hajde suti europejac, idi jodlaj sa slovencimaSaurman je napisao/la:Tipično ponašanje ljudi s ovog podneblja ( Balkana) uvijek nam je neko drugi kriv.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hajde suti europejac, idi jodlaj sa slovencimaSaurman je napisao/la:Tipično ponašanje ljudi s ovog podneblja ( Balkana) uvijek nam je neko drugi kriv.
Ma ćao ba.Saurman je napisao/la:Tipično ponašanje ljudi s ovog podneblja ( Balkana) uvijek nam je neko drugi kriv.
Tipicno trolanje. Samo ne znam dokle ce trajati.Saurman je napisao/la:Tipično ponašanje ljudi s ovog podneblja ( Balkana) uvijek nam je neko drugi kriv.
Bravo CARE... neka neko pogleda citavu utakmicu i neka ovo usput cita ... vidit ce da je covjek upravu... SVAKA CAST JOS JEDNOMRKO je napisao/la:Prvo poluvrijeme posteno sidjenje mi extra....drugo poluvrijeme pocinje tako sto sudija tupi nasu odbranu (4 odb. i zadnji vez. po karton).
-Menez simulira Spahi karton,
-Maluda djonom na stajnu nogu Mujdze (sto je crveni karton inace) ne dobija ni zuti nas igrac mora van zbog toga!
-Abidal zadnjom nogom saplice Rahimica nista...cak sudija i ne prekida utakmicu iako nas igrac lezi na travi minutu.
- nije dan slobodnjak za nas u zoni suta za Francuze svira 3-4
Kad se vidilo da francuzi nemogu dat gola slijedi Penal:
-nije bilo u 16ercu pod 1,
-pod dva faul na Spahicem prije toga
-pod 3 i nije bio faul jer je Nasri vec pado i onda se samo svalio preko Spahine noge
kad je cinimi se Evra poklopio Spahu (naklatio se an njega rukama i tjelom) i nije mu dao uopste da skoci prilikom kornera naravno da nema penala
Epilog svega toga je MI mali ne mozemo izbacit veliku Francusku nikako i to je to.Ne daju nam!
Upravo tako ovo već postaje otrcana fraza.Cartman je napisao/la:Jest sudija pogrijesio, ali price o nekoj zavjeri uefe ili fife protiv BiH su ciste gluposti. Velike ekipe dobijaju ove odluke cesto, jednostavno je tako u nogometu. Isto tako smo mi dopustili da bude ogroman pressing na nas gol, i tako dozvolili da te sumnjive situacije nastaju. I Spahic je napravio veliku gresku sto nije izbacio loptu odma. Ali dobro, mi smo odigrali blizu naseg maksimuma, samo protiv ovih velikih ekipa treba malo vise srece.
kakve to veze ima, sinoć je on imao uticaj direktno an rezultat.Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
On je kriv za izgubljena dva boda protiv Albanije.
On je kriv za poraz od Rumunije.
On je kriv za poraz od Francuske na Koševu.
Napokon, on je kriv jer nije dozvolio Spahiću da izbije loptu u aut ili korner ili nije dozvolio Spahiću da vrati loptu do Begovića, na kraju krajeva on je kriv što se Spahićeva noga našla među Nasrijevim nogama.
Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
Napokon, on je kriv jer nije dozvolio Spahiću da izbije loptu u aut ili korner ili nije dozvolio Spahiću da vrati loptu do Begovića, na kraju krajeva on je kriv što se Spahićeva noga našla među Nasrijevim nogama.
AplauzRizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
Nije on pogrijesio otkud,nego je cinio u drugom poluvremenu kako mu nalozeno.Cartman je napisao/la:Jest sudija pogrijesio, ali price o nekoj zavjeri uefe ili fife protiv BiH su ciste gluposti. Velike ekipe dobijaju ove odluke cesto, jednostavno je tako u nogometu. Isto tako smo mi dopustili da bude ogroman pressing na nas gol, i tako dozvolili da te sumnjive situacije nastaju. I Spahic je napravio veliku gresku sto nije izbacio loptu odma. Ali dobro, mi smo odigrali blizu naseg maksimuma, samo protiv ovih velikih ekipa treba malo vise srece.
Saurman je napisao/la:Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
Potpis.
Harise, hajde jednom u zivotu postani realan.harishp je napisao/la:Nije on pogrijesio otkud,nego je cinio u drugom poluvremenu kako mu nalozeno.Cartman je napisao/la:Jest sudija pogrijesio, ali price o nekoj zavjeri uefe ili fife protiv BiH su ciste gluposti. Velike ekipe dobijaju ove odluke cesto, jednostavno je tako u nogometu. Isto tako smo mi dopustili da bude ogroman pressing na nas gol, i tako dozvolili da te sumnjive situacije nastaju. I Spahic je napravio veliku gresku sto nije izbacio loptu odma. Ali dobro, mi smo odigrali blizu naseg maksimuma, samo protiv ovih velikih ekipa treba malo vise srece.
Prvo zuti Spahica i Sasa Matic bi se pobunio zbog toga.
Drugo mnogo zesce faulove Francuza od nasih uopste nije sankcionirao.
Trece presmjesni faulovi sudjeni u zoni suta za Francuze,ma sta smjesni ofirni.
Cetvrto zivi zidovi skoro svaki put su pomjerani za metar od dozvoljenog,pobuni se dobit ce karton.A dobro se zna kako imalo normalnijem suteru ostavlja bolji prostor.
Peto potpuno isti faul u sesnaestercu se desava nad Spahicem ovaj naravno ne sudi nista.
Znaci nije uopste pogrijesio,sto se Francuza i foteljasa tice.
Još od sinoć to govorim valjda raja ne konta šta li.MostaracVelezovac je napisao/la:Saurman je napisao/la:Rizah je napisao/la:Nakon 10 utakmica reprezentacije, za sve je kriv sudija iz Škotske.
Potpis.
Tacno tako.
Mi trebamo prestati se pravit zrtve svakome.
Dzeko je mogao i trebao dati 4 gola sinoc - a ne 1. Svaka njemu cast na odigranoj utakmici i na onom eurogolu. Ali da li je bilo prilika? Bilo je. A samo 1 gol - istina strasan gol, ali mi smo svi mogli vise od onog.
Ko je nama kriv ako gledamo na to "da samo prodjemo pa milimetar-milimetar". Mi moramo razmisljat da razvalimo 2-0, pa da prodjemo - a ne da gledamo kako odrzat 1-0 prednost.
Sasvim je normalno da ce sudija natezat za Francusku, Brazil, Englesku, Spaniju... to je normalno. to je UVIJEK BILO TAKO..
Mi smo novi kolaci i moramo biti 2x bolji da bi prosli - svatite da je to tako i prestanite cmizdrit.
Na kraju krajeva - to nam predstoji i u barazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.