Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

felix123
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la felix123 » 13 okt 2011, 10:46

FK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Plus životinje iz Širokog i zapadne Hercegovine i da Bog sačuva :o
Vi mislite da vas Hrvati iz Hrvatske vole ,a da nas Hrvate iz BIH ne vole ,s obzirom da vas vecina i dan danas drzi Titinu sliku u kuci ne cudi me to ,utopija vam je u krvi

Ja bi takoder Bosnu htio izbjec ,ne radi fanaticnih navijaca vec radi Džeke ,Pjanica i Misketa
Irska ce dobit Estoniju kao kompezaciju za Hernyevu ruku u zadnjem playoffu
Ja bi volio Turke da im se revanširamo

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 okt 2011, 11:06

Momci, bez uvreda, molim lijepo!
Hvala!

bambina, Štimac je običan demagog. Sve ono što je rekao sinoć zna svaki prosječan čovjek u Hrvatskoj. Nije mi jasno što ga se stalno forsira po emisijama. Ko fol neki stručnjak.. Sirovina i vješt manipulator, isto kao i Mamić, samo što ovaj pokušava glumiti gospodina i na sve moguće načine se pokušava uguziti na klupu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 okt 2011, 11:11

Adi_Zepce je napisao/la: Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993 ...
...Stolac :twisted:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 11:11

Iskreno se nadam da Stimac nikad nece sjest na klupu Hrvatske...on je prelos...sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourna...to mu je dovoljno, iako je nelose vodio Cibaliu i Zagreb treba njemu jos trenerskog zanata da se moze kvalificirati za klupu.

Ja nemogu vjerovati da mi nemamo nekog trenera koji trenira neki klub u inozemstvu...jedino je tu bio Soldo no ni on se nije proslavio u Kolnu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2011, 11:14

Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 11:17

Monolog je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.
Moguce...mozda ga je on mijenjao...

Ne,ne, sad se sjecam...on je tad bio u nekoj ulozi sportskog direktora i zajedno sa Katalinicem je smijenjen :D da mislim da je bilo nesto tako...mozda se opet varam haha :D

ebiga...ko ce se svega vise sjecat :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 okt 2011, 11:18

Imamo Profesora Ivankovića :D
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..

Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko :D

p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 okt 2011, 11:29

Dok se ne očisti temelj mafije ne može dalje kakav Srebrić Marković penzija! strački dom!!!
Zašto su Prosinečkog otjerali kao nema škole. Smeta i Žuti!!!
Priliku ne daju nikom,briga Štimca kako kaže s ovakvim neće sijedit na klupi,uostalom kako se Šukerov glas prodao!

@ Dubrava pozz znamo mi sve zato je teko.Onda Još Šušak,Barić dijele savijete Biliću kao stručnjaci....
Sretno Kockicama ,bilo kako bilo ,kartonaža,ozljede su problem,treba se nakon ovih 'Riječkih sijednica ' u wc-ima ,dignut ostat vjerni kako kažu BBB! Sramota!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 11:38

Robija se nije otjeralo...Robi je samo dobio priliku da trenira CZ i naravno otisao je...to je njegov klub.

Inace ja uopce nebi imao nista protiv Robija na klupi, samo velika bi se prasina digla ovdje zbog toga sta je napustio klupu repke za Zvezdu.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 okt 2011, 11:42

dubrava je napisao/la:Imamo Profesora Ivankovića :D
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..

Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko :D

p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
Katalinic je presmijesan.

To je jadnik kakvog nema. To treba jasno reci i dobro znati. Taj levat danas vise nema sta raditi u nogometu, da mu Barcelonu das, unazadio bi je.
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 okt 2011, 13:12

uuuuuuuuuu turskaaaa ,tooooooooooooo,ajmoooo po osvetuuu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 13:14

Hvala Bogu svetom i svim svetcima...jedva cekam 8-)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 okt 2011, 13:15

8-) 8-)
E nek su nam ih metnuli!!! Idemo po pobjedu!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 okt 2011, 13:17

sad se trebamo pokazat,imamo dodatni motivv,ajmooo vatreniiii
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 13 okt 2011, 13:34

evo i dodatnog motiva za prolaz, nadam se da će Bilić postavit momčad hrabro i napadački, mi znamo jedino igrat 4-4-2 i ništa više to se vidjelo protiv Grčke. Ajmo Vatreni po osvetu.
Audere est Facere

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 13:45

Evo mene malo kod vas, dok se moji ne isplacu. :D
Svidja mi se kako se radujete utakmici. Tako se gleda na takve stvari. To je draz igre.

Ovo je dakle vrijeme da se naplate stari dugovi:
BiH : Portugal
Hrvatska : Turska

Turska je ocajna.
Hrvatska mozda ima probleme u igri, ali ce to u ove 2 utakmice izgledati drugacije. Da je sad Terim selektor on bi ih napucao i nabrusio, doveo ih do onog opasnog ludila. To sadasnji selektor nemoze. Razbijte ih, nemogu ih gledati ovdje po Berlinu kako se *urce. :D

*=T
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 okt 2011, 13:59

Principatus je napisao/la:Evo mene malo kod vas, dok se moji ne isplacu. :D
Svidja mi se kako se radujete utakmici. Tako se gleda na takve stvari. To je draz igre.

Ovo je dakle vrijeme da se naplate stari dugovi:
BiH : Portugal
Hrvatska : Turska

Turska je ocajna.
Hrvatska mozda ima probleme u igri, ali ce to u ove 2 utakmice izgledati drugacije. Da je sad Terim selektor on bi ih napucao i nabrusio, doveo ih do onog opasnog ludila. To sadasnji selektor nemoze. Razbijte ih, nemogu ih gledati ovdje po Berlinu kako se *urce. :D

*=T
I ja pobjegoh, to ce bit k'o Inter - Bayern, oba puta Inter proso :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 okt 2011, 14:21

Naplata dugova. Daj te Turke da ih se zgazi jednom za sva vremena.

S tom utakmicom na prvenstvu je poceo pad. Sa ovom mora poceti novi uzlet, uz novog izbornika i novu zelju i inat u igracima.
...Život za Široki...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 15:08

Dakle stari rival i vas očekuje valjda ćete dugove otplatiti nakon Eura i dramatične završnice navedenog meča .

Turska je u odnosu na tadašnji sastav još jača u sadašnjoj reprezentaciji igraju vrlo talentovani igrači kao što su Ekici, Sahin, Bulut, Erdinç i još otprije iskusni igrači kao što su Çetin, Balta, Emre, Hamit i Aurélio. Dakle veoma jaka momčad sa pojedincima koji mogu riješiti utakmicu vrlo lahko, ali vjerujem u vašu momčad i pobjedu. Mislim da vaše igrače još boli onaj poraz na penale i mislim da će Bilić sastaviti respektabilan sastav za predstojeće duele baraža mislim da vi igrate najbolji nogomet sa formacijom 4-4-2, šta vi mislite ?
Livin' La Vida Loca ;)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 okt 2011, 15:22

Tritolone je napisao/la:Robija se nije otjeralo...Robi je samo dobio priliku da trenira CZ i naravno otisao je...to je njegov klub.

Inace ja uopce nebi imao nista protiv Robija na klupi, samo velika bi se prasina digla ovdje zbog toga sta je napustio klupu repke za Zvezdu.
Prosinečki za vas Hrvate nikad nije bio dovoljno velik Hrvat. Godinama ste yebavali čovjeka u zdrav mozak, pogotovo ona spodoba Ćiro. I da mu nudite da bude selektor on to ne bi prihvatio.

Ps: Nadam se da ćete se osvetiti Turcima!
YNWA!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.