Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Malouda je ondje išao tako da je morao dobiti karton zbog onakvog starta, mogao mu je prebiti nogu kao ledenicu,,, ulazi Maletić koji ipak nije kvalitet Mujdže i ona strana nam tone...
Pape je odlično posložio ekipu, kad sam gledao poslije kad daje izjavu očiju punih suza i ja sam je pustio....
Pape kralju hvala ti za osjećaj ponosa!!!!!
Pape je odlično posložio ekipu, kad sam gledao poslije kad daje izjavu očiju punih suza i ja sam je pustio....
Pape kralju hvala ti za osjećaj ponosa!!!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako imas krivu sliku i ne vjerujes u nekoga, a on to dokaze suprotno, onda je red da se izvines!
Ja u Papeta nisam imao povjerenja, nervirao me izjavama, prepiskom preko novinara sa igracima...
Sinoc sam se uvjerio u sasvim drugo.
Bosna je rastavila Francuze i da nisu kojim slucajem pod zastitom Platinija i UEFE sigurno bi izgubili!
Sve ono sto sam izgovorio protiv Papeta pada u vodu. Drago mi je sto nisam bio u pravu!
Sve ono sto sam rekao povlacim, jer bilo je mozda i teskih rijeci sa moje strane (beznacajno je ono sto ja kazem ili mislim) ali red je red!
Zato Pape izvini! Hvala za ono sto sam vidio sinoc. Ono ima snagu finala evropskog prvenstva! Jos ne mogu da se otmem utisku, ne zato sto smo osteceni i sto smo izgubili, vec sto nisam mogao da povjerujem da bas mi onako rasturamo pjetlice!
Ja u Papeta nisam imao povjerenja, nervirao me izjavama, prepiskom preko novinara sa igracima...
Bosna je rastavila Francuze i da nisu kojim slucajem pod zastitom Platinija i UEFE sigurno bi izgubili!
Sve ono sto sam izgovorio protiv Papeta pada u vodu. Drago mi je sto nisam bio u pravu!
Sve ono sto sam rekao povlacim, jer bilo je mozda i teskih rijeci sa moje strane (beznacajno je ono sto ja kazem ili mislim) ali red je red!
Zato Pape izvini! Hvala za ono sto sam vidio sinoc. Ono ima snagu finala evropskog prvenstva! Jos ne mogu da se otmem utisku, ne zato sto smo osteceni i sto smo izgubili, vec sto nisam mogao da povjerujem da bas mi onako rasturamo pjetlice!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- moustapha
- Kontakt:
Reci cu sve, samo necu priznati uspjeh Papetu. On ne moze ovako posloziti ekipu, mora mu neko pomoci. Komentari poput ovoga me stvarno izjedaju, ali ko mi je kriv kad citam ovaj forum.Romariooo je napisao/la:mene se chini kako je susic u mnogo toga poslusao savjete starog lisca osima, nas nacin igre podsjeca u mnogome na igru kakvu preferira i kojoj govori osim
#divovi
o papetu se prica sve i svasta, a mozda ne bi bilo lose pogledati neke druge trenere i kako su oni prosli
blan recimo vazi za neko ime, a u istoj grupi sa izrazito jacom reprezentacijom zavrsio je samo bod ispred papeta, i to uz dosta srece
slaven bilic - sta je recimo on bolje od papeta napravio
srpski onaj trener pizon - u lakoj grupi nije izborio ni baraz, zavrsili iza estonije
guus hidink, jedan od najboljih trenera u zadnjih 20-30 godina, jedva baraz na guzove, pa ovaj portugalski trener itd itd, svi su ovi imali na papiru jace reprezenacije od nas i nista vise nisu napravili od papeta kojem barem pola igraca nije bilo ni standardno u klubovima, a znamo u kojim i kakvim klubovima igra vecina nasih igraca
blan recimo vazi za neko ime, a u istoj grupi sa izrazito jacom reprezentacijom zavrsio je samo bod ispred papeta, i to uz dosta srece
srpski onaj trener pizon - u lakoj grupi nije izborio ni baraz, zavrsili iza estonije
guus hidink, jedan od najboljih trenera u zadnjih 20-30 godina, jedva baraz na guzove, pa ovaj portugalski trener itd itd, svi su ovi imali na papiru jace reprezenacije od nas i nista vise nisu napravili od papeta kojem barem pola igraca nije bilo ni standardno u klubovima, a znamo u kojim i kakvim klubovima igra vecina nasih igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jedina greška sinoć je bila stavljanje Hasagića koji je gutao tablete umjesto svježeg i odličnog Begovića.
Bezveze nam propala jedna izmjena koja je možda mogla donijeti prevagu u našu korist.
Bezveze nam propala jedna izmjena koja je možda mogla donijeti prevagu u našu korist.
Sto se kucici sad svi capaju oko sise kujine.
A prije su i oko tvorova letali.
Nista preporuka,Pape sto god se desilo u barazu hvataj se noge ovo ti apsolutno ne treba.
Onaj selektor u Turskoj sto puta vecu platu ima od tebe,ali djabe sve to.
Kako rekoh sretan put i sve najbolje,a poslije tebe da vidimo ko je slijedeca zrtva u hrakanju,omalovazavanju i pljuvanju za pare koje su mizerne u trenerskim vodama.

A prije su i oko tvorova letali.
Nista preporuka,Pape sto god se desilo u barazu hvataj se noge ovo ti apsolutno ne treba.
Onaj selektor u Turskoj sto puta vecu platu ima od tebe,ali djabe sve to.
Kako rekoh sretan put i sve najbolje,a poslije tebe da vidimo ko je slijedeca zrtva u hrakanju,omalovazavanju i pljuvanju za pare koje su mizerne u trenerskim vodama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
- mujdza, lulic, bolji medunjanin, "dvije desetke na terenu" , formacija 4-2-3-1
- smirena pas igra, od noge do noge
, nema nabijanja lopti u prazno, manje gubimo lopte, stoperi ne izbijaju loptu naprijed bespotrebno, korak po korak igra..!
i masu drugih nama ne vidljivih promijena koji je donio u odnosu na mikada! ja sam uz Saju bio jos od pocetka iako je u par tekmi pogresno postavio formaciju (francuska na kosevu, albanija u gostima, igraci su krivi za rumuniju). Dokazao je da zna znanje, nagadja se da je moguce da preuzme PSG, a ja se nadam da nece, jer to znaci da se necemo plasirat na EP (STRASNO, NEZAMISLIVO).
Zato Pape, sve najbolje u nastavku trenerske karijere kao selektora, a jednog dana i kao uspjesnog trenera nekog poznatijeg kluba iz liga 5!
- smirena pas igra, od noge do noge

i masu drugih nama ne vidljivih promijena koji je donio u odnosu na mikada! ja sam uz Saju bio jos od pocetka iako je u par tekmi pogresno postavio formaciju (francuska na kosevu, albanija u gostima, igraci su krivi za rumuniju). Dokazao je da zna znanje, nagadja se da je moguce da preuzme PSG, a ja se nadam da nece, jer to znaci da se necemo plasirat na EP (STRASNO, NEZAMISLIVO).
Zato Pape, sve najbolje u nastavku trenerske karijere kao selektora, a jednog dana i kao uspjesnog trenera nekog poznatijeg kluba iz liga 5!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
svaka cast, nadam se da si pjevao oprosti mi pape dok si ovo pisaoProbisvjet je napisao/la:Ako imas krivu sliku i ne vjerujes u nekoga, a on to dokaze suprotno, onda je red da se izvines!
ajmo ostali, hary i kompanija
nema potpisa
Svaka čast drug na svemu što si napiso !Ne mogu da vjerujem da je neko već napiso sve ono što sam i ja htio....Probisvjet je napisao/la:Ako imas krivu sliku i ne vjerujes u nekoga, a on to dokaze suprotno, onda je red da se izvines!
Pape SVAKA ČAST !
I ja se ovom prilikom izvinjavam i priznajem da sam pogriješio !

Pod prečku u devet banki.... :)
- skyisthelimit
HOCEMO
ako dobijemo Irsku ne bi trebali imati problema samo me strah kriminalaca i eventualne kompenzacije zbog Henry i ruke..Nema sumnje da smo od iraca jaci ali ovaj video moze nas zabrinuti " onclick="window.open(this.href);return false; sudac daje crveni karton golmanu a uopste nije igrao rukom
na klupi iraca Trapatoni jest veliki strucnjak, ali protiv naseg Papeta u normalnim uslovima i sa igracima kojima oni raspolazu nemaju sanse protiv nas
dalje, Ceska - sta reci, koju poruku poslati
imaju samo na golu Petra Cecha i to im je najveci kvalitet...
na igrace Rosickog, Plasila ili pak Barosa ( " onclick="window.open(this.href);return false;
) mogu se samo nasmijati
NECEMO
Portuagal---kad vidim onog papka kvazi Cristiana muka mi, da ne spominjem Nanija ogavnog Meirelesa, Alvesa ili najveceg krkana kojeg je ova igra dala Pepe-a...sta reci za njih losi su, nemaju nikakve timske igre, sve se svodi na dvojicu zalizanih igraca i njihove papanske finte koje su i Bogu dojadile..Da ne spominjem jos razna simulirranja, krkanski faulovi i divljacko ponasanje pojedinaca DEFFINITIVNO IZBJECI....JACI SMO ali izbjeci zbog svega navedenog
Hrvatska - nek se spremi za majorizaciju
..Realno samo njihova sredina terena je dobra...Golman, odbrana i napad
smjesni...po svemu bi ih zgazili, al jbg eventualnim izvlacenjem na svoje bi dosli nacionalisti, fasisti i ostali primitivci--samo zbog toga IZBJECI
ako dobijemo Irsku ne bi trebali imati problema samo me strah kriminalaca i eventualne kompenzacije zbog Henry i ruke..Nema sumnje da smo od iraca jaci ali ovaj video moze nas zabrinuti " onclick="window.open(this.href);return false; sudac daje crveni karton golmanu a uopste nije igrao rukom

na klupi iraca Trapatoni jest veliki strucnjak, ali protiv naseg Papeta u normalnim uslovima i sa igracima kojima oni raspolazu nemaju sanse protiv nas
dalje, Ceska - sta reci, koju poruku poslati

na igrace Rosickog, Plasila ili pak Barosa ( " onclick="window.open(this.href);return false;

NECEMO
Portuagal---kad vidim onog papka kvazi Cristiana muka mi, da ne spominjem Nanija ogavnog Meirelesa, Alvesa ili najveceg krkana kojeg je ova igra dala Pepe-a...sta reci za njih losi su, nemaju nikakve timske igre, sve se svodi na dvojicu zalizanih igraca i njihove papanske finte koje su i Bogu dojadile..Da ne spominjem jos razna simulirranja, krkanski faulovi i divljacko ponasanje pojedinaca DEFFINITIVNO IZBJECI....JACI SMO ali izbjeci zbog svega navedenog
Hrvatska - nek se spremi za majorizaciju

15.10 - 15.06 ...
svaka cast sjajno poredjenje!Romariooo je napisao/la:o papetu se prica sve i svasta, a mozda ne bi bilo lose pogledati neke druge trenere i kako su oni prosli
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
tako je drugar ne treba gledati crno -bjelo..danas sutra ako i Papetova selekcija i pape zabrlja i ne ostvari rezultate ne treba bacati drvlje i kamenje ni na papeta opet....cesto puta rezulati nisu mjerilo necijeg rada ...uvijek tu ima mnogo vise faktora nego sto individua moze kontrolisati i na njih uticatiNoName je napisao/la: Ne treba omalovažavati ono što je Ćiro uradio, nama je trebao upravo jedan takav selektor, da malo razdrma sve oko sebe. On je, htjeli ili ne priznati, stvorio kostur ove današnje reprezentacije. Sušić danas, može se reći, dolazi otprilike na Ćirin nivo, ko god voli Bosnu draže mu je da selekciju vodi Pape a ne Ćiro ako su po kvalitetu jednaki. Ali, ne smije se zaboraviti šta je Ćiro napravio za nas, na kraju krajeva, pokazao je koliki je gospodin kada je bez halabuke odstupio i uvijek podržavao Papeta.
ne čini li ti se da previše crno -bijelo razmišljaš druže? previše plitko i naivno je to...laicki...kako znaš da je pogriješio? hasagić je mnogo iskusniji i sa repkom mnogo uigraniji golman ...sasvim ispravna odluka, ali ne i nepogresiva jer što se desila povreda pa to se ne može predvidjeti...HOPLIT je napisao/la: Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.
mogao je zaigrati begovic( ne bi ni to bilo pogresno ali) mogao je da se usere zbog neiskustva i načini neku veliku grešku...uostalom ekipa je znatno bolje igrala sa hasagićem zar ne?
psihologija je to drugar moj....uigranost zajednistvo i samopouzdanje je uvijek mnogo vaznije od individualnog kvaliteta...da nije tako ne bi toliko puta pale ove repke i ekipe sastavljene od miliona eura protiv slabijih ali uigranijih ekipa ili ekipa koje imaju hemiju....
graditi fudbalsku ekipu nije kao zidati zid u gradjevini odaberes nabolje cigle stavis maltera i to je to...psihologija je to...PSIHOLOGIJA...cak i da je pravio klasicne ustupke hasagicu i begovicu opet to ne mora biti greska...mora se nekad tako u zivotu.....pa citav zvot sastoji se od kompromisa i ustupaka...hasagic je uigraniji i iskusniji golman ali je povrdjen i sjajna je ideja da je mixa sa begovicem....dakle kako god da je postupio ne moze se to nazvati greskom samo radi toga sto se nesto desilo, a moglo je da se i ne desi ili moglo je da se desi da neiskusni Begovic nesto zezne ili da ekipa odigra losije zbog manjka hemije....HEMIJA JE najvazniji kvalitet pogotovo kod individualno slabijih repki kao BIH....
Susicu ako zelis igrati na Bilinom Polju gdje imas 100% ucinak moras narediti podhitno rekontrukciju travnjaka jer u ovom stanju kakav je nemoguce je igrati utakmicu Baraza .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Evo jedinstvene prilike da vidimo ko je bolji, Pape vs Ćiro.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Pape vec dokazao i objasnio majstoreRizah je napisao/la:Evo jedinstvene prilike da vidimo ko je bolji, Pape vs Ćiro.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Čuj to ?! Po čemu, znači Pape mora dobit Portugal da dokaže da je bolji od "je bat ćemo im mater sine" ?! A ove igre protiv Francuske, Bjelorusije, Rumunije ništa ne znače ?! Najviše bodova ikad osvojenihu grupi ?!Rizah je napisao/la:Evo jedinstvene prilike da vidimo ko je bolji, Pape vs Ćiro.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Španija - Francuska
Turska - Rumunija
Belgija - Bjelorusija
Vi sad gledajte koja je grupa bila jača.
Turska - Rumunija
Belgija - Bjelorusija
Vi sad gledajte koja je grupa bila jača.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
@Rizha...nemoj previse rizle, stetno je po zdravlje 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.