Tvrdnja "velikog stručnjaka" Virtuala koji, ustvari, samo gluposti piše, evo vidim i na temi Emir Spahić.Principatus je napisao/la:Miske i Pjana nemogu igrati zajedno...

Tvrdnja "velikog stručnjaka" Virtuala koji, ustvari, samo gluposti piše, evo vidim i na temi Emir Spahić.Principatus je napisao/la:Miske i Pjana nemogu igrati zajedno...
Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
Pa kako te nije više stid pricati protiv Safeta, pa ovo su covjece naše najbolje odradene kvalifikacije i psihicki i takticki. Mi imamo prosjecne igrace, nekoliko njih nikad nije igralo pred onoliko ljudi do nedavno, pa naša klupa, mi nemamo dokera. Kad se sve to uzme u obzir Safetu samo NaklonSaurman je napisao/la:Naravno da je ispucao izmjene kad je obećao Hasagiću da će igrati bar prvo poluvrijeme (iako je znao da nije spreman za 90') to je samo jedna od niza greška našeg Saje.slana_krv je napisao/la:da ima covjek pravo na 5 izmjena pa da te razumijem..kako ce ubaciti kad je ispuco dvije izmjene na povrjedene igrace(hasagic_mudza)Saurman je napisao/la:Kod izmjena je Sušić dokazao svoju Nestručnost umjesto da izbaci Rahimića i Misimovića koji su se vukli po terenu jer objektivno nemaju više snage od 60-70 min naš Sajo vadi Medunjanina koji je motor ekipe tugo naša![]()
Zahirović je trebao da uleti umjesto Rahimića a Ibišević umjesto Misimovića tako bi dobili na svježini i u sredini i u napadu u trenutcima kad se utakmica počela lomiti.
A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
Joj svi krivite Hasagica sto se povrijedio,svakom se moze desiti,koliko nas je godina on izvlacio,sjetite se utakmice u barazu sa portugalom,najmanje je 5 zicera odbranio i sad je on kriv sto smo nerjeseno igrali,zar ste tako sigurni da bi ulazak ibisevica nam donio pobjedu?HOPLIT je napisao/la:Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
Da je Safet mnogo bolji selektor BiH od Cire i ako su Ciri svi stope ljubili ,a Papeta osporavalli on je napravio jednu ozbiljnu rep. i psihicki i takticki potkovanuGunnerS je napisao/la:A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
Glupo je sad svaljivati krivicu na Sušica ili Spahica, pa mogli bismo onda i na Begovica zato što nije odbranio penal, niko nije kriv, nismo imali srece i tacka.HOPLIT je napisao/la:Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
Evo ja navijam za Zelju, al cu reci da mu sviro p.e.d.e.r nije ni do koljena ni po cemu. Safet je genije za sviru.GunnerS je napisao/la:A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.