Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
a jbt ko da nam nije bilo dosta Papac i Pandza jos i Mujdza
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aBd sto prije da se oporavis i da se vratis jos bolji 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
šteta, momak je ubjedljivo najveće osvjezenje reprezentacije cijele.. Ne mogu da vjerujem kako je Sušić "razvalio" par novih igrača.. Mujdza, Zahirović koje niko nije znao, čak ni da se bave nogometom ikako..
kako je izvuče juče iz autaaa ou jee, menso je odličan
kako je izvuče juče iz autaaa ou jee, menso je odličan
Šteta, zaista.

S ovim se u potpunosti slažem. Bravo care!newton_heath_lyr je napisao/la:Malouda,vratilo ti se duplo ABD,*ebem li ti pleme.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Naravnobrzi21 je napisao/la:Šteta, zaista.
S ovim se u potpunosti slažem. Bravo care!newton_heath_lyr je napisao/la:Malouda,vratilo ti se duplo ABD,*ebem li ti pleme.
Dabogda karijeru zavrsio, smrad jedan.brzi21 je napisao/la:Šteta, zaista.
Da bogdom Spahi na megdan dodje, makar u prijateljskoj, ne bi ovo Spaha zaboravio

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
- Kontakt:
Guber hajd pocni igrati FIDa opet 

Hendikep veliki z anas. Nemam igrača ni približno njegovim kvalitetama da ga zamjeni. Ni Maletić ni mali Vranješ jednostavno nisu to.
Bojao sam se ovoga, onakav start rijetko prolazi bez ozbiljnih posljedica.
Brz oporavak Menso legendo!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Vranjes je odlican u defanzivi ali tanak u ofanzivi.VanBasten je napisao/la:Hendikep veliki z anas. Nemam igrača ni približno njegovim kvalitetama da ga zamjeni. Ni Maletić ni mali Vranješ jednostavno nisu to.
Maletic obrnuto.
Steta za Mujdzu,mirisalo mu jedan dobar aranzman za bolji klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gledao sam ga jednom uzivo dok je igrao za Zagreb,bio sam skeptican u vezi njega,mislim covjek je sa 25 godina otisao iz HNL-a no zbilja se pokazao kao igracina.harishp je napisao/la:Vranjes je odlican u defanzivi ali tanak u ofanzivi.VanBasten je napisao/la:Hendikep veliki z anas. Nemam igrača ni približno njegovim kvalitetama da ga zamjeni. Ni Maletić ni mali Vranješ jednostavno nisu to.
Maletic obrnuto.
Tada mi je zapao za oko i lijevi bek Zagreba,koji je takodje bio iz BiH,igrao je dobro a mislim da je bio clan mlade reprezentacije tada,medjutim izgubio mu se trag

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
aBd nek Ognjen se vrati u punu snagu i nek on igra. Nama je bitno da imamo jaku odbranu i da tu ne skripimo, a za napad se nebrinem. Znamo kako nam je bilo kad su nam bekovi bili ofanzivno orijentisani igraci, ovako barem necemo strepit da ce nam ga ko uvalitharishp je napisao/la:Vranjes je odlican u defanzivi ali tanak u ofanzivi.VanBasten je napisao/la:Hendikep veliki z anas. Nemam igrača ni približno njegovim kvalitetama da ga zamjeni. Ni Maletić ni mali Vranješ jednostavno nisu to.
Maletic obrnuto.

dao si svoj zglob i kosti za drzavni grb , malo je takvih !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I burazer mu je obukao naš dres kad nije bilo baš popularno igrati u Hr i biti naš reprezentativac.avenija je napisao/la:dao si svoj zglob i kosti za drzavni grb , malo je takvih !
Najžalosnije je što je Malouda na taj start odmahnuo rukom, a sudac jedva svirao faul...
"R E S P E C T-ujem li im MAMU!"
počevši Mišela Platinija, pa redom...
"R E S P E C T-ujem li im MAMU!"
počevši Mišela Platinija, pa redom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- storm_raider
- Kontakt:
Napisah ja danas..storm_raider je napisao/la:Bilo je sinoc mnogo skauta na ovoj utakmici, za vjerovati je da ga je jedan pritefterio u svojoj teci.![]()
Ima li negdje informacija kako mu je noga, nakon onog starta? Na onakvom prekrsaju puca kost, sjetite se samo Eduarda. Direktan crveni karton je morao biti.
Hvala Bogu pa mu noga nije skroz pukla, na onakvim startovima se zavrsavaju karijere. Ono sinoc je morao biti crveni karton, a sudija mu nije dao ni zuti,a sjetite se samo onog zutog Spahicu.
Vrati nam se Mensure jos bolji i zdraviji. Dao si sinoc kost za ovu drzavu. Sve najbolje ti zelim i da imas lagan i sto brzi oporavak. Vole te tvoji Bosanci i Hercegovci!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma ono je bio namjeran start da ga se izbaci iz igre, niko me ne može ubjediti u suprotno. Maloudi to nije nepoznato.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
steta za Mujdzu, odigrao je kao Maikon zadnje utakmice, bezbroj prodora, centarsuteva, veliki gubitak, ogroman. Jedina alternativa koja se namece na beku je Sanel Jahic ili ako Jahic ode na stopera onda mozda Vranjes ili Lulic desno. Treba se cut i sa Nadarevicem, da se i o njemu razmisli, iskusan je , bolji je od Mravca, igrao je vec baraz. Samo da Mravac ne igra.
morat cemo se skrpit nekako prvu utakmicu baraza u odbrani: Lulic-Jahic-Spahic-Salihovic mozda, ispred Rahimic-Medunjanin-Misimovic-Pjanic-Zahirovic i naprijed Dzeko...Maletic nije za prve postave, vidjelo se da se izgubio kad je usao , Vranjes da ne pricam, izgubilo bi se dijete u barazu. Desilo se ono cega sam se najvise bojao, opet ce nas kartoni kostat.
a jos jednom steta za Mensura, onaj cigan je namjerno isao da ga povrijedi. valjda sve bude ok
morat cemo se skrpit nekako prvu utakmicu baraza u odbrani: Lulic-Jahic-Spahic-Salihovic mozda, ispred Rahimic-Medunjanin-Misimovic-Pjanic-Zahirovic i naprijed Dzeko...Maletic nije za prve postave, vidjelo se da se izgubio kad je usao , Vranjes da ne pricam, izgubilo bi se dijete u barazu. Desilo se ono cega sam se najvise bojao, opet ce nas kartoni kostat.
a jos jednom steta za Mensura, onaj cigan je namjerno isao da ga povrijedi. valjda sve bude ok
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja sam u ova dva zadnja dana i previse puta pomislim Boze pa ima li te igdje? Sta nam ovo radis? Bice da il spava il nas ne moze da nade na karti
Jer malo je reci da nas je zaboravio. Pogledaj nas Boze ovo vise ovako ne ide. Mujdzi sto brzi oporavak zelim a Maloudi dug zivot i tesku bolest. Mamu da mu spomenem 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa i ne bi baš rekao tako, al hajde de. Uglavnom, ovo je bilo ono klasično igračko 'dok sudija ne vidi' i nažalost prošlo mu je. Imamo i mi takvih u ekipi.VanBasten je napisao/la:Ma ono je bio namjeran start da ga se izbaci iz igre, niko me ne može ubjediti u suprotno. Maloudi to nije nepoznato.

Zola in, Zola passes, Zola scores !