Puma je napisao/la:Jel ovo onaj Morrison sto je bio 3 pick na draftu![]()
Otkud on u Zvezdi ?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Puma je napisao/la:Jel ovo onaj Morrison sto je bio 3 pick na draftu![]()
Otkud on u Zvezdi ?
Nego sta.LBJ MVP je napisao/la:Ostaje i ako se dogovore u NBA?
Da,da vi ste skromni,ne obecavate titule.neno#4 je napisao/la:Ipak ste vi uber kategorija cak i za nasDevil je napisao/la:Ma ja,dok nam uleti kanton sa parama.neno#4 je napisao/la:Sledece sezone..![]()
![]()
![]()
Od kada gledas,ja bih rekao da mi imamo titula,i to ne mali broj.neno#4 je napisao/la:@Devile, mi smo osvajali titule, sto se ne bi moglo reci za vas![]()
![]()
![]()
Zasto bi poslije prvog poraza dolazilo do razlaza?neno#4 je napisao/la:Pa imate, kada se igralo na betonu davnih godina![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ne dovedete dva dobra igraca (eventualno Rakoc i jos jedan) sredina tabele je neminovna. Jednostavno nema ovdje materijala. Bojim se da ce brzo doci do razlaza izmedju Covica i Karija. Trenutno se sve prelama preko ledja Nedovica.
Sta cu zamjerati Filipu. Covke stariji ce tu praviti problem, jer je isuvise egoistican.braoolyo je napisao/la:Sredina tabele, ok, ali ako ne dodje Rakocevic.
I nisi mi odgovorio sta toliko zamjeras F. Covicu?
Zbog ovog pitam.neno#4 je napisao/la:Zvezda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za 15 minuta drugog dijela 5 poena.
To samo Zvezda moze.
Nema hajra ovdje dok je Covic prvi play.
Pored zivog Nedovica da bude prvi i najbolji play tima? Mora da se salis. Nedovic jeste kesa u odbrani(i dalje), ali je i kao takav bolji od Filipa.braoolyo je napisao/la:Mora zato sto je najbolji play, ne zato sto je Covic. On bi svojim kvalitetom bio u timu nezavisno od toga ko mu je otac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.