Olimpik Sarajevo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 okt 2011, 14:42

Mancini je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto se djaba skrkletite.. Svima je valjda jasno cemu sluzi Olimpic, i koja je njegova namjena... ;)
A koja je namjena?Objasni nam!
Cisto pranje para Graciceve firme...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 okt 2011, 14:43

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto se djaba skrkletite.. Svima je valjda jasno cemu sluzi Olimpic, i koja je njegova namjena... ;)
A koja je namjena?Objasni nam!
Cisto pranje para Graciceve firme...
Ma šta kažeš?Prijavi onda SIPI te navode! :shock:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 12 okt 2011, 23:44

sta vam je meni je olimpic posle Zelje najdrazi klub i dok god nam nisu u stanju zabiti ni gol a kamo li pobjediti , ja imam pozitivno misljenje o njima i zelim im da ostanu u ligi :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 okt 2011, 00:48

Kralju, ne moram ti ja pricati kako to kod nas ide.. Dovoljno je "podmazati" par ljudi i rijesen problem..
Nije niko lud da ne vidi da Gracic zaradjuje bruku bruku love, koju treba negdje oprati, da se prikrije od drzave...
Boli njega briga za igru, bitno je dovoditi skupe i provjerene igrace, a koga boli briga sto je sve stihijski...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 okt 2011, 01:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Kralju, ne moram ti ja pricati kako to kod nas ide.. Dovoljno je "podmazati" par ljudi i rijesen problem..
Nije niko lud da ne vidi da Gracic zaradjuje bruku bruku love, koju treba negdje oprati, da se prikrije od drzave...
Boli njega briga za igru, bitno je dovoditi skupe i provjerene igrace, a koga boli briga sto je sve stihijski...
Zaradjuju i drugi ali nisu problem,problem je Gracić jer je odmah lopov zato što zarađuje novac.Dali u Želji peru novac,npr. Žujo.Davno nekada se prao novac preko sportskih klubova jer onaj koje ulagao novac u iste nije morao plaćati porez na to,ali kako je došao PDV to više nije bilo moguće,tako da standardna priča o pranju novca nije aktuelna više.Kakva je situacija u Želji što se tiče pranja novca?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 okt 2011, 01:40

Nemam pojma za Zelju, ali ovdje se vidi da Olimpic svasta radi, mijenja imena, kupuje igrace, pravi lafo stadion, itd. a Gracic zaradjuje samo od plakata 1.000.000 mjesecno... Meni iskreno ne smeta Olimpic, ali bilo bi mi uzalud npr za njega navijati kao sto ti radis jer vidis da te neko pravi budalom.. Dobije, podere, u gostima i onda nonsalantno gubi bodove kuci.. Ovako je miran klub sa sredine tabele i mirna Bosna...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 okt 2011, 01:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nemam pojma za Zelju, ali ovdje se vidi da Olimpic svasta radi, mijenja imena, kupuje igrace, pravi lafo stadion, itd. a Gracic zaradjuje samo od plakata 1.000.000 mjesecno... Meni iskreno ne smeta Olimpic, ali bilo bi mi uzalud npr za njega navijati kao sto ti radis jer vidis da te neko pravi budalom.. Dobije, podere, u gostima i onda nonsalantno gubi bodove kuci.. Ovako je miran klub sa sredine tabele i mirna Bosna...
Ovo ti je dokaz za nešto? Evo, prvi mi na pamet pada na Bayern, izgubi od M'Gladbacha kod kuće, a onda sve podere, hoćeš reći da su ovim porazom kod kuće prali novac? Fudbal je to, zato ga toliko i volimo, jer je nepredvidiv i nikad nisi siguran šta se može desiti na utakmici.
Ako si mislio da je Olimpic "nonšalantno" izgubio bodove protiv GOŠK-a, bio sam na toj utakmici i Olimpic nije pobijedio samo zbog katastrofalnog terena.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 okt 2011, 02:04

gollum je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nemam pojma za Zelju, ali ovdje se vidi da Olimpic svasta radi, mijenja imena, kupuje igrace, pravi lafo stadion, itd. a Gracic zaradjuje samo od plakata 1.000.000 mjesecno... Meni iskreno ne smeta Olimpic, ali bilo bi mi uzalud npr za njega navijati kao sto ti radis jer vidis da te neko pravi budalom.. Dobije, podere, u gostima i onda nonsalantno gubi bodove kuci.. Ovako je miran klub sa sredine tabele i mirna Bosna...
Ovo ti je dokaz za nešto? Evo, prvi mi na pamet pada na Bayern, izgubi od M'Gladbacha kod kuće, a onda sve podere, hoćeš reći da su ovim porazom kod kuće prali novac? Fudbal je to, zato ga toliko i volimo, jer je nepredvidiv i nikad nisi siguran šta se može desiti na utakmici.
Ako si mislio da je Olimpic "nonšalantno" izgubio bodove protiv GOŠK-a, bio sam na toj utakmici i Olimpic nije pobijedio samo zbog katastrofalnog terena.
Ma kakav Gosk, pa pogledaj brate sve tekme njihove.. Imaju dobar tim, ali sve je to nastimano, kladionica, pranje para, itd. Zadnje 2 godine vise su bodova donijeli sa strane nego kuci (ne bukvalno ali tu negdje)..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 okt 2011, 02:18

@Baja Zvjerka Mene niko ne pravi budalom a kada hoću pravi fudbal da gledam onda gledam Barcelonu!

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 13 okt 2011, 20:14

Mancini je napisao/la:@dzanfranko O čemu ti pričaš.Odobravaš poteze onih dvoje mahalaca?Zato ćemo uvijek biti selo za Evropu!
Kao prvo ko imalo poznaje situaciju u Olimpicu zna i da ovo nije pravi razlog odlaska Vladavica i Juge. Kao drugo Nijaze vec dugo gubis kompas. Covjek da bi kvalitetno vodio jedan klub mora biti iz fudbala a ne malo kao naucio u Sarajevu i sada misli ja sam vrh. Bolje rjesenja bi mu bilo da je dao nekom vrhunskom fudbalskom savjetniku 100. 000 nego ovoliki kiksevi. Ali sve dok u klub igrace dovode menadzeri koji vise nigdje ne prolaze i koji ne bi Ronalda sa cistim papirima prodali, u Olimpicu nema napredka i naravno dok Nijaz ne skonta ko mu od "njegovih" radi o glavi...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 okt 2011, 21:28

Ko je iz uprave Želje i Sarajeva iz svijeta fudbala?A činjenica je da pametni ljudi uče na greškama,a Herbion je najbolje objasnio za Vladavića i Jugu!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 13 okt 2011, 21:38

dzanfranko je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@dzanfranko O čemu ti pričaš.Odobravaš poteze onih dvoje mahalaca?Zato ćemo uvijek biti selo za Evropu!
Kao prvo ko imalo poznaje situaciju u Olimpicu zna i da ovo nije pravi razlog odlaska Vladavica i Juge. Kao drugo Nijaze vec dugo gubis kompas. Covjek da bi kvalitetno vodio jedan klub mora biti iz fudbala a ne malo kao naucio u Sarajevu i sada misli ja sam vrh. Bolje rjesenja bi mu bilo da je dao nekom vrhunskom fudbalskom savjetniku 100. 000 nego ovoliki kiksevi. Ali sve dok u klub igrace dovode menadzeri koji vise nigdje ne prolaze i koji ne bi Ronalda sa cistim papirima prodali, u Olimpicu nema napredka i naravno dok Nijaz ne skonta ko mu od "njegovih" radi o glavi...
Ajdi nam ti koji poznajes situaciju objasni odlazak Vladavica i Juge ?A ja stvarno ne znam sto se vi svi brinete sta i kako radi Nijaz kao da daje vase pare :roll: Boli ga qrac za svoje pare radi sta hoce,nek dovodi 10 trenera mjesecno njegova stvar,kao i sto dovodi igrace koje hoce.Samo ja sam siguran da on zna sta radi samo polako,ne moze nista preko noci ;)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 13 okt 2011, 23:54

ne mislim da je Vladavić kiks Olimpica. Gledao sam na TV SA izjavu čovjeka iz Olimpica u kojoj kaže da je Jugo slobodan, a da će Vladavić biti slobodan kada uplati onoliko koliko je Olimpic odredio. To znači da će zaraditi na igraču koji je došao prije nekoloko mjeseci. Ja tu ne vidim nikakav kiks, nego dobar način da se zaradi bez velikih ulaganja.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 okt 2011, 08:26

zuka_TM je napisao/la:
dzanfranko je napisao/la:
Ajdi nam ti koji poznajes situaciju objasni odlazak Vladavica i Juge ?A ja stvarno ne znam sto se vi svi brinete sta i kako radi Nijaz kao da daje vase pare :roll: Boli ga qrac za svoje pare radi sta hoce,nek dovodi 10 trenera mjesecno njegova stvar,kao i sto dovodi igrace koje hoce.Samo ja sam siguran da on zna sta radi samo polako,ne moze nista preko noci ;)
E ovo dvoje boldirano ti sve govori, i za sve si u pravu, on mijenja 5 trenera po sezoni i 30 igraca, i sa takvim stavom nikad nece napraviti uspjeh, jer je za uspjeh potreban kontinuitet. A njegova ekipa ne moze 3 dobre tekme odigrati u kontinuitetu, razbije Slobodu u Tuzli pa kuci sa GOSK-om igra nulu, znaci ekipa puna oscilacija ali sa poimenicno mozda i najboljim igrackim kadrom (najskupljim sigurno) u ligi.
Dobro je neko napisao, Nijaze daj 100.000 KM nekom da ti bude fudbalski savjetnik, dovedi trenera, eto Jagodic ti je bio slobodan, covjek je napravio rezultate, daj mu sansu 2 godine i cekaj rezultat.

Pare ne mogu kupiti sve Nijaze, niti ce ikad moci.
Cuva Bog Zelju svog!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 okt 2011, 16:32

Odlicna kontra Olimpica !
-RIVALDO-

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 16 okt 2011, 21:47

Cestitam na pobjedi,gdje su sad oni sto nakon poraza pisu kako NIjaz dzabe daje pare i sl.,a nakon pobjede nema ih nikako online :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 okt 2011, 01:36

Čestitke igračima Olimpica na pobjedi!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 okt 2011, 01:42

Jesi li ti bio danas u Vrapčićima?

Vidio sam neku četvoricu kako se raduju nakon gola pRaščića? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 okt 2011, 02:08

Ocekivan rezultat... hajmo sada remi ili poraz protiv Slavije. :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 okt 2011, 03:37

@Bianconeri1988 Nisam,gledao sam na TV-u.Možda je neko sa ovog foruma bio u toj grupi.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.