Tvrdnja "velikog stručnjaka" Virtuala koji, ustvari, samo gluposti piše, evo vidim i na temi Emir Spahić.Principatus je napisao/la:Miske i Pjana nemogu igrati zajedno...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- skyisthelimit
Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
a realnost je da nije ni za sta zasluzan jel
15.10 - 15.06 ...
Pa kako te nije više stid pricati protiv Safeta, pa ovo su covjece naše najbolje odradene kvalifikacije i psihicki i takticki. Mi imamo prosjecne igrace, nekoliko njih nikad nije igralo pred onoliko ljudi do nedavno, pa naša klupa, mi nemamo dokera. Kad se sve to uzme u obzir Safetu samo NaklonSaurman je napisao/la:Naravno da je ispucao izmjene kad je obećao Hasagiću da će igrati bar prvo poluvrijeme (iako je znao da nije spreman za 90') to je samo jedna od niza greška našeg Saje.slana_krv je napisao/la:da ima covjek pravo na 5 izmjena pa da te razumijem..kako ce ubaciti kad je ispuco dvije izmjene na povrjedene igrace(hasagic_mudza)Saurman je napisao/la:Kod izmjena je Sušić dokazao svoju Nestručnost umjesto da izbaci Rahimića i Misimovića koji su se vukli po terenu jer objektivno nemaju više snage od 60-70 min naš Sajo vadi Medunjanina koji je motor ekipe tugo naša![]()
Zahirović je trebao da uleti umjesto Rahimića a Ibišević umjesto Misimovića tako bi dobili na svježini i u sredini i u napadu u trenutcima kad se utakmica počela lomiti.
papetu mogu samo da duvaju, raznoraznih kvazistrucnjaka ima, no medjutim kako vidimo pod papetom ova reprezentacija je i bodovno i po ljepoti igre ispred svih dosadasnjih reprezentacija jedine nam drzave
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
YNWA!
Safetu svaka cast za postavljenu igru protiov Francuske,igrali smo kao da smo prvaci svijeta,hrabro,drsko,za gol vise..nismo imali na kraju srece,sudija je drugo poluvrijeme bio na strani Francuza i to se odmah vidjelo,ali treba dici glavu gore,zbiti redove i spremni docekati baraz..Susic je odlicno vodio reprezentaciju kroz citave kvalifikacije,zaista osvojiti 20 bodova nije mala stvar! zasluzio je drugi mandat,to je sasvim sigurno! Sajo ostani!
Joj svi krivite Hasagica sto se povrijedio,svakom se moze desiti,koliko nas je godina on izvlacio,sjetite se utakmice u barazu sa portugalom,najmanje je 5 zicera odbranio i sad je on kriv sto smo nerjeseno igrali,zar ste tako sigurni da bi ulazak ibisevica nam donio pobjedu?HOPLIT je napisao/la:Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
Ne krivim ja Hasagića nego Sušića što ne odredi ko je prvi golman reprezentacije. To treba biti Begović i tačka. Svaka čast Hasagiću i njegovom doprinosu reprezentaciji ali vrijeme prolazi, dolaze i mladji i bolji.
YNWA!
Da je Safet mnogo bolji selektor BiH od Cire i ako su Ciri svi stope ljubili ,a Papeta osporavalli on je napravio jednu ozbiljnu rep. i psihicki i takticki potkovanuGunnerS je napisao/la:A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
najlakse je biti general poslije bitke i pricati sta bi bilo kad bi bilo
mozda je pape na pocetku drugog poluvremena trebao izvesti dzeku i misimovica, a uvesti mravca i zahirovica pa da igramo bunker, mozda bi se odbranili, mozda je trebao izvesti pandzu i rahimica a uvesti ibisevica i muslimovica, mozda bi ih tako dokusurili, mozda ovo - mozda ono, nikad necemo znati niti je susic mogao znati
mozda je pape na pocetku drugog poluvremena trebao izvesti dzeku i misimovica, a uvesti mravca i zahirovica pa da igramo bunker, mozda bi se odbranili, mozda je trebao izvesti pandzu i rahimica a uvesti ibisevica i muslimovica, mozda bi ih tako dokusurili, mozda ovo - mozda ono, nikad necemo znati niti je susic mogao znati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Glupo je sad svaljivati krivicu na Sušica ili Spahica, pa mogli bismo onda i na Begovica zato što nije odbranio penal, niko nije kriv, nismo imali srece i tacka.HOPLIT je napisao/la:Slažem se da je pogriješio stavljanjem Hasagića na gol, ali šta je tu je.Saurman je napisao/la:Ja ne tvrdim da mi nismo sinoć odigrali na visokom nivou , ipak se mora reći da je selektor imao svojih greška i ako prestanete glumiti moraliste možda i skontate neke stvari.
Evo ja navijam za Zelju, al cu reci da mu sviro p.e.d.e.r nije ni do koljena ni po cemu. Safet je genije za sviru.GunnerS je napisao/la:A za šta trebam biti realan ?!Juve-TZ je napisao/la:hajd budu realan...jest legenda sarajeva al vrati se u realnostGunnerS je napisao/la:Pape opet dokazao kolika je ljudina i koliko je stručniji od "je bat ćemo im mater sine".... Svaka čast Pape.
Vec su ljudi rekli, Miske i Pjana ne mogu zajedno, Haris se malo pogubio, Begovic je talasika.
Priprema za tekmu u Portugalu i u Francuskoj nebo i zemlja, Pape je raskovo Francuze ko shupu i sa suznim ocima dao izjavu generalsku. Dok je sviro brojeci eure u dzepu rekao "je bat ćemo im mater sine"
Cuva Bog Zelju svog!
- Principatus
- Kontakt:
Ma Susic i strucni stab su odlicno postavili igru protiv Francuza. Pripreme su odradjene bez pompe, povuceni od javnosti i ozbiljno. Francuzi u medijima sa strane igraca i staba dignuti u nebo i napraviti velikim favoritima, kako bi im vec u prvim minutama meca pokazali nesto drugo. Pali smo u drugom dijelu, sto zbog fizicke spreme i mozda se nesvijesno povukli, jer smo tad mi nesto mogli izgubiti. Fizicku spremu im strucni stab nemoze mijenjati.
Sto se tice polemike oko golmana, ja to vidim jednostavno. Povreda Kene nas je kostala jedne izmjene. Pitanje je u tome, dali je Keno obnovio povredu ili je nova. A i da je nova, narodu se to nece moci objasniti, jer se samo cekalo na tako nesto. Tu ce dakle Susic morati da podnosi kritiku i da u buducnosti razmisli, dali stvarno ima smisla svaku 2. utakmicu mijenjati golmana. Ja mislim da nema.
Povreda Mujdze nas je kostala jos jednu izmjenu, i zbog toga Susic naravno nemoze nista.
Maletic moze igrati krilo, ali ne beka.
Kako god Susic je dalje izgradio jednu jaku reprezentaciju i dalje radi na tome. Nadam se isto da su nasi momci poslije ove utakmice najzad skontali kako se krece u mec protiv jakih protivnika. Pobjednickim mentalitetom.
Sto se tice polemike oko golmana, ja to vidim jednostavno. Povreda Kene nas je kostala jedne izmjene. Pitanje je u tome, dali je Keno obnovio povredu ili je nova. A i da je nova, narodu se to nece moci objasniti, jer se samo cekalo na tako nesto. Tu ce dakle Susic morati da podnosi kritiku i da u buducnosti razmisli, dali stvarno ima smisla svaku 2. utakmicu mijenjati golmana. Ja mislim da nema.
Povreda Mujdze nas je kostala jos jednu izmjenu, i zbog toga Susic naravno nemoze nista.
Maletic moze igrati krilo, ali ne beka.
Kako god Susic je dalje izgradio jednu jaku reprezentaciju i dalje radi na tome. Nadam se isto da su nasi momci poslije ove utakmice najzad skontali kako se krece u mec protiv jakih protivnika. Pobjednickim mentalitetom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sta je ciro to ko imao para od nas? da mu je bilo do para otisao bi negdje u emirate ili katar i trenirao neki klub za masne pare
ja vam govorim da morate biti realni oko dvije stvari:
1.ciro je imao dosta nesigurniji tim, tim koji tada nije mogao vise...ovaj tim koji pape ima sad je vec izgradjen, svi su zreliji i mozemo na to prvenstvo ako izbjegnemo portugal
2. druga stvar je da papetove odluke variraju od perfekcije do ocaja....sto mu je trebo hasagic sinoc, beze smo izgubili jednu veoma vaznu izmjenu, sto medunjanina kasnije?
svaka cast papetu, 20 bodova...treba biti ponosan, ali treba biti nekad i realan
ja sam za to da ostane ako treba i 10 godina
ja vam govorim da morate biti realni oko dvije stvari:
1.ciro je imao dosta nesigurniji tim, tim koji tada nije mogao vise...ovaj tim koji pape ima sad je vec izgradjen, svi su zreliji i mozemo na to prvenstvo ako izbjegnemo portugal
2. druga stvar je da papetove odluke variraju od perfekcije do ocaja....sto mu je trebo hasagic sinoc, beze smo izgubili jednu veoma vaznu izmjenu, sto medunjanina kasnije?
svaka cast papetu, 20 bodova...treba biti ponosan, ali treba biti nekad i realan
ja sam za to da ostane ako treba i 10 godina
*S A F E T * S U Š I Ć * - * L E G E N D A ! *

- NoName
- Kontakt:
Sinoć se jednostavno nije moglo više. Ali, ono što meni nikako ne izlazi iz glave je:
[youtube][/youtube]
Eh Bože moj dragi...
[youtube][/youtube]
Eh Bože moj dragi...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
zaista nemam nista protiv cire ali me nerviraju ovi ciroljubic koji su sinoc prizeljkivali nas debakl kako bi se mogli nasaldzivati i pisati et kako bi to ciro, kako bi to ja, sto nije stavio oba golmana na gol itd.(spram njihovi postova mislim da vjeruju da je i to moguce)...a da je ciro bio umjesto papeta i da smo na onom nivou (kao nikad do sada) puna bi usta bilo cire.. npr cirini lalovi poderali pjetlove, ciro trener svih trenera ocitao lekciju blanc-u...itd
ne treba dizati euforiju ali treba odati priznanje ako neko nesto napravi dobro...kod u Bosni i Hercegovini ako neko nesto dobro napravi odma ili je imao srece ili je ukrao...ono sinoc nije bila sreca on je bio samo produk rada papeta i njegovog strucnog staba, mirno, tiho i dostojanstveno ( "mirna voda brijege valja")
ne treba dizati euforiju ali treba odati priznanje ako neko nesto napravi dobro...kod u Bosni i Hercegovini ako neko nesto dobro napravi odma ili je imao srece ili je ukrao...ono sinoc nije bila sreca on je bio samo produk rada papeta i njegovog strucnog staba, mirno, tiho i dostojanstveno ( "mirna voda brijege valja")
Posto je forum pun strucnjaka,ili ti popularnih pljuvaca,predlazem Papetu da pred baraz umjesto sa Ivicom Osimom sjedne do 4 ujutro sa ovim vrlim srucjacima da mu objasne neke stvari,ko da igra i kako da pravi izmjene.
Druga stvar koju zelim da porucim za ove ,,optimiste,, je da ih nataknem na civiluk,pun mi ih je kufer njihovih glupih komentarima.Pa da smo prosli sinoc oni bi kenjali ovdje,koji plivadoni....
Pape svaka cast na onako hrabroj igri,odavno nisam vidio onakvu deratizaciju guzova neke ,,velesile,,.
I za kraj,nakon onoga sinoc ne trebamo mi moliti Boga da ne dobijemo Portugal ili ne znam koga,nego Portugalci trebaju se moliti da ne izvuku nas.Vrijeme je da vjerujemo u sebe....
Druga stvar koju zelim da porucim za ove ,,optimiste,, je da ih nataknem na civiluk,pun mi ih je kufer njihovih glupih komentarima.Pa da smo prosli sinoc oni bi kenjali ovdje,koji plivadoni....
Pape svaka cast na onako hrabroj igri,odavno nisam vidio onakvu deratizaciju guzova neke ,,velesile,,.
I za kraj,nakon onoga sinoc ne trebamo mi moliti Boga da ne dobijemo Portugal ili ne znam koga,nego Portugalci trebaju se moliti da ne izvuku nas.Vrijeme je da vjerujemo u sebe....
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 12 okt 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.