Allah ga nagradio za ovo komentarisanje*p!p!t@* je napisao/la:[youtube][/youtube] Gigant !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Allah ga nagradio za ovo komentarisanje*p!p!t@* je napisao/la:[youtube][/youtube] Gigant !
Nisu ovdje sve krađe snimljene, gdje je penal nad spahićem, kad se mali evra izvero na njega!Ono je klasićni penal!newton_heath_lyr je napisao/la:
Ovo sve objasnjava.Sinoc dok sam gledao utakmicu neke sam stvari i primjecivao a neke ne.Ali ono simuliranje Meneza da pomocni sudija nije vidio,a sude utakmice i svejtskih i evrospkih prvenstava,sramota.Onaj krvnicki start Maloude nad Mujdzom glavni duija ne vidi.Prekrsaj nad Rahimicem ne vidi,pusta da se igra,Francuzi,kraljevi Fair Playa ne izbacuju loptu u aut,u istoj akciji Mujdza dobija zuti karton,bruka,bruka veca od one u Portugalu kada nam je sudio Atkinson.Nismo mi tu u pitanju,bilo koja od u ocima FAMOZNE EVROPE mala drzava (Irska,Srbija,Hrvatska,Estonija i sl.) da je igrala sinoc isto bi se desilo.
Sramota za Evropu,***em li im Evrospku Uniju,dajte nam Balkansku Uniju,pandam Evropskim licemjerima.
Ovaj snimak sam za sebe govori i objasnjava sve.
Sve rijeci su suvisne,jos nam sutra dajte Portugal i da se naguzimo pa nas derite da valja.
FUJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
juznjak> je napisao/la:Ne znam jel postoji nesretniji tim od nase zemlje , nesto slicno kao Juventus i Atletico, samo u klubskom smislu
Allah ga nagradio za ovo komentarisanje*p!p!t@* je napisao/la:[youtube][/youtube] Gigant !najjace mi je ovo na kraju ooooo
![]()
Kod 1-1 korner za nas, Miske ga izvodi. Golman rusi Papca, Evra spahu, Reveillere Dzeku.3 penala a mi ne dobismo ni jedan. Boze bas nas napustas. Ja se nadam da ce Platini ako ima obraz(cisto sumnjam al eto daj bar da sanjamo da ga ima) pomoci BiH pri izvlacenju Baraza jer je sve ovo do sad bila cista nepravda.mozak je napisao/la:Nisu ovdje sve krađe snimljene, gdje je penal nad spahićem, kad se mali evra izvero na njega!Ono je klasićni penal!newton_heath_lyr je napisao/la:
Ovo sve objasnjava.Sinoc dok sam gledao utakmicu neke sam stvari i primjecivao a neke ne.Ali ono simuliranje Meneza da pomocni sudija nije vidio,a sude utakmice i svejtskih i evrospkih prvenstava,sramota.Onaj krvnicki start Maloude nad Mujdzom glavni duija ne vidi.Prekrsaj nad Rahimicem ne vidi,pusta da se igra,Francuzi,kraljevi Fair Playa ne izbacuju loptu u aut,u istoj akciji Mujdza dobija zuti karton,bruka,bruka veca od one u Portugalu kada nam je sudio Atkinson.Nismo mi tu u pitanju,bilo koja od u ocima FAMOZNE EVROPE mala drzava (Irska,Srbija,Hrvatska,Estonija i sl.) da je igrala sinoc isto bi se desilo.
Sramota za Evropu,***em li im Evrospku Uniju,dajte nam Balkansku Uniju,pandam Evropskim licemjerima.
Ovaj snimak sam za sebe govori i objasnjava sve.
Sve rijeci su suvisne,jos nam sutra dajte Portugal i da se naguzimo pa nas derite da valja.
FUJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.
ovdje se moze skinuti cijela utakmica http://www.matchhighlight.com/forums/vi ... 1110120008" onclick="window.open(this.href);return false;budjavi je napisao/la:imali citava tekma gdje na netu? zelim je opet pogledati.
Dobro jutro.mozak je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... nozju.html
Bayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
ja se budem izgalamil na tebe !calcio je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hvala!calcio je napisao/la:ovdje se moze skinuti cijela utakmica http://www.matchhighlight.com/forums/vi ... 1110120008" onclick="window.open(this.href);return false;budjavi je napisao/la:imali citava tekma gdje na netu? zelim je opet pogledati.
Omerovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.