BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

dean_
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...

Post Postao/la dean_ » 12 okt 2011, 14:50

VanBasten je napisao/la:
dean_ je napisao/la:
Pitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogli
Znam da ti nije lahko, al ne seri od muke, opasno si na putu da postaneš šprdancija na forumu. Do 65 minute, Francuzi su nam bili u džepu. Tek poslije našeg fizičkog pada su ko zaigrali neki pritisak, i opet bez prave 100% prilike. Najopasnije dva šuta do penala su im bili slobodno udarci sa 20+ metara.
zašto mi nije lako? kakva muka? gledao sam utakmicu..u prvom poluvremenu ste više imali loptu i imali ste par prilika...u drugom poluvremenu su francuzi dominirali...to je činjenica

da ste tako jaki kao što pišete,stisli bi ih jače i hrabrije

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2011, 14:52

dean_ je napisao/la:završilo je 0:0...uostalom protiv bjelorusije su u 2 utakmice osvojili 1 bod..izgubili us u parizu
Porazili Brazil i Englesku.
Ali zato Grci dominiraju, oni su valjda Elf za Brazil. :lol:

Nego citam pisu na hrvatskim portalima o "kiksu" u ovim kvalifikacijama.
2 kiksa jedan iza drugog?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 okt 2011, 14:52

Mozes ti pricat i mislit sta hoces ali jedini razlog sto vecina ljudi u BiH bi htjela izbjec Hrvatsku je onaj koji nema veze sa fudbalom/nogometom dok je u Hrvatskoj to obrnuto.

Kad bi sad svi znali da bi te 2 tekme prosle bez ijednog incidenta (veoma tesko) mislim da bi nam svima bilo svejedno koga bi dobili izmedju Irske, Ceske ili Hrvatske. To ti je trenutno tako sta god ti mislio momcino ;)
pa činjenica je da ste jači od estonije i crne gore...i ja bi volio da dobijemo ove protivnike

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 okt 2011, 14:52

Zagor je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj kakav osjećaj sinoć kad je Džeko zabio..... Prvo jedan trenutak ono čudo kao ono: "Je li to stvarno gol????? Je li to to????? :shock: :o "
Boga mi tako je... Ja s rajom u kafiću bio i kad je dao Džeko gol svi skočiše, raduješ se, al opet ti čudno i onako provlačiš glavu da vidiš tv malo bolje... haha :D

Ma meni čudno onaj prvi trenutak..... Je li moguće da imamo takvu šansu, je li moguće da vodimo protiv Francuza u Parizu?????

High

Post Postao/la High » 12 okt 2011, 14:52

Je l' se igra u Sarajevu ili zenici ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 okt 2011, 14:54

Ono sinoć se može objasniti jednom rečenicom:"Tako blizu, a tako daleko."

Četiri "N" su sinoć odradila svoj posao: Nesreća, nepravda, neiskustvo i Nasri. :mrgreen: Valjda smo ispunili kvotu što se tiče ovog kvalifikacionog ciklusa. :mrgreen:

Što se tiče baraža, ne bih volio Portugal. Možemo mi sada pričati kako se fudbal igra svugdje, al' ipak postoje oni koji su bolji i oni koji su slabiji. Objektivno, Portugalci su jači od nas. Tu završava priča. I, naravno, s obzirom da je Ronaldo dobro ušao u sezonu, te da Messi ne može igrati na EP-u, gledaće se da druga najveća zvijezda ipak bude u Poljskoj i Ukrajini (a valja neko i gu*it, što jest jest). :mrgreen: Dakle, kvalitet + općepoznato navlačenje i mogli bismo i ovo prvenstvo gledati preko tv-a. A, to ne želimo.

Sa ostale 3 reprezentacije možemo baš igrati. Odlučio bih se ja za Hrvatsku, al' samo da se ne graničimo s njima. Dakle, da su udaljeni od nas k'o Austrija. :mrgreen: Svi znamo da bi eventualni dvomeč poprimio ratni karakter, te da se tu ne bi govorilo ni radilo o fudbalu, već o politici, ratu, žrtvama, krivcima, nedužnim, k*rcima-palcima.

Češka ili Irska. Ako ćemo opet gledati kojekakve teorije zavjere, Ircima se mora vratiti prošli baraž. :mrgreen: Ma oni će u ovom trenutku proći i Tursku, jer svi znamo kako su ostali bez SP-a. :lol: S te strane, nadam se da nas oni neće zapasti. A, igrački smo sigurno bolji od njih i sigurno bismo se mogli tu nadati realnom prolasku. :mrgreen:

Ostaje Češka. Hm, pa dajte da probamo to češko pivo i da se napijemo istog nakon izbacivanja Cecha i ostalih. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 okt 2011, 14:54

Principatus je napisao/la:
dean_ je napisao/la:završilo je 0:0...uostalom protiv bjelorusije su u 2 utakmice osvojili 1 bod..izgubili us u parizu
Porazili Brazil i Englesku.
Ali zato Grci dominiraju, oni su valjda Elf za Brazil. :lol:

Nego citam pisu na hrvatskim portalima o "kiksu" u ovim kvalifikacijama.
2 kiksa jedan iza drugog?
to su opet neke prijateljske utakmice

i zašto spominješ grčku..pa svi hrvati se slazu da je hrvatska trenutno smiješna i da je sramota što je limitirana grčka ispred nas

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 okt 2011, 14:55

Ma joj da hocemo dobiti Hrvatsku.. Da se napokon dokazu neke stvari kao i u kosarci ne tako davno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 okt 2011, 14:56

dean_ je napisao/la:
zašto mi nije lako? kakva muka? gledao sam utakmicu..u prvom poluvremenu ste više imali loptu i imali ste par prilika...u drugom poluvremenu su francuzi dominirali...to je činjenica

da ste tako jaki kao što pišete,stisli bi ih jače i hrabrije
Nisi više interesantan. Produži...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 okt 2011, 14:57

@Dean,

Molio bih te da ne trollaš. Valjda nije teško ispoštovati ovu molbu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 12 okt 2011, 15:00

High je napisao/la:Je l' se igra u Sarajevu ili zenici ?
kakvo je to pitanje
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 okt 2011, 15:03

Najviše bih volio Hrvatsku za protivnika. Igraju veoma loše i u onako smiješnoj grupi ne mogu biti prvi, a ni stvoriti šansu protiv Grka. Ekipa je smiješna, a navijači još smješniji. Gdje god da idu izazovu belaj i dobiju po zicagu. Kada bi nas oni zapali, možda bi prošli i bez igre. To je takva sorta koja voli da se hvali kulturom, a od kulture ni k. Nešto slično kao Srbija u Italiji.
Dajte nam Hrvatsku da im pokažemo kako se igra i kako se bodri svoja zemlja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 okt 2011, 15:03

Ukoliko je sutra aBd tačno žrijeb za baraž u 13 i????? Hoće li biti prijenos negdje?????

Edit: Prijenos je na BHT 1 u 13:00.....

High

Post Postao/la High » 12 okt 2011, 15:05

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ukoliko je sutra aBd tačno žrijeb za baraž u 13 i????? Hoće li biti prijenos negdje?????
13:00 h,mislim da će biti na UEFA stranici,kao što je bio slučaj za prethodna izvlačenja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 okt 2011, 15:09

dean_ je napisao/la:
Imate previse rupa u repki.
Simunic potjeran iz bundeslige
Vida potjeran iz bundeslige
Lovren, smjesan napuhan igrac
Mandzukic drvo
Jelavic, vidi pod Mandzukic
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?
eh sad

mravac,who
mujda,who
pandja,who
medunjanin,who
maletić,who
rahimić,starac
stilić,who
misimović propao u rusiji
ibričić,propao u rusiji[/quote]

Dosta vise druze,shvatili smo tvoje razmisljanje,ne moras se ubjedjivati vise sa svima. Posto imas tako visoko misljenje o Hr idi moli Boga da izvuces Bosnu i Hercegovinu pa da mozes uzivati u ,,sigurnoj,, pobjedi,jer mi nismo mogli stisnuti pjetlove,a vi ste imali cak 2 polusanse protiv ,,velike,, Grcke,a imali ste i prejaku grupu nema sta.
Nevjerovatno je kako vi ne mozete da prevalite preko usta da je neko dobar,uzivate u svojoj fikciji,niko kao vi.Uzivajte nije nas briga ali stipu nas majke ti.....

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 12 okt 2011, 15:10

Nemogu d ane primjetim da je mrtva Estonija koju smo torpedirali sa 9:0 prosle kvale i uprkos porazu od Farskih ostrva uspjela biti druga....
Srbija i Slovenija su stvarno reprezentacije u totlanom qrcu...

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 12 okt 2011, 15:16

Dosta vise druze,shvatili smo tvoje razmisljanje,ne moras se ubjedjivati vise sa svima. Posto imas tako visoko misljenje o Hr idi moli Boga da izvuces Bosnu i Hercegovinu pa da mozes uzivati u ,,sigurnoj,, pobjedi,jer mi nismo mogli stisnuti pjetlove,a vi ste imali cak 2 polusanse protiv ,,velike,, Grcke,a imali ste i prejaku grupu nema sta.
Nevjerovatno je kako vi ne mozete da prevalite preko usta da je neko dobar,uzivate u svojoj fikciji,niko kao vi.Uzivajte nije nas briga ali stipu nas majke ti.....
e sada si ga pretjerao

niti imam jako visoko mišljenje o hrvatskoj,niti sam zadovoljan hrv igrom,niti sam siguran u hrvatsku pobjedu nad bih..niti govorim da je bih loša

samo odgovaram ovima koji su uvjereni da bih ima bolju ekipu od hrvatske i da bi je skoro sigurno prošla ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 okt 2011, 15:18

Edo_77 je napisao/la:Nemogu d ane primjetim da je mrtva Estonija koju smo torpedirali sa 9:0 prosle kvale i uprkos porazu od Farskih ostrva uspjela biti druga....
Srbija i Slovenija su stvarno reprezentacije u totlanom qrcu...
Ova Estonija je dosta jaca nego tada,gledao sam i te meceve,gledao sam ih i u ovim kvalifikacijama podosta i dosta su napredovali,pogotovo Vasiljev koji nosi ovu reprezentaciju.Naravno jos kada se nadjes u grupi gde ti je glavni konkurent Pizon normalno da ces da zavrsis drugi. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 okt 2011, 15:24

dean je napisao/la:
Imate previse rupa u repki.
Simunic potjeran iz bundeslige
Vida potjeran iz bundeslige
Lovren, smjesan napuhan igrac
Mandzukic drvo
Jelavic, vidi pod Mandzukic
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?

Ne navijam za Hrvatsku,al izjavittttt ovakve gluposti :D to mozes samo ti :D

Simunica zezaju samo godine,al frajer je godinama na nivou,osim sto mu nekad pukne film pa popije crveni.
Vida igrao malo za Leverkusen,sad vrlo dobar u Dinamu koji igra LP.
Lovren prva postava Lyona :) (sta da ti kazem)
Mandzukic jest drvo,al momak zna i odigrat kako treba.
Jelavic pa ovaj lik zabija svako kolo u Skotskoj,glavom,nogom,petom,iz penala,iz slobodnog,itd itd.(jedino sto se jos nije bas uklopio u repku)
Dudu majstor
Strinic meni je licno slaba karika u Hrv. repki.
Kalinic isto kao i Strinic
Pletikosa,solidan golman ;)

Ako oni imaju rupa,ne znam sta tek imamo u BiH :) oni imaju samo rupetinu na trenerskoj poziciji.
Zadnja izmjena: tyler durden, dana/u 12 okt 2011, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.