19TM87 je napisao/la:evo ja napravio 8 papirica i izvlacio iz dosade i dobio ovako
Portugal - Estonija
Hrvatska - Crna Gora
Ceska - Turska
Irska - BiH

isto smo izvukli
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
19TM87 je napisao/la:evo ja napravio 8 papirica i izvlacio iz dosade i dobio ovako
Portugal - Estonija
Hrvatska - Crna Gora
Ceska - Turska
Irska - BiH
hrt 2Edin TM87 je napisao/la:Eno sad baksuzi, a kad su se izvlacile grupe za SP? Ronaldo hvala tiiiiiiiii ovo ono, e sad bi nas mog'o neki drugi Ronaldo sjebat,. tako to ide![]()
Nego, jel' sutra u 1 i hocel' prenosit iko?
Jah, i vi navlacite nama, k'o Platini fracuzima sinocJuve-TZ je napisao/la:19TM87 je napisao/la:evo ja napravio 8 papirica i izvlacio iz dosade i dobio ovako
Portugal - Estonija
Hrvatska - Crna Gora
Ceska - Turska
Irska - BiH![]()
![]()
![]()
isto smo izvukli
I ja mislim da nemamo nista od toga. Jedino zalbu za Spahicev karton treba uloziti.PIRKE33 je napisao/la:ovdje iza imena svake teme treba dodati -teorija zavjere
ja vala nista nisam navlacio ni izmisljao, napravio 8 listica i izvuko...fino se potrefilo mada sumnjam da ce ovako biti...ja bi najvise volio cesku...Adinjo je napisao/la:Jah, i vi navlacite nama, k'o Platini fracuzima sinocJuve-TZ je napisao/la:19TM87 je napisao/la:evo ja napravio 8 papirica i izvlacio iz dosade i dobio ovako
Portugal - Estonija
Hrvatska - Crna Gora
Ceska - Turska
Irska - BiH![]()
![]()
![]()
isto smo izvukli
zavjeraPrincipatus je napisao/la:Ja kako god da izvlacim i to poslije 10-20 puta, uvjek nekako Portugal izvuce nas.![]()
Neznam stvarno.
Jeli to mozda zato sto upotrebljavam samo te dvije kuglice?
nije irska je...pretekla ih je irska pa je uletila kao 4.nosiocRizah je napisao/la:Ima jedan problem, Turska je nositelj a ne Irska![]()
Hajmo sad ponovo izvlačenje
Odgovor na sva pitanja je: 42Juve-TZ je napisao/la:zavjeraPrincipatus je napisao/la:Ja kako god da izvlacim i to poslije 10-20 puta, uvjek nekako Portugal izvuce nas.![]()
Neznam stvarno.
Jeli to mozda zato sto upotrebljavam samo te dvije kuglice?
1.ko je ubio kenedija?
2.da li postoje vanzemaljci?
3.je li amerika na 11.09 napala sama sebe?
4.ko je bio drug tito?
5.da li uefa levati narod na kuglicama?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.