Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 17:03

Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac :lol: .Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.
Sad si se naravno usutio,ali postovi isto tako naravno ostaju.
Ko o cemu vojnik o skracenju....... :roll: :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 okt 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 okt 2011, 17:04

Boateng_27 je napisao/la:de ba smirite se ... Ljudi smo, nismo Francuzi ;)
Ma nemozes ti nevolit Francuze vise od mene.

Ali sto je cinjenica, cinjenica je - oni su nas tukli u BiH 0-2 a mi s njima 1-1 igrali.

Da smo bolji - bilo bi 2-0 u Zenici za BiH i nerjeseno u Parizu. Ali nismo bolji.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 okt 2011, 17:05

bas tako, da smo francuzi dobivali bi i mi penale nepostojeci. ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 17:06

MostaracVelezovac je napisao/la:
Ma nemozes ti nevolit Francuze vise od mene.

Ali sto je cinjenica, cinjenica je - oni su nas tukli u BiH 0-2 a mi s njima 1-1 igrali.

Da smo bolji - bilo bi 2-0 u Zenici za BiH i nerjeseno u Parizu. Ali nismo bolji.
Bjelorusi su bolji pa gdje su sad.Sto na rende kora ne mogu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 okt 2011, 17:07

harishp je napisao/la:Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac :lol: .Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.
Sad si se naravno usutio,ali postovi naravno ostaju.

Hoces reci da Pape nije kriv za 2 boda protiv Albanije, za poraz na Kosevu od Francuza?

Hoces reci da Pape nije bez potrebe pravio svinjariju sa Begovicem, pa kasnije i Spahicem i ostalima?

Ja sam rekao da Pape Susic pojma nema o pedagogiji i menadzovanju igraca - a rekao sam da zna taktiku jao dobro razradit. Sinoc mu se nema sta prigovorit - sve je poslagao kako treba. Ali to ne mjenja da prvom prilikom on opet nece imat raslkol sa igracima radi nekih njegovih gluposti. To je istina. To je tako.. Tebe to vrijedjalo, nevrijedjalo - sta cu ti ja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 17:10

harishp je napisao/la:Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac :lol: .Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.

Hoces reci da Pape nije kriv za 2 boda protiv Albanije, za poraz na Kosevu od Francuza?

Hoces reci da Pape nije bez potrebe pravio svinjariju sa Begovicem, pa kasnije i Spahicem i ostalima?

Ja sam rekao da Pape Susic pojma nema o pedagogiji i menadzovanju igraca - a rekao sam da zna taktiku jao dobro razradit. Sinoc mu se nema sta prigovorit - sve je poslagao kako treba. Ali to ne mjenja da prvom prilikom on opet nece imat raslkol sa igracima radi nekih njegovih gluposti. To je istina. To je tako.. Tebe to vrijedjalo, nevrijedjalo - sta cu ti ja.
Sinoc velis,pa kako si onda naskupio 20 poena,najvise od postanka repke ikada, vile donijele jeli.
Jesi li ti svjestan sta pises.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 okt 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 okt 2011, 17:10

Niti se student sprema za ispit učenjem dan prije ispita, niti kvalifikacija na EP zavisi od 90 minuta. Treba odigrati svih 10 utakmica i ne dovoditi sebe u situaciju da zavisimo od 90 minuta.
Sinoć su opet naši krivi, da smo iskoristili svoje prilike i poveli sa 2-0, pa onda sudija neka svira penal.
Naš mentalitet nas i ukopava, Spahić je pokušao postti mangup, jer ko je Samir Nasri da mene prođe. Koliko znam definicija inteligencije je sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama, tako sam barem ja učio dok sam se školovao. Spahić je to zaboravio, mislio je da je sinoćnja utakmica termin u Hotonju.

Još gori ste što ste se nadali pobjedi u sinoćnjem meču, ko visoko leti nisko pada.
Pomorite se više sa remijem i sada je vrijeme da se okrenemo baražu. Možemo igrati sa svakim i na EP ćemo otići preko baraža.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 12 okt 2011, 17:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

Video :)) navijači ovako je bilo:)
Fi hajati.
GO Bosno.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 okt 2011, 17:12

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jest sudija pogrijesio, ali price o nekoj zavjeri uefe ili fife protiv BiH su ciste gluposti. Velike ekipe dobijaju ove odluke cesto, jednostavno je tako u nogometu. Isto tako smo mi dopustili da bude ogroman pressing na nas gol, i tako dozvolili da te sumnjive situacije nastaju. I Spahic je napravio veliku gresku sto nije izbacio loptu odma. Ali dobro, mi smo odigrali blizu naseg maksimuma, samo protiv ovih velikih ekipa treba malo vise srece.
Nije on pogrijesio otkud,nego je cinio u drugom poluvremenu kako mu nalozeno.
Prvo zuti Spahica i Sasa Matic bi se pobunio zbog toga.
Drugo mnogo zesce faulove Francuza od nasih uopste nije sankcionirao.
Trece presmjesni faulovi sudjeni u zoni suta za Francuze,ma sta smjesni ofirni.
Cetvrto zivi zidovi skoro svaki put su pomjerani za metar od dozvoljenog,pobuni se dobit ce karton.A dobro se zna kako imalo normalnijem suteru ostavlja bolji prostor.
Peto potpuno isti faul u sesnaestercu se desava nad Spahicem ovaj naravno ne sudi nista.
Znaci nije uopste pogrijesio,sto se Francuza i foteljasa tice.
Harise, hajde jednom u zivotu postani realan.

Izgubili smo jer nismo bili dovoljno bolji od Francuza da ih pobjedimo na njihovom terenu. Tu ide tacka.

Eto ispade Francuzi neznaju igrat lopte i prosli jer su im namjestili da prodju. Harise, Francuzi su nama oderali guzove u Zenici 0-2. Jesi li to zaboravio?

Prestanimo krivit druge za svoje poraze. Nismo bili dovoljno dobri. (Ne sretni) nego nismo bili dovoljno DOBRI.

I ti lupas.....prvo nije u Zenici negu u Sarajevu! Drugo Francuzi znaju igrat lopte ali si vidio kako su prosli Irsku prosle godine i reci da nije namjesteno!!!! Ajde reci jel Spaha zasluzi karton za onaj start nad Menezom? Jel Maluda trebao dobti crveni za start nad Mujdzom il najmanje zuti? Jel Abidal napravio penal nad Spahicem? Jel sudija previse udaljavao nas zivi zid? Jel Abidal zadnjom nogom potkacio Rahimica? Jel bio faul nad Spahom prije nego je svirao penal? Jel faul bio unutra ili vani(pogledaj i slike i snimak)?
Nismo bilo dovoljno dobri :lol: :lol: :lol: kad bi imali postenu sudjenje i ovaku igru bili bi jedan od favorita za EP i SP. Ko je jos ovako stisno francuze na njihovom terenu?
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 12 okt 2011, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 12 okt 2011, 17:12

Pa i pape je jednim dijelom kriv zbog golmana. Zasto?
Pa gospodin stavlja usranog Hasagica koji nije bio 100 % spreman i na kraju gubimo u onako vaznoj utakmici jednu izmjenu radi njega sto se je moglo vidjeti oko 70 min da nam treba svjezine a mi nemamo izmjene ...
Licno sam bio na tekmi i Dzeki nemamo sta zamjeriti sjedio sam jedno 20 metara od gola i te sanse sto vi nabrajate nisu bas tako dobre sanse bile ...
Kod penala sta je trebao Spahic uraditi nije bitno nego u tom duelu da je igrala Spanija Njemacka ili bilo koja jaca zemlja nebi bilo penal, a i da je tu izbio loptu ili bilo sta uradio desila bi se druga situacija jer francuzi su morali ici dalje ...
Pa to se je vidjelo od 55 min sudija im milion faulova sudi sve oko 16 metara a od tih faulova mozda je jedan bio pravi ...tad je meni sve jasno bilo jer izgledalo je ko da je sasvim drugi sudija na terenu u drugom poluvremenu izasao ... Od nasih igraca jedino me je Lulic razocarao cijelu tekmu a do tada je bio najbolji igraca u kvalifikacijama nazalost jucer je imao los dan ...
Anti Nakarada

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 okt 2011, 17:14

Saurman je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
On je kriv za izgubljena dva boda protiv Albanije.
On je kriv za poraz od Rumunije.
On je kriv za poraz od Francuske na Koševu.
Napokon, on je kriv jer nije dozvolio Spahiću da izbije loptu u aut ili korner ili nije dozvolio Spahiću da vrati loptu do Begovića, na kraju krajeva on je kriv što se Spahićeva noga našla među Nasrijevim nogama.

Potpis.
pa sto nije ta ista Francuska kad je taka vele sila obezbjedila prolaz kao npr Njemacka bez poraza i remija, nego kvalifikuju se uvjek na Platnijev nacin odu na prvenstvo i tamo ga popuse...Jer da su oni davno obezbjedili to prvo mjesto nebi morali nas krast, a mi bi se sigurno zadovoljili 2 mjestom u grupi kosto je i bilo realno nakon izvlacenja grupa. Nego kad vide da je vrag odnjeo salu onda "ulaze igraci" iz svecanih loza...Ko je kriv za ispadanje Irske u proslim kvalifikacijama pitam ja vas ? Ma da ko ih **** sto i oni nisu zavrsili u svojoj grupi tad prvi a ne zajebavali se sa francuzima po barazu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 okt 2011, 17:15

Evo sad upravo gledam snimak od sinoc,ponovo..
U prvih 45 min smo ih ubili,zasluzeno vodili...
Drugo poluvrijeme su imali inicijativu,no nekih prilika osim onih slobonjaka nije bilo..
Penal iako jes bio onda je prije trebao svirat prekrsaj nad Spahicem,ovo kreteni od rezisra maxus su samo iz nekog nevidljivog ugla jednom vratili,dakle zataskali...
Takodje,Susic nevadi Mujdzu 10 minuta dok se on vuce po terenu zbog ozljede,zbog toga je i zuti dobio..
Mogu reci da je Mujdza po meni odigrao poanjbolju tekmu u repki do sada..
SVIMA CESTITKE,OSJECAJMO SE KAO POBJEDNICI..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 17:15

Da,naravno stavio i Mujdzu koji eto nasao povrijedjivati bas kad nam je trebao moj ti @Eaglesu :roll:
Logika nula.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 12 okt 2011, 17:21

harishp je napisao/la:Da,naravno stavio i Mujdzu koji eto nasao povrijedjivati bas kad nam je trebao moj ti @Eaglesu :roll:
Logika nula.
Cao Logika nisam te prepoznao de mi reci majke ti sta je tvoje misljenje pa da i ja kazem ... :lol: :lol:
Anti Nakarada

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2011, 17:22

jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 okt 2011, 17:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
stoka ba narod i treba nas **** na sve strane kad smo glupi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2011, 17:25

Bosniacum Lilium je napisao/la:jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
ma pusti to, ciroljubic bi volili da je sinoc bilo 5 - 2 za francusku.....samo na ignore

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2011, 17:25

Jedno je rec da je sudija pogrijesio, a nesto drugo tvrdit da je to "naredjeno" sa strane Platinia ili nekog drugog. Vecu je gresku Spahic napravio od sudije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 okt 2011, 17:25

MOZE LI NEKO RECI GDJE SE MOZE POGLEDATI CIJELA TEKMA...BEZ IKAKVIH PROCEDURA
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2011, 17:27

socrates je napisao/la:MOZE LI NEKO RECI GDJE SE MOZE POGLEDATI CIJELA TEKMA...BEZ IKAKVIH PROCEDURA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.