Safet Sušić - Pape

gollum
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gollum » 12 okt 2011, 11:54

Principatus je napisao/la:Miske i Pjana nemogu igrati zajedno... :lol:
Tvrdnja "velikog stručnjaka" Virtuala koji, ustvari, samo gluposti piše, evo vidim i na temi Emir Spahić. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 12 okt 2011, 11:54

Juve-TZ je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnost

a realnost je da nije ni za sta zasluzan jel :?: **** ti i Platinija i juventus njegov
15.10 - 15.06 ...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 okt 2011, 11:55

Saurman je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kod izmjena je Sušić dokazao svoju Nestručnost umjesto da izbaci Rahimića i Misimovića koji su se vukli po terenu jer objektivno nemaju više snage od 60-70 min naš Sajo vadi Medunjanina koji je motor ekipe tugo naša :roll:
Zahirović je trebao da uleti umjesto Rahimića a Ibišević umjesto Misimovića tako bi dobili na svježini i u sredini i u napadu u trenutcima kad se utakmica počela lomiti.
da ima covjek pravo na 5 izmjena pa da te razumijem..kako ce ubaciti kad je ispuco dvije izmjene na povrjedene igrace(hasagic_mudza)
Naravno da je ispucao izmjene kad je obećao Hasagiću da će igrati bar prvo poluvrijeme (iako je znao da nije spreman za 90') to je samo jedna od niza greška našeg Saje.
Pa kako te nije više stid pricati protiv Safeta, pa ovo su covjece naše najbolje odradene kvalifikacije i psihicki i takticki. Mi imamo prosjecne igrace, nekoliko njih nikad nije igralo pred onoliko ljudi do nedavno, pa naša klupa, mi nemamo dokera. Kad se sve to uzme u obzir Safetu samo Naklon

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 11:58

papetu mogu samo da duvaju, raznoraznih kvazistrucnjaka ima, no medjutim kako vidimo pod papetom ova reprezentacija je i bodovno i po ljepoti igre ispred svih dosadasnjih reprezentacija jedine nam drzave
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 okt 2011, 11:58

Juve-TZ je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
A za šta trebam biti realan ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 okt 2011, 12:03

Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 12 okt 2011, 12:10

Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari. ;)
Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.
YNWA!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 okt 2011, 12:18

Safetu svaka cast za postavljenu igru protiov Francuske,igrali smo kao da smo prvaci svijeta,hrabro,drsko,za gol vise..nismo imali na kraju srece,sudija je drugo poluvrijeme bio na strani Francuza i to se odmah vidjelo,ali treba dici glavu gore,zbiti redove i spremni docekati baraz..Susic je odlicno vodio reprezentaciju kroz citave kvalifikacije,zaista osvojiti 20 bodova nije mala stvar! zasluzio je drugi mandat,to je sasvim sigurno! Sajo ostani!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 okt 2011, 12:20

HOPLIT je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari. ;)
Joj svi krivite Hasagica sto se povrijedio,svakom se moze desiti,koliko nas je godina on izvlacio,sjetite se utakmice u barazu sa portugalom,najmanje je 5 zicera odbranio i sad je on kriv sto smo nerjeseno igrali,zar ste tako sigurni da bi ulazak ibisevica nam donio pobjedu?

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 12 okt 2011, 12:23

Ne krivim ja Hasagića nego Sušića što ne odredi ko je prvi golman reprezentacije. To treba biti Begović i tačka. Svaka čast Hasagiću i njegovom doprinosu reprezentaciji ali vrijeme prolazi, dolaze i mladji i bolji.
YNWA!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 okt 2011, 12:24

GunnerS je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:
Da je Safet mnogo bolji selektor BiH od Cire i ako su Ciri svi stope ljubili ,a Papeta osporavalli on je napravio jednu ozbiljnu rep. i psihicki i takticki potkovanu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 12:26

najlakse je biti general poslije bitke i pricati sta bi bilo kad bi bilo

mozda je pape na pocetku drugog poluvremena trebao izvesti dzeku i misimovica, a uvesti mravca i zahirovica pa da igramo bunker, mozda bi se odbranili, mozda je trebao izvesti pandzu i rahimica a uvesti ibisevica i muslimovica, mozda bi ih tako dokusurili, mozda ovo - mozda ono, nikad necemo znati niti je susic mogao znati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 okt 2011, 12:28

HOPLIT je napisao/la:
Glupo je sad svaljivati krivicu na Sušica ili Spahica, pa mogli bismo onda i na Begovica zato što nije odbranio penal, niko nije kriv, nismo imali srece i tacka.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 12:30

GunnerS je napisao/la:
Juve-TZ je napisao/la:
Evo ja navijam za Zelju, al cu reci da mu sviro p.e.d.e.r nije ni do koljena ni po cemu. Safet je genije za sviru.
Vec su ljudi rekli, Miske i Pjana ne mogu zajedno, Haris se malo pogubio, Begovic je talasika.
Priprema za tekmu u Portugalu i u Francuskoj nebo i zemlja, Pape je raskovo Francuze ko shupu i sa suznim ocima dao izjavu generalsku. Dok je sviro brojeci eure u dzepu rekao "je bat ćemo im mater sine"
Cuva Bog Zelju svog!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2011, 12:35

Ma Susic i strucni stab su odlicno postavili igru protiv Francuza. Pripreme su odradjene bez pompe, povuceni od javnosti i ozbiljno. Francuzi u medijima sa strane igraca i staba dignuti u nebo i napraviti velikim favoritima, kako bi im vec u prvim minutama meca pokazali nesto drugo. Pali smo u drugom dijelu, sto zbog fizicke spreme i mozda se nesvijesno povukli, jer smo tad mi nesto mogli izgubiti. Fizicku spremu im strucni stab nemoze mijenjati.

Sto se tice polemike oko golmana, ja to vidim jednostavno. Povreda Kene nas je kostala jedne izmjene. Pitanje je u tome, dali je Keno obnovio povredu ili je nova. A i da je nova, narodu se to nece moci objasniti, jer se samo cekalo na tako nesto. Tu ce dakle Susic morati da podnosi kritiku i da u buducnosti razmisli, dali stvarno ima smisla svaku 2. utakmicu mijenjati golmana. Ja mislim da nema.

Povreda Mujdze nas je kostala jos jednu izmjenu, i zbog toga Susic naravno nemoze nista.
Maletic moze igrati krilo, ali ne beka.

Kako god Susic je dalje izgradio jednu jaku reprezentaciju i dalje radi na tome. Nadam se isto da su nasi momci poslije ove utakmice najzad skontali kako se krece u mec protiv jakih protivnika. Pobjednickim mentalitetom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 12 okt 2011, 12:37

sta je ciro to ko imao para od nas? da mu je bilo do para otisao bi negdje u emirate ili katar i trenirao neki klub za masne pare

ja vam govorim da morate biti realni oko dvije stvari:
1.ciro je imao dosta nesigurniji tim, tim koji tada nije mogao vise...ovaj tim koji pape ima sad je vec izgradjen, svi su zreliji i mozemo na to prvenstvo ako izbjegnemo portugal
2. druga stvar je da papetove odluke variraju od perfekcije do ocaja....sto mu je trebo hasagic sinoc, beze smo izgubili jednu veoma vaznu izmjenu, sto medunjanina kasnije? :shock:

svaka cast papetu, 20 bodova...treba biti ponosan, ali treba biti nekad i realan

ja sam za to da ostane ako treba i 10 godina ;)

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 12 okt 2011, 12:37

*S A F E T * S U Š I Ć * - * L E G E N D A ! *

slika

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 12:38

Sinoć se jednostavno nije moglo više. Ali, ono što meni nikako ne izlazi iz glave je:

[youtube][/youtube]

Eh Bože moj dragi...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2011, 12:41

zaista nemam nista protiv cire ali me nerviraju ovi ciroljubic koji su sinoc prizeljkivali nas debakl kako bi se mogli nasaldzivati i pisati et kako bi to ciro, kako bi to ja, sto nije stavio oba golmana na gol itd.(spram njihovi postova mislim da vjeruju da je i to moguce)...a da je ciro bio umjesto papeta i da smo na onom nivou (kao nikad do sada) puna bi usta bilo cire.. npr cirini lalovi poderali pjetlove, ciro trener svih trenera ocitao lekciju blanc-u...itd

ne treba dizati euforiju ali treba odati priznanje ako neko nesto napravi dobro...kod u Bosni i Hercegovini ako neko nesto dobro napravi odma ili je imao srece ili je ukrao...ono sinoc nije bila sreca on je bio samo produk rada papeta i njegovog strucnog staba, mirno, tiho i dostojanstveno ( "mirna voda brijege valja")

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 okt 2011, 12:42

Posto je forum pun strucnjaka,ili ti popularnih pljuvaca,predlazem Papetu da pred baraz umjesto sa Ivicom Osimom sjedne do 4 ujutro sa ovim vrlim srucjacima da mu objasne neke stvari,ko da igra i kako da pravi izmjene.

Druga stvar koju zelim da porucim za ove ,,optimiste,, je da ih nataknem na civiluk,pun mi ih je kufer njihovih glupih komentarima.Pa da smo prosli sinoc oni bi kenjali ovdje,koji plivadoni....

Pape svaka cast na onako hrabroj igri,odavno nisam vidio onakvu deratizaciju guzova neke ,,velesile,,.
I za kraj,nakon onoga sinoc ne trebamo mi moliti Boga da ne dobijemo Portugal ili ne znam koga,nego Portugalci trebaju se moliti da ne izvuku nas.Vrijeme je da vjerujemo u sebe....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 12 okt 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.