u uefi ne misle takomajestic24 je napisao/la:Ceska je idalan protivnik za nas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
u uefi ne misle takomajestic24 je napisao/la:Ceska je idalan protivnik za nas
Amin!Omerbavarac je napisao/la:Sve se to moze nadoknaditi, ima Sejo, Zahirovic, Mravac, pa sto ne i Nadarevic ili Jahic.thulkazal je napisao/la:papac, pandža i rahimić imaju drugi žuti
A zasto tesko? Kome tesko njima ili nama?NoName je napisao/la:Protiv Irske i Češke bi bili favoriti (joooj, i mi dođosmo do toga da budemo favoriti)
Protiv Hrvatske bi bili u egalu nekom ali njih ne bih volio, čisto radi Mostara, Viteza, Vakufa...
Protiv Portugala teško, iako nije nemoguće. Ali slutim da će nas zapasti ova opcija
Sve to stoji, i ja bih to silno želio. Ali samo ako budemo moraliDenizmare je napisao/la:A zasto tesko? Kome tesko njima ili nama?NoName je napisao/la:Protiv Irske i Češke bi bili favoriti (joooj, i mi dođosmo do toga da budemo favoriti)
Protiv Hrvatske bi bili u egalu nekom ali njih ne bih volio, čisto radi Mostara, Viteza, Vakufa...
Protiv Portugala teško, iako nije nemoguće. Ali slutim da će nas zapasti ova opcija
Vjerujem da se vise oni mole da ne izvuku nas nego sto to mi trebamo raditi.
Ako nakon sinosnje demonstracije sile nismo sigurni u sebe onda necemo nikad...Ma daj nam Portugalce,imamo neke nerasciscene racune s njima...
Citas li ti ista,prije nego se logujes i pocnes pisati post??Kako ces dobiti Tursku,kad su NOSIOCI Portugal,Hrvatska,Ceska i Irska!!!???fera je napisao/la:moja zelja je da dobijemo tursku.... al dobicemo portugal k'o da gledam.
cehe ne bi volio jest da su oni u padu velikom ali taj njihov sistem igre je nama uvijek bio neugodan pa nisam siguran da bi ih i sad prosli jest da smo igracki mozda i jaci od njih.
hrvate ne bi volio zbog navijackih nereda dok sa sportskog nekog gledista mislim da bi se sa njima mogli nositi.
http://www.uefa.com/community/feedback/index.htmladis.p je napisao/la:Jel prvu igramo u gostima, il kuci?
Mislio sam da se zna, npr nosioci prvu igraju kod kuce, a ne nosioci vani, il obrnutoo..NoName je napisao/la:http://www.uefa.com/community/feedback/index.htmladis.p je napisao/la:Jel prvu igramo u gostima, il kuci?
calcio je napisao/la:.
.
"A sto necete mene? Ma vi ste samo ljubomorni zbog toga jer sam bogat i lijep."
Ako kojim slucajem izvucemo Portugal, bilo bi mu dobro probuditi komplekse sa skandiranjima 'Mesi, Mesi,..'.. Volio bih cuti ta skandiranja na svakoj tekmi kad igra Ronaldo"A sto necete mene? Ma vi ste samo ljubomorni zbog toga jer sam bogat i lijep."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.