bas su sminka pjesme,samo momci cekaju jos malo vremena da pocnu furati jer nemozes u onoj masi...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- za zivot cijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hahaha, pa znao sam to majke mi, nemoze to kod nas funkcionisati, da su bar 3X sedmicno isli pa moglo se i ostvariti ali ovako svaki dan, nema sanse, jer crnogorci smo mi za tobistrikboy je napisao/la:Ponedeljak,Srijeda i petak od 15-19h![]()
Uprava i **** se nisu dogovorili oko nastavka ZeljoTV-a
Tracy McGrady!!!
Zeljo TV - 13. Emisija (vjerovatno posljednja)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
13 nesretan br. 

I to bi bilo to!
"U posljednjoj epizodi Zeljo TV prenosimo Vam samo dio atmosfere koja je sinoc vladala na stadionu Grbavica. Produkcijska kuca **** koristi ovu priliku da se zahvali na ogromnoj podrsci Manijaka prilikom realizacije ovog projekta. Zadnja epizoda je naravno u potpunosti posvecena onima koji su je i najvise zasluzili - Manijacima. Do nekog novog projekta pozdrav najboljim navijacima na svijetu."
"U posljednjoj epizodi Zeljo TV prenosimo Vam samo dio atmosfere koja je sinoc vladala na stadionu Grbavica. Produkcijska kuca **** koristi ovu priliku da se zahvali na ogromnoj podrsci Manijaka prilikom realizacije ovog projekta. Zadnja epizoda je naravno u potpunosti posvecena onima koji su je i najvise zasluzili - Manijacima. Do nekog novog projekta pozdrav najboljim navijacima na svijetu."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:I to bi bilo to!
kakve su sanse da nekada vidimo 14 epizodu, i tako redom, ako ne svaki dan onda jednom sedmicno...ovo do sad je bilo fenomenalno, ne znam koliko je klub kostala jedna epizoda, ali ovo se MORA nastaviti...
Nema nastavka, sigurno ne u skorije vrijeme! Prodale se karte, sto je i bio cilj ove kampanje, eh sad sta ce biti poslije vidjet cemo.
Ne da ne bi trebalo, nego se ne bi smjelo stati! Treba svake sedmice jednu emisiju napraviti, da traje 10-15 min i da se pozabavi aktuelnostima u klubu i utakmicama
Il regno del Diavolo!

oleee
Zna li neko koliko je prodano godišnjih i polugodišnjih sveukupno?

Fino

pa ovo je bila samo kampanja za prodaju godišnjih ulaznicaSeyo_TM je napisao/la:I to bi bilo to!

Nije bila samo za prodaju godisnjih, nego je to bila tema pocetka Zeljo TV i trebalo se nastaviti ali sa nase strane se nisu ispostovale odredjene stvari...
Utakmica nije bila lijepa,s nase strane borbena i mislim da nam je ta borbenost i donijela na kraju bodove.Siroki sigurno najjaci u ligi,ekipa koja ima glavu i rep u svakom trenu ljudi znaju sta rade,bez srlajnaj i slicno.Nebi sada nekoga izdvajao ili blatio,svi mogu bolje neki su se malo izgubili neki ruku na srce i ne mogu vise dati.Atmosferu necu komentarisati!
AMAR OSIM!!!
Ne siri gluposti svega ti!Seyo_TM je napisao/la:Nije bila samo za prodaju godisnjih, nego je to bila tema pocetka Zeljo TV i trebalo se nastaviti ali sa nase strane se nisu ispostovale odredjene stvari...
Ako si tako uvjeren da se nisu ispostovale stvari...de onda pokazi ovdje ljudima "sto ne znaju"?
Djeckic, nemoras biti nervozan, samo reci sta ti nije jasno da ti pojasnim??upitnik je napisao/la:Ne siri gluposti svega ti!Seyo_TM je napisao/la:Nije bila samo za prodaju godisnjih, nego je to bila tema pocetka Zeljo TV i trebalo se nastaviti ali sa nase strane se nisu ispostovale odredjene stvari...
Ako si tako uvjeren da se nisu ispostovale stvari...de onda pokazi ovdje ljudima "sto ne znaju"?
Kada radis projekat za klijenta sa idejom dalje saradnje, onda se napravi projekat sa odredjenom idejom da vidi kako bi sve to izgledalo i da se vidi reakcija ljudi na taj projekat! Ako taj projekat zadovolji klijentove zelje i ako moze placati, projekat se nastavlja. U ovom slucaju je to bila prodaja godisnjih kao tema odredjenog broja emisija Zeljo TV,nakon kojih se trebalo sjesti i dogovoriti daljna saradnja! Sjelo se al se dogovorilo ocito nije!
Sasvim normalna stvar u marketingu i oglasavanju da klijent ne zeli/nemoze/nece da nastavi odredjeni projekt.
Nadam se da si shvatio zasto sam rekao da sa nase strane nije ispostovano. Mi smo klijent, kontas.
Imas li info da se sastancilo iili lupas onako,ako imas daj nam izvor.Ja nemam zvanican info ali zeljo tv je bio projekat koji je prevazisao zacrtano,ovo je bio marketiningski odlican potez i nista vise.Emisija svakako nebi mogla da zivi u onom obliku jer bez sponzora se ne moze nista a zeljo tv nije imao niakkv prostor koji bis e za to iskoristio.
AMAR OSIM!!!
"Sjelo se al se dogovorilo ocito nije!" ovo sam mislio da se nije postigao dogovor, e sad neznam je li bilo klasicno sastancenje ili samo obustavljanje, ne pitah. = izvor ****
A zvanicno ti je prekinut daljni rad ****-a i Zelje. = izvor ****
Naravno da je odlican bio projekat i nebi mogao da se nastavi bez sponzora a vala i materijala bi zafalilo, vec su bili ponavljali sekvence.
Prioritet je bio privuci ljude, sa njima idu sponzori, pare itd...eh vrlo je moguce da imamo prioritetnijih stvari od TV, kao sto su plate radnicim itd
Najsretniji bi bio da je ovo nastavljeno, barem jednom u 7 ili 14 dana...
A zvanicno ti je prekinut daljni rad ****-a i Zelje. = izvor ****
Naravno da je odlican bio projekat i nebi mogao da se nastavi bez sponzora a vala i materijala bi zafalilo, vec su bili ponavljali sekvence.
Prioritet je bio privuci ljude, sa njima idu sponzori, pare itd...eh vrlo je moguce da imamo prioritetnijih stvari od TV, kao sto su plate radnicim itd
Najsretniji bi bio da je ovo nastavljeno, barem jednom u 7 ili 14 dana...
ne pametuj bgtSeyo_TM je napisao/la:Djeckic, nemoras biti nervozan, samo reci sta ti nije jasno da ti pojasnim??upitnik je napisao/la:Ne siri gluposti svega ti!Seyo_TM je napisao/la:Nije bila samo za prodaju godisnjih, nego je to bila tema pocetka Zeljo TV i trebalo se nastaviti ali sa nase strane se nisu ispostovale odredjene stvari...
Kada radis projekat za klijenta sa idejom dalje saradnje, onda se napravi projekat sa odredjenom idejom da vidi kako bi sve to izgledalo i da se vidi reakcija ljudi na taj projekat! Ako taj projekat zadovolji klijentove zelje i ako moze placati, projekat se nastavlja. U ovom slucaju je to bila prodaja godisnjih kao tema odredjenog broja emisija Zeljo TV,nakon kojih se trebalo sjesti i dogovoriti daljna saradnja! Sjelo se al se dogovorilo ocito nije!
Sasvim normalna stvar u marketingu i oglasavanju da klijent ne zeli/nemoze/nece da nastavi odredjeni projekt.
Nadam se da si shvatio zasto sam rekao da sa nase strane nije ispostovano. Mi smo klijent, kontas.
Ljudi ostavite se šuplje. Bit' će vremena za ovakve projekte. Pokazali smo da umijemo 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Pact1921 i 38 gostiju.