Sad si se naravno usutio,ali postovi isto tako naravno ostaju.
Ko o cemu vojnik o skracenju.......

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nemozes ti nevolit Francuze vise od mene.Boateng_27 je napisao/la:de ba smirite se ... Ljudi smo, nismo Francuzi
Boateng_27 je napisao/la:de ba smirite se ... Ljudi smo, nismo Francuzi
Bjelorusi su bolji pa gdje su sad.Sto na rende kora ne mogu.MostaracVelezovac je napisao/la:Ma nemozes ti nevolit Francuze vise od mene.Boateng_27 je napisao/la:de ba smirite se ... Ljudi smo, nismo Francuzi
Ali sto je cinjenica, cinjenica je - oni su nas tukli u BiH 0-2 a mi s njima 1-1 igrali.
Da smo bolji - bilo bi 2-0 u Zenici za BiH i nerjeseno u Parizu. Ali nismo bolji.
harishp je napisao/la:Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac.Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.
Sad si se naravno usutio,ali postovi naravno ostaju.
Ko o cemu vojnik o skracenju.......![]()
Sinoc velis,pa kako si onda naskupio 20 poena,najvise od postanka repke ikada, vile donijele jeli.MostaracVelezovac je napisao/la:harishp je napisao/la:Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac.Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.
Hoces reci da Pape nije kriv za 2 boda protiv Albanije, za poraz na Kosevu od Francuza?
Hoces reci da Pape nije bez potrebe pravio svinjariju sa Begovicem, pa kasnije i Spahicem i ostalima?
Ja sam rekao da Pape Susic pojma nema o pedagogiji i menadzovanju igraca - a rekao sam da zna taktiku jao dobro razradit. Sinoc mu se nema sta prigovorit - sve je poslagao kako treba. Ali to ne mjenja da prvom prilikom on opet nece imat raslkol sa igracima radi nekih njegovih gluposti. To je istina. To je tako.. Tebe to vrijedjalo, nevrijedjalo - sta cu ti ja.
MostaracVelezovac je napisao/la:Harise, hajde jednom u zivotu postani realan.harishp je napisao/la:Nije on pogrijesio otkud,nego je cinio u drugom poluvremenu kako mu nalozeno.Cartman je napisao/la:Jest sudija pogrijesio, ali price o nekoj zavjeri uefe ili fife protiv BiH su ciste gluposti. Velike ekipe dobijaju ove odluke cesto, jednostavno je tako u nogometu. Isto tako smo mi dopustili da bude ogroman pressing na nas gol, i tako dozvolili da te sumnjive situacije nastaju. I Spahic je napravio veliku gresku sto nije izbacio loptu odma. Ali dobro, mi smo odigrali blizu naseg maksimuma, samo protiv ovih velikih ekipa treba malo vise srece.
Prvo zuti Spahica i Sasa Matic bi se pobunio zbog toga.
Drugo mnogo zesce faulove Francuza od nasih uopste nije sankcionirao.
Trece presmjesni faulovi sudjeni u zoni suta za Francuze,ma sta smjesni ofirni.
Cetvrto zivi zidovi skoro svaki put su pomjerani za metar od dozvoljenog,pobuni se dobit ce karton.A dobro se zna kako imalo normalnijem suteru ostavlja bolji prostor.
Peto potpuno isti faul u sesnaestercu se desava nad Spahicem ovaj naravno ne sudi nista.
Znaci nije uopste pogrijesio,sto se Francuza i foteljasa tice.
Izgubili smo jer nismo bili dovoljno bolji od Francuza da ih pobjedimo na njihovom terenu. Tu ide tacka.
Eto ispade Francuzi neznaju igrat lopte i prosli jer su im namjestili da prodju. Harise, Francuzi su nama oderali guzove u Zenici 0-2. Jesi li to zaboravio?
Prestanimo krivit druge za svoje poraze. Nismo bili dovoljno dobri. (Ne sretni) nego nismo bili dovoljno DOBRI.
Pa i pape je jednim dijelom kriv zbog golmana. Zasto?harishp je napisao/la:Ko se nasao pisati o realnosti@Mostarac Velezovac.Jesi li ti onaj sto se javno da ne kazem srao po Papetu.
pa sto nije ta ista Francuska kad je taka vele sila obezbjedila prolaz kao npr Njemacka bez poraza i remija, nego kvalifikuju se uvjek na Platnijev nacin odu na prvenstvo i tamo ga popuse...Jer da su oni davno obezbjedili to prvo mjesto nebi morali nas krast, a mi bi se sigurno zadovoljili 2 mjestom u grupi kosto je i bilo realno nakon izvlacenja grupa. Nego kad vide da je vrag odnjeo salu onda "ulaze igraci" iz svecanih loza...Ko je kriv za ispadanje Irske u proslim kvalifikacijama pitam ja vas ? Ma da ko ih **** sto i oni nisu zavrsili u svojoj grupi tad prvi a ne zajebavali se sa francuzima po barazuSaurman je napisao/la:Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
On je kriv za izgubljena dva boda protiv Albanije.
On je kriv za poraz od Rumunije.
On je kriv za poraz od Francuske na Koševu.
Napokon, on je kriv jer nije dozvolio Spahiću da izbije loptu u aut ili korner ili nije dozvolio Spahiću da vrati loptu do Begovića, na kraju krajeva on je kriv što se Spahićeva noga našla među Nasrijevim nogama.
Potpis.
Cao Logika nisam te prepoznao de mi reci majke ti sta je tvoje misljenje pa da i ja kazem ...harishp je napisao/la:Da,naravno stavio i Mujdzu koji eto nasao povrijedjivati bas kad nam je trebao moj ti @Eaglesu
Logika nula.
stoka ba narod i treba nas **** na sve strane kad smo glupiBosniacum Lilium je napisao/la:jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
ma pusti to, ciroljubic bi volili da je sinoc bilo 5 - 2 za francusku.....samo na ignoreBosniacum Lilium je napisao/la:jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
Jedno je rec da je sudija pogrijesio, a nesto drugo tvrdit da je to "naredjeno" sa strane Platinia ili nekog drugog. Vecu je gresku Spahic napravio od sudije.Bosniacum Lilium je napisao/la:jedna od najuticajnijih sprotskih novina u Europi, Marca, kaze da je penal izvan i sramotno suđenje, vi bosnje pucate neku spiku o nasem mentalitetu i o tome kako mi uvijek krivimo druge. Pa krivimo, ali kad imamo razloga, i trebamo ovako reagovat, a ne ko pojedinci, ulizice i wannabe eu podvije rep i namjerno kontrira, ŠLJAMU JEDAN!
" onclick="window.open(this.href);return false;socrates je napisao/la:MOZE LI NEKO RECI GDJE SE MOZE POGLEDATI CIJELA TEKMA...BEZ IKAKVIH PROCEDURA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.