BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Arnelinho
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...

Post Postao/la Arnelinho » 13 okt 2011, 00:08

Devil je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Što se Iraca tiče, mislim da su oni ono OK ekipa( :D). Mogu svakog dobiti. Imaju većinu igrača standardnih u EPL, iako ne u bog zna kako jakim klubovima, al' opet su levela naših Bundesligaša. Njih je očigledno do sada jbala hemija u ekipi, jer su vazda imali solidnu ekipu i men' je uvijek bivalo čudno kad nema njih ili Škota na nekom turniru, jer znam kako jake repke imaju. Ova današnja Irska je nešto suprotno od Hrvata. Sa jakim skokom ( ona stijena Dunne :D ) i dobrim ,ubojitim napadačima. Napadači su po meni najbolji dio ekipe (Long, kog jako cijenim, onda Kean i Doyle). Keana znamo, Long je po meni netipičan irski napadač , više bih rek'o južnoamerikanac.

Samo jos da dodam na ovo,pored Trappa najbolji deo tima. ;)
Da nije Trappa nista od njih ni ove godine. ;)
Pa dobro, to se podrazumijeva. :D
Trapattoni je legenda. Majstor. ;) Meni lično od 'talijana najdraži. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 00:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
to neki poziv na neke obracune? ne pada mi napamet da se spustam na taj nivo IQ neodređene rase zivih bica
Nije sine poziv na obračun, nego pretvaraš razgovor u lično prepucavanje(samo sam te prozvao da imas nedolicno ponasanje za ovakav forum uz tu funkciju, ti si najmanje od svih aktera spominjao stevanovica. Izgleda da samo citas postove gdje se spomenes ti i tvoje Visocanstvo), a tema nisam ja nego Baraž.
Stoga na PP, tema nisam ja, ni tvoja averzija prema meni otkad sam te posl'o na google.
tema je moguci sastav u barazu i pitanje desnog beka :roll: to ne spada u segment baraza, fudbala i taktike. Uredu jarane, do mene je onda :mrgreen:
Naravno da je do tebe.
Mada, solidan pokušaj spina. Nevinašce drago :lol:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 okt 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 00:11

Doyle ej dobio crveni, neće ga biti u prvoj tekmi.

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 13 okt 2011, 00:13

Dylan Dog je napisao/la:Birajte koga zelite da gledate :mrgreen:
slika
Kada pogledam ovaj sastav, jaki su čovječe..

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 okt 2011, 00:15

bez zvijezda ali sve provjereni pl igraci

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 okt 2011, 00:19

ma cesku nam dajte
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 13 okt 2011, 00:21

Realno Češka bi nam najviše odgovarala. Ja se nadam i vjerujem da ćemo ih izvući za 13 h :mrgreen: valjda ne može gore od ovog što nam se dešava. :evil:

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 okt 2011, 00:21

ma kako god...**** im mater, samo se mi brinemo oko toga

smrsa 5 kila radi baraza :D

moramo se oslobodit kompleksa nize vrijednosti....portugal je igrom iza i nas i iraca, samo et mora biti cr na evropsom i zato ce proci, pa makar njih izvukli neka...opet cemo vjerovat da cemo ih dobiti, ko god igrat cemo pa sta bude

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 00:22

Eh, da je Hasana premuntati bar za ovaj dvomeč , možda nije brz ni u formi kao nekada, ali an iksutvo mogao bi zatvoriti tu desnu stranu bez problema.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 okt 2011, 00:25

Nadam se da su momci mentalno spremni jer ovaj remi protiv Francuza je sigurna dosta emocijalno uticao na njih.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 13 okt 2011, 00:26

Juve-TZ je napisao/la:ma kako god...**** im mater, samo se mi brinemo oko toga

smrsa 5 kila radi baraza :D

moramo se oslobodit kompleksa nize vrijednosti....portugal je igrom iza i nas i iraca, samo et mora biti cr na evropsom i zato ce proci, pa makar njih izvukli neka...opet cemo vjerovat da cemo ih dobiti, ko god igrat cemo pa sta bude
10 zobg utakmice, 5 zbog Baraza, anoreksicar postadoh. Bem ti budalu :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 13 okt 2011, 00:29

Cincinnatus je napisao/la:Nadam se da su momci mentalno spremni jer ovaj remi protiv Francuza je sigurna dosta emocijalno uticao na njih.
Ako gdje umoce prije baraza,bice dobro 8-) .Pic.ic je lijek za mentalne probleme :mrgreen:

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 13 okt 2011, 00:36

Hm... Vs...

Portugal
- XYZ razloga zasto bi bili najgori protivnici... Naimenicno daleko najjaca ekipa u barazu... Ekipa koja nam ni stilom igre nikako ne odgovara sa brzim protokom igre i ubitacno pokretljivim veznim redom... Treba li tek spominjati sta bi za prvenstvo znacilo ne igranje jednog Ronalda... I na kraju hajde kada se sve to zaboravi ekipa od koje sigurno imamo najveci strah zbog proslog baraza i da bi tu bio strasan grch zbog kojeg ne bi prikazali svu svoju snagu...

Ceska - Vidim vecina ovdje prizeljkuje ponajvise Cehe ali ja bih njih volio izbjeci... Nama ta skola fudbala nikada nije godila... Istina nije to ona Ceska iz 2000 ali mozda bi bas to bio kamen spoticanja da udjemo kao navodni favorit pa da nam se dese neke Rumunije od kojih smo izgubili 3:0 a mogli smo primiti 7komada... a ova Ceska je za 5klasa jacha od Rumuna...

Hrvatska
- Nikad slabija... kako igracki tako i igrom i rezultatima... atmosferom u ekipi... atmosferom u medijima... Jedini nacin koji ja vidim i kojeg se pribojavam da ovakve Hrvate ne izbacimo jeste da sami sebe pobijedimo... Sad se postavlja jedino pitanje imamo li mi muda da pokazemo ko je hadzija na Balkanu... ili kako to sada vole ovi nazvati "u Regionu" :lol:

Irska - Ekipa koja stilom igre najvishe odgovara... Klipani koji su tehnicki inferiorniji od nas... Ekipa kojoj bi morali nametnuti igru brzih kratkih pasova a mislim da Dzeki bas ovaki odgovaraju i da tu ne bi Dzeko ispustio da im ne utrpa koji komad... Ali ne treba zaboraviti da ova ekipa ima na klupi od svih ekipa u barazu najjaceg stratega... chika Trapa... jos kad se doda Irska srcanost i zaludjenost... mislim da su to Francuzi u proslom barazu najbolje osjetili...

Sve u svemu najbolje prespavat sve ovo pa se probudit negdje tamo u decembru :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 00:40

Ceska - Vidim vecina ovdje prizeljkuje ponajvise Cehe ali ja bih njih volio izbjeci... Nama ta skola fudbala nikada nije godila... Istina nije to ona Ceska iz 2000 ali mozda bi bas to bio kamen spoticanja da udjemo kao navodni favorit pa da nam se dese neke Rumunije od kojih smo izgubili 3:0 a mogli smo primiti 7komada... a ova Ceska je za 5klasa jacha od Rumuna...
Mislim da nas je upravo ta Rumunija naučila lekciji, vidjelo se to i protiv Bjelorusa i protiv Luksemburga da su momci prišli utakmici kao da je finale. Ne bi ih baš okarakterisao klasom iznad Rumuna, iskreno u našoj grupi bi jako teško izborili plasman. No opet, možda si i u pravu.
Najvažnije je ipak da se momci psihički pripreme nakon ove tekme protiv Gala, i oni su kao i svi mi emocionalno iscpljeni, nadam se da će se oporaviti do baraža. Jer taj psihički fakto mogao bi biti odlučujući.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 13 okt 2011, 00:44

elguru je napisao/la:Hrvatska - Nikad slabija... kako igracki tako i igrom i rezultatima... atmosferom u ekipi... atmosferom u medijima... Jedini nacin koji ja vidim i kojeg se pribojavam da ovakve Hrvate ne izbacimo jeste da sami sebe pobijedimo... Sad se postavlja jedino pitanje imamo li mi muda da pokazemo ko je hadzija na Balkanu... ili kako to sada vole ovi nazvati "u Regionu" :lol:
A mi smo zreli za to i oni su svjesni toga ali opet je sve do nas i nase mentalne spremnosti koja nam moze biti najveca blokada protiv timova kao sto su hrv i Portugal.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 13 okt 2011, 00:47

VanBasten je napisao/la:
Mislim da nas je upravo ta Rumunija naučila lekciji, vidjelo se to i protiv Bjelorusa i protiv Luksemburga da su momci prišli utakmici kao da je finale. Ne bi ih baš okarakterisao klasom iznad Rumuna, iskreno u našoj grupi bi jako teško izborili plasman. No opet, možda si i u pravu.
Najvažnije je ipak da se momci psihički pripreme nakon ove tekme protiv Gala, i oni su kao i svi mi emocionalno iscpljeni, nadam se da će se oporaviti do baraža. Jer taj psihički fakto mogao bi biti odlučujući.
Volio bih prvi da je tako... ali nama se te lekcije vjecito ponavljaju i vjecito kazemo naucili smo... Pa samo u ovom ciklusu smo imali dvije te "lekcije"... Luxemburg dobijemo i mislimo lakocemo sa Francuzima pa nismo lopte vidjeli na Kosevu... Onda ti famozni Rumuni i sve sto se desavalo u Rumuniji... Ova utakmica sa Francuzima (1-1) je pokazala veliku zrelost... No ne znam opet se pribojavam tog naseg nedifinisanog psiholoskog stanja... Da je nama same sebe pobijedit lako bi mi i sa Portugalom a ne sa Cesima :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2011, 00:51

Dodouše, ima ti i ta mjesta :mrgreen:

Ma prijatelju, ako ne prođemo ovaj put, ja ću prestati pratiti reprezentativni fudbal. Ne mogu ba više ovih letova i padova s 20k visine. Poludjeću majkemi. Oka sinoć nisam sklopio do 7 ujutro. Zato n eželim ni da razmišljam o mogućem kiksu u baražu, prolazimo i idemo u finale mater im **** svima.

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 13 okt 2011, 00:52

nema vise od ciklusa do ciklusa,...ovo je ta ekipa koja moze i koja hoce i koja ce :) znaci idemo bilo ko sem portugala :D
glavu gore dobro je pape reko bolje baraz neko pichkasto na ep,...idemo hrabro i ponosno pa sta bude bude bitno je dat sve od sebe.
WHUFC

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 13 okt 2011, 00:54

Ma neka to bude portugal imaju slabu odbranu primili 12 golova u 8 utakmica,jes da su dali 21 ali kipar je sa njima u grupi uglavnom nije to onaj portugal iz prošlih kvalifikacija.
Onda kad smo igrali baraž sa njima bila je tvrda ekipa ali promjenom trenera postali su dosta šuplji ! :lol:
Ma hrvati i oni su taki ba nidže veze arrane u padu ekipa koja neshto pokushava na osnovu stare slave i prijašnjih rezultata,jaći smo od njih precijenjena ekipa,a ni bilić nije neki strućnjak samo zbog nereda ne bi valjalo,ma da bi imali dosta navijaća u srbiji :lol:
Irska!Ma boli UEFU neka stvar za njih poderali bi ih svakako nama leže takve ekipe....
A Česi se mogu samo nagu..ti i pitati ima li još ! ;)
Uglavnom imamo najaću Reprezentaciju na svijetu ,eheto tako :D
VOLIM
TE
BOSNO :!: 8-)
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 13 okt 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pod prečku u devet banki.... :)

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 13 okt 2011, 00:55

samovasposmatram je napisao/la:nema vise od ciklusa do ciklusa,...ovo je ta ekipa koja moze i koja hoce i koja ce :) znaci idemo bilo ko sem portugala :D
glavu gore dobro je pape reko bolje baraz neko pichkasto na ep,...idemo hrabro i ponosno pa sta bude bude bitno je dat sve od sebe.
ps: da dodam,...da je francuze dobit u osmini finala i onda ih naguzit 5-0 :lol:
WHUFC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.