Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- moustapha
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Re: Francuska - BiH
Bilo je to ovako...

Sve je jasno...

Sve je jasno...
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ko je slijedeci?
Halo sudija nemoj da ti **** mamu! Ima da prodjemo bilo kako!

Ko je slijedeci?
Halo sudija nemoj da ti **** mamu! Ima da prodjemo bilo kako!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako nekog nije stid spomenuti Spahica. Jucer je zatvorio Nasira u onoj situaciji, ne znam da li vi gledate ondje je on pokusao gurnuti loptu ispred sebe ali je gurnut sa ledja pa je otisao preko lopte sto je iskorsio Nasrio a dalje svi znamo sta je bilo, mozda jest greska Spahica ali ja nemam obraza da mu ista kazem a ne bih trebao biti jedini
Mes Que Un Club
pustite šuplju narode, penal čist kao suza... možda je bio ranije faul nad spahićem no ostalo je sve dobro okarakterisao(msm na sudiju)...
do kad ćemo se više vaditi na sudije kako nisu valjale? bolja najgora istina nego najljepša laž...
Našim Zmajevima VELIKO hvala. Našem Safetu VELIKO hvala. Našim navijačima VELIKO hvala.
Da su konaćno našu reprezentaciju predstavili onako kako treba,pred 80 hiljada duša, nije lako...
Prvo poluvrijeme fantastićno, nema se kome zamjeriti, Mujdža, najbolji igrač na terenu, pa koliko je čovjek trčao i šta je radio tamo na desnoj strani :O strašno, Pjanić, dokazao kvalitet, kao glavni kreator iako je po formaciji to trebao biti Misimović, Misimović, nekoliko strašnih pasova, petom i slićno, šteta što ne prođe nijedan...Begović dokazao da je klasa iznad svih golmana, i klasa iznad Kene sigurno... Ipak, na svima se osjetio taj umor nakon Bilinog Polja.
do kad ćemo se više vaditi na sudije kako nisu valjale? bolja najgora istina nego najljepša laž...
Našim Zmajevima VELIKO hvala. Našem Safetu VELIKO hvala. Našim navijačima VELIKO hvala.
Da su konaćno našu reprezentaciju predstavili onako kako treba,pred 80 hiljada duša, nije lako...
Prvo poluvrijeme fantastićno, nema se kome zamjeriti, Mujdža, najbolji igrač na terenu, pa koliko je čovjek trčao i šta je radio tamo na desnoj strani :O strašno, Pjanić, dokazao kvalitet, kao glavni kreator iako je po formaciji to trebao biti Misimović, Misimović, nekoliko strašnih pasova, petom i slićno, šteta što ne prođe nijedan...Begović dokazao da je klasa iznad svih golmana, i klasa iznad Kene sigurno... Ipak, na svima se osjetio taj umor nakon Bilinog Polja.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ima i sudije tu malo al Spaha je trebo izbit loptu nema sta sa njom oko kaznenog izvodit ..kokuz je napisao/la:pustite šuplju narode, penal čist kao suza... možda je bio ranije faul nad spahićem no ostalo je sve dobro okarakterisao(msm na sudiju)...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hvala veliko ,ponosi smo,danas cijeli svijet čita o nama pune su strani mediji ,slučajno sam uzela dva sportska lista u Zagrebu na aedromu i ponosim se kažu ' učite od Bosanaca'.....za navijanje atmosferu SVAKA ČAST!
Sretno,pametno dalje,a ima Boga vratit će s e ovo njima,mali smo šta s e može Platini i mafija
Dokazali smo da možemo i znamo!
Optimizam za baraž dalje idemooo
Sretno,pametno dalje,a ima Boga vratit će s e ovo njima,mali smo šta s e može Platini i mafija

Dokazali smo da možemo i znamo!
Optimizam za baraž dalje idemooo

kokuz je napisao/la:pustite šuplju narode, penal čist kao suza... možda je bio ranije faul nad spahićem no ostalo je sve dobro okarakterisao(msm na sudiju)...
tako je, nema se sta prigovoriti za penal, bio je, ko ga hebe, desava se to
ako govorimo o sudija trebalo bi pomenuti i neke odluke koje su nama isle u korist, a imale su ogroman uticaj na utakmicu
1. gol koji je zavalio dzeko, desio se nakon prekrsaja koji su nasi izveli onako na hampu, nisam bas dobro ni vidio tu situacija al mislim da nam je sudija tu progledao kroz prste jer je dopustio da se prekrsaj tako brzov izvede, bilo je na hampu men se chini, ali nisam bas siguran jer nisam najbolje vidio
2. papac kad je igrao rukom, sudija nije nista svirao a bila je ruka, da nam je zelio zlo, mogao je komotno svirati i dati papcu drugi zuti, francuzi su bunili al eto sudija je tu pogrijesio u nasu korist
treba biti realana jbg
po meni samo nasa nedovoljna fizicka sprema nas je kostala sinoc, tehnicki smo doktori za francuze.
kako su samo misimovic, lulic i spahic odigrali do tamo neke 60. minute, s onakvom igrom imali bi mjesta i u barci ili unitedu, al snaga je snaga, a danas je snaga kljucni faktor u fudbalu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
prijatelji moji, nema veze, glavu gore, idemo dalje....kako se kaze, najteze je ustati kada si na podu!....svaka cast svima, igracima, navijacima i tkd.....prolazimo kroz baraz, upamtite sta vam kazem! samo jednu veliku slabu tacku u repci imamo, a to je "fizicka spremnost". dakle, mozemo svakom parirati 60minuta, ali posle padamo. to je uvijek do sada bilo protiv veliki ekipa. sjecate se prijateljse utakmice protiv njemacke, gdje vodimo 1:0 do 50-60 minute i onda pad igre, tako je i sinoc bilo, nazalost
.....od onakvog pritiska francuza, bilo je samo pitanje vremena, kad ce pasti gol
....jedini trkaci u repci koji mogu svih 90 minuta su dzeko, lulic, spahic i mujdza 

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma kad su se glave ohladile i nije sve tako loše, evo piše se opet o nama, da smo dobra ekipa, da smo dobro igrali i bili bolji od francuza, već smo standardno u vrhu ili pri samom vrhu evropskog fudbala, čak nam sad i mlađe slekcije igraju extra, uglavnom dižemo se u svakom segmentu.
Mi smo iz trećeg šešira zamalo direktno otišli na EP-to nikom nije uspjelo, a imamo još itekako dobru šansu koga god da dobijemo.
sa igrom ove reprezentacije sam prezadovoljan i ponosan sam na njih, do sskoro smo kvalifikacije završavali na 3-4 mjestu a sad niko sa sigurnošću nemože reći da će pobjediti BiH, svaka čast momci-svima odreda
Mi smo iz trećeg šešira zamalo direktno otišli na EP-to nikom nije uspjelo, a imamo još itekako dobru šansu koga god da dobijemo.
sa igrom ove reprezentacije sam prezadovoljan i ponosan sam na njih, do sskoro smo kvalifikacije završavali na 3-4 mjestu a sad niko sa sigurnošću nemože reći da će pobjediti BiH, svaka čast momci-svima odreda
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- majestic24
- Kontakt:
BOLJE OTIĆI U BARAŽ KO' LJUDI NEGO NA EUROPSKO KO' P.I.Č.K.I.C.E !!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
IDUĆI PUT KAD ODEM NA TRENING ( STRELJAŠTVO ) UMJESTO META SA BROJEVIMA STAVLJAM SLIKU PLATINIJA DA MU FACU IZBUŠIM,SESTRE MU SE NAJEBEM **** JEDNO POKVARENO,DA BOG DRAGI DADNE DA NE DOĆEKA FRANCUSKU NA EURU

jaki smo ,treba samo poraditi na fizickoj spremi , nema kukanja , sutra izvlacenje parova za Baraz .
kad smo toliki baksuzi boze , daj nam Cesku !!
njih mozemo u obe utakmice pobjediti
HOCEMO CESKU !!
kad smo toliki baksuzi boze , daj nam Cesku !!

HOCEMO CESKU !!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ne znam ljudi, svi spominjete Platinija, sudije i slično. Mi smo igrali predobro, držali se koliko smo mogli, penal je bio jer se onakve situacijesviraju domaćinu a još ako je domaćin Francuska onda nemamo o čemu pričati, nepotrebni žuti su diskutabilni ali moglo je i gore ne daj bože...
Ono šta sam ja htio reći ili pitati je DA LI ĆE IKO ODGOVARATI ZA HASAGIĆA!?
Lik nespreman, povrijeđen, pred tekmu ga boli grlo i kljuka se septoletama heeeeej i onda igra u prvom timu!
Prvo bih njega kaznio, pa doktore a možda bi se i Sušić trebao zapitati iako je on najmanje kriv u ovoj situaciji.
Ovo ne smije proći nekažnjeno!!!
Nama je falilo svježine u nastavku a Hasagić nam je zajebo jednu jako bitnu izmjenu!!!
Ono šta sam ja htio reći ili pitati je DA LI ĆE IKO ODGOVARATI ZA HASAGIĆA!?
Lik nespreman, povrijeđen, pred tekmu ga boli grlo i kljuka se septoletama heeeeej i onda igra u prvom timu!
Prvo bih njega kaznio, pa doktore a možda bi se i Sušić trebao zapitati iako je on najmanje kriv u ovoj situaciji.
Ovo ne smije proći nekažnjeno!!!
Nama je falilo svježine u nastavku a Hasagić nam je zajebo jednu jako bitnu izmjenu!!!
Nije samo kod sudije problem bio u penalu kojeg je svirao za francuze. A kod samog penala se moglo vidjet da je jedva, jedva dočekao da ga svira. Inače ne kritikujem sudije, ne znam jesam li i jednom to uradio od kako sam na ovom forumu, ali ovaj put se mora. Pa čovjek je za naše startove odmah pokazivao žuti karton, a francuzima par puta pogledao kroz prste...A treba sada izvršiti malo pritisak na Uefa-u s naše strane, ali upravo to mi ne znamo. Još je sad stanje malo bolje, od kako je Osim u savezu, ali ne može ni sam Osim sve.Imamo i drugih velikih imena koji se malo moraju trznut, po pitanju lobija Hrvatska i Srbija odrađuju bolji posao.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
sad evo opet gledam snimak naseg gola, i vidi se iz aviona da nam je sudija tu navukao, svjesno ili nesvjesno, dali smo gol na hampu, rahimic je izveo prekid na hampu, ostatak akcije je velemajstorija dzeke, al sto jest jest, brat bratu, rahima je majstorski to na hampu izveo, ako cemo gledati pravila, sudija je morao dati znak da se prekid izvede jer bilo je blizu gola
dakle price o sudiji i platiniju su dumangije, snaga i sreca su naz zahebali i to je to
dakle price o sudiji i platiniju su dumangije, snaga i sreca su naz zahebali i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Hasagic je napustio igru zbog nove povrede , znaci nije rijec o povredi koju je obnovio nego je dobio novu . Eh sad kako i zasto ... 

- moustapha
- Kontakt:
Joj sto ne mogu ovih sto zele biti realni, a ni osnovna pravila nisu savladali.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.