Ljudi, sad vam pišem bez neke provokacije ili šale.
Ovaj penal može biti samo veliki plus za nas, a nikako minus.
1) Jer, svi znamo da je prošle godine čitava Evropa stala na stranu Irske, a nikako na stranu Francuske. To se sada dešava i kod nas. Najbolji marketing je loši marketing.
2) UEFA će vratiti Irskoj i to sa kamatom nepravdu koju su im učinili, to će UEFA učiniti i sa nama a pogotovo dok su Osim i ostali velikani tu.
3) UEFA će nam to vratiti već sada u baražu ili ono što je meni još draže u kvalifikacijama za SP.
4) Sušić je to sam rekao, a to i mi svi znamo, mi smo reprezentacija koja se trenutno ne boji nijednog protivnika, naprotiv, naši protivnici se boje nas. Prema tome, 100% vam grantujem da ćemo biti na EP.
5) Svim vlasnicima kafana, novinarima i BiH, Sarajevskoj pivari, FDS i ostalima je najdraže što ćemo igrati još dvije utakmice jer ćemo koristiti njihove proizvode u enormnim količinama.
Samo vas molim, nemojte za sve što postoji imati neku teoriju zavjere. Ja samo očekujem da pročitam naslov: Velika zavjera, UEFA natjerala Sušića da nosi naočale, inače bi nas suspendovali. Hajte molim vas uozbiljite se. Imali smo 10 prilika u ovoj grupi, a ne samo 90 minuta u Parizu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...