Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

spielführer_21
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la spielführer_21 » 12 okt 2011, 10:52

Nakon prespavane noći sigurno znam da nam je ovo nauk za baraž.. Da bi se izbacila velika reprezentacija nije dovoljno biti bolji i to na njihovom stadionu, moraš znati da protiv sebe imaš sudiju, sreću i sve ostalo. Zato treba odigrati savršenu utakmicu (u baražu dvije), bez ijedne greške. Sinoć smo imali dvije, jednu na taktičkom planu, jednu individualnu Spahića. To je bila mala greškica, jednostavno je loptu morao izbaciti u aut i mi se ne bi prepirali je li bio penal ili ne. No, na ovakvim utakmicama se gradi iskustvo, sad znamo da je potrebno odigrati SAVRŠENO- ne dopustiti protivniku da dođe blizu 16 a svoje prilike i poluprilike koristiti. I gristi kao večeras!

Najvažnije je da igrači u ovoj situaciji pronađu dodatni motiv za baraž, a tamo je moja želja Hrvatska. S Bilićem su pod pritiskom velikim, a ako ga zamijeni Štimac- on je jednostavno glup.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 12 okt 2011, 10:52

Šta je bilo sa Šukom ?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 12 okt 2011, 10:54

Romariooo je napisao/la:sad evo opet gledam snimak naseg gola, i vidi se iz aviona da nam je sudija tu navukao, svjesno ili nesvjesno, dali smo gol na hampu, rahimic je izveo prekid na hampu, ostatak akcije je velemajstorija dzeke, al sto jest jest, brat bratu, rahima je majstorski to na hampu izveo, ako cemo gledati pravila, sudija je morao dati znak da se prekid izvede jer bilo je blizu gola

dakle price o sudiji i platiniju su dumangije, snaga i sreca su naz zahebali i to je to
Sudija je trebao pokazati da se saceka njegovo odobrenje(zvizduk) za izvodenje faula, sto sudija ovaj put nije trezio tako da je rahimic korektno izveo..(obrati malo paznju kada je faul sudija sa pistaljkom u ruci pokaze prema igracu koji ga izvodi_ to znaci da se nesmije izvoditi dok on neda odobrenje)

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 12 okt 2011, 10:55

U moru dobrih stvari jedina greška je bila postavljanje Hasagića iako je bio i povrijeđen i bolestan, zajebao jednu izmjenu koja je mogla kasnije puno valjati.Ali kad sagledaš prvih 55 minuta, pa ono je drama ljudi, drama smo igrali u sred Pariza sa velesilom Francuskom (u igračkom a i u svakom drugom smislu)!

Dajte nam Portugal da se igramooooo, igramooooooo, igramooooooooooooooooooooooooooooo......... :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 okt 2011, 10:56

Romariooo je napisao/la:sad evo opet gledam snimak naseg gola, i vidi se iz aviona da nam je sudija tu navukao, svjesno ili nesvjesno, dali smo gol na hampu, rahimic je izveo prekid na hampu, ostatak akcije je velemajstorija dzeke, al sto jest jest, brat bratu, rahima je majstorski to na hampu izveo, ako cemo gledati pravila, sudija je morao dati znak da se prekid izvede jer bilo je blizu gola

dakle price o sudiji i platiniju su dumangije, snaga i sreca su naz zahebali i to je to
[youtube][/youtube]
Ja koliko vidim ovdje kralju sve je regularno lopta nije bila u pokretu nakon prekrsaja, a ni sudija nije pokazao na pistaljku tek bi se tada moralo cekati na sudijski zvizduk na izvodjenje prekida

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 okt 2011, 11:05

Žvaka je napisao/la:Ne znam ljudi, svi spominjete Platinija, sudije i slično. Mi smo igrali predobro, držali se koliko smo mogli, penal je bio jer se onakve situacijesviraju domaćinu a još ako je domaćin Francuska onda nemamo o čemu pričati, nepotrebni žuti su diskutabilni ali moglo je i gore ne daj bože...

Ono šta sam ja htio reći ili pitati je DA LI ĆE IKO ODGOVARATI ZA HASAGIĆA!?
Lik nespreman, povrijeđen, pred tekmu ga boli grlo i kljuka se septoletama heeeeej i onda igra u prvom timu!
Prvo bih njega kaznio, pa doktore a možda bi se i Sušić trebao zapitati iako je on najmanje kriv u ovoj situaciji.
Ovo ne smije proći nekažnjeno!!!
Nama je falilo svježine u nastavku a Hasagić nam je zajebo jednu jako bitnu izmjenu!!!
Nece niko odgovarati jer nema potrebe za to, dodro smo igrali ,srece kao i obicno nije bilo, a ona je i tekako potrebna

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 11:06

ne kontate, ne kazem da su prekrsena pravila, nego je sudija mozda pogrijesio sto je dozvolio da se prekid izvodi bez njegovog znaka jer bilo je blizu gola ipak, nasi su iskoristili tu njegovu gresku i dali smo gol regularan i svaka cast, da smo bogdo jos koji takav uvalili
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 okt 2011, 11:07

Šta priča raja, je li se Šuko živ izvukao iz sinoćnjeg meča?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 12 okt 2011, 11:09

Momci su dali sve od sebe, sve i jedan.. Mozda smo mogli malo bolje proci da smo igrali rastereceno i u drugom djelu, mozda je Vedo trebao dobiti sansu u mjesto misketa? al sta je tu je..

Svaka CAST MOMCI!
G BUSSA BUSS

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 okt 2011, 11:10

Romariooo je napisao/la:ne kontate, ne kazem da su prekrsena pravila, nego je sudija mozda pogrijesio sto je dozvolio da se prekid izvodi bez njegovog znaka jer bilo je blizu gola ipak, nasi su iskoristili tu njegovu gresku i dali smo gol regularan i svaka cast, da smo bogdo jos koji takav uvalili
Igrac koji izvodi prekrsaj moze traziti od sudije da odmakne igrace kako bi izveo slobodan udarac. No isti tako moze odmah izvoditi ukoliko misli da je tako bolje za njega. Druga je stvar sto francuski igraci nisu odmah sprijecili izvodjenje i tako ostavili prostor.

I halo, nemojte traziti greske sudije koje su bile na nasu stranu. Upadate u klasicni klisej.
#divovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 okt 2011, 11:11

Suđenje je bilo perfektno, zaista sam bio pozitivno iznenađen. A onda ta greška, ipak se Nasri bacio duboko u šesnaesterac a centimetri su odličivali.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 okt 2011, 11:14

Hrvatska, Portugal, Irska ili Češka?

Samo bih Portugal želio da izbjegnemo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2011, 11:16

spielführer_21 je napisao/la:Hrvatska, Portugal, Irska ili Češka?

Samo bih Portugal želio da izbjegnemo..
I kokcaste. Ne radi toga da su bolji od nas, vec zbog nemilih dogadjaja prije, posle, za vrijeme tekme.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 okt 2011, 11:17

Ma Česi će nam doći, ukazuje mi se ružni grb pred očima. :mrgreen:

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 okt 2011, 11:18

Jimmy from the hood je napisao/la:Suđenje je bilo perfektno, zaista sam bio pozitivno iznenađen. A onda ta greška, ipak se Nasri bacio duboko u šesnaesterac a centimetri su odličivali.
Jel to neki novi tvoj vic ili sta?
YNWA!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 okt 2011, 11:19

karameldar je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Suđenje je bilo perfektno, zaista sam bio pozitivno iznenađen. A onda ta greška, ipak se Nasri bacio duboko u šesnaesterac a centimetri su odličivali.
Moraš li svakom loncu biti poklopac? Zar niko ne može svoje mišljenje ovdje iskazati?
Zaostao si duboko u 17 stoljeću.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 okt 2011, 11:21

Jimmy from the hood je napisao/la:
karameldar je napisao/la:
Moraš li svakom loncu biti poklopac? Zar niko ne može svoje mišljenje ovdje iskazati?
Zaostao si duboko u 17 stoljeću.
Pa onaj zuti za Spahica,kad nije dao zuti Abidalu kad je Misketa pokosio,a onda poslije daje Evri zuti kad nije trebalo..Sudija izgubljen totalno
YNWA!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 okt 2011, 11:24

To je drugo što se Menez kalemio kao odličan glumac i padavičar.
Start Abidala se mogao svirati za žuti, a Evra je zbog bodičeka dobio zasluženi karton.
Vidio si kako je ispružio i desnu ruku, sve u cilju da zaustavi Maletića.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 12 okt 2011, 11:26

Iskreno sudija nije bio los ako ne gledamo penal i simuliranje meneza,ali to je veca krivica pomocnog sudije,jer je menez bio 2 metra od njega,mogao je vidjeti sta se desilo.
Al takodjer nemojte zaboraviti da je Papac igrao rukom kad je imao žuti karton,i to po meni mozda cak i namjerno,ali eto,odluka sudije je na kraju vise kostala nas nego njih..

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 okt 2011, 11:26

Narin je napisao/la:Iskreno sudija nije bio los ako ne gledamo penal i simuliranje meneza,ali to je veca krivica pomocnog sudije,jer je menez bio 2 metra od njega,mogao je vidjeti sta se desilo.
Al takodjer nemojte zaboraviti da je Papac igrao rukom kad je imao žuti karton,i to po meni mozda cak i namjerno,ali eto,odluka sudije je na kraju vise kostala nas nego njih..
Pomocni nije ni sviro faul,al je ovaj Tomson pohitio i odmah zuti dao
YNWA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.