Copy-Paste s druge temeNimla_RZ je napisao/la:A kako je bolje jarane, jesil' ti gled'o sinoć Lulića? Meni najbolji igrač naše ekipe sinoć! Na onom mjestu je strašan, Salihović mora iza... Nije ga džabe goal.com izabr'o u tim kola...Dylan Dog je napisao/la:Bolje Lulic na lijevome beku nego Salihovic.
Iako su svi bili dobri sinoc,Lulic je meni zapravo od svih dobrih bio najgoriDylan Dog je napisao/la:Jest da nemamo bolje za baraz,al Salihovic na lijevom beku je zabrinjavajuca opcija,recimo i protiv Spanije i Portugala kada je igrao tu poziciju se desilo da nakon sto on ode skroz u napad protivnik probije praznu lijevu stranu i postigne gol..BH Patriot je napisao/la:Idealna odbrana za baraža po mojoj procjeni :
Jahić---Spahić---Nadarević---Salihović
Al sta ces,nema bolje

Kad primi loptu dosta komplikuje,cini mi se da je od onih igraca koji obicno donesu pogresnu odluku kada je dilema jeli bolje se odlucit za prodor,asistenciju ili sut.
I on u defanzivi nije idealan,ali on ipak u klubu igra lijevoga beka,a Salihovic tu poziciju nikad nigdje osim u reprezentaciji nije igrao,tako da sam ja ipak vise za Lulica tu.