Komsija nam izvukao Cesku

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Prvu igramo kuci.Rodeni je napisao/la:Kad ce se znati sa kim igramo i gdije igramo prvu utakmicu ?????????????
Nista mi ne znaci za koga ce oni navijati.Neka navijaju za koga misle da treba da navijaju.NoName je napisao/la:Veoma važno bi bilo da baš u ovom momentu odemo na Euro jer tamo nema Srbije. Naša reprezentacija bi dobila jako mnogo navijača u RS.
Papac-SalihovicSta hoces.ba ? je napisao/la:Papac, Pandza i Rahimic nemogu igrati prvu utakmicu barazadefender je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa zutim kartonimakomentator je spomenuo Papca da ima 2 zuta, sta je sa ostalima
Rahimic igra,zamjena Pandze je vise nego kriticna.newton_heath_lyr je napisao/la:Papac-SalihovicSta hoces.ba ? je napisao/la:Papac, Pandza i Rahimic nemogu igrati prvu utakmicu barazadefender je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija sa zutim kartonimakomentator je spomenuo Papca da ima 2 zuta, sta je sa ostalima
Rahimic-Zahirovic
Pandza-Mravac,Torlak,mozda Nadarevic ili Jahic.
Sad bi bilo najpostenije da primjenjuju teniski metod,pa da parovi budu :sekula je napisao/la:Ovo je definitivno!
Nosioci:
1.Hrvatska
2.Portugal
3.Irska
4.Ceska
Nenosioci:
1. Turska
2. BIH
3. Crna Gora
4. Estonija
Hajde to reci SrbijiNoName je napisao/la:Hrvatska - Turska
Portugal - BiH
Irska - Estonija
Češka - Crna Gora
Nekako mislim da će biti ovako, u ovim žrijebovima mi uvijek naletimo na iste protivnike, koliko smo samo puta udarili na Španiju broja nema. A i vrijeme je da se naplate neki stari dugovi, mi od Portugala a Hrvati od Turske. Irska je, zbog one krađe iz prošlih kvalifikacija zaslužila najlakšeg protivnika.
ovo nije istina većina želi izbjeći BiHdinoze je napisao/la:Ako dobijemo Portugal gotovo je. Ronaldo mora biti na prvenstvu inace bi to bilo marketinsko samoubistvo.
Protiv Ronalda, Nanija, Mereilesa, Pepea i drustva svakako nebi imali sanse.
Prvu igramo u Zenici, pola odbrane nam fali, ako primimo gol ili nedo Bog dva gotovo je.
Nebi volio Hrvtasku, ikao se nama cini da su u losoj formi mislim da su stabilniji i kvaliteteniji od nas.
Sto me vise iznenadilo da oni cak i zele nas, jer nas vide kao jednog od slabijih protivnika po njihovoj stampi. Zele nas ili Estone. Vise se boje Crnge Gore i Turske.
Torlaka u barazu,pa da Pape usere sve sto je ovako mukotrpno zaradio.Vjerujem da se samo salis.Megamon je napisao/la:Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju.
Hare,ne kazem da Torlak uskoci u prvih 11 nego da bude pojacanje na klupi.Mravac i Spahic prvi stoperi a na klupi,ko?Ne mislis valjda Piplicu ili Karabega ubacivati ako bude kakih belaja.harishp je napisao/la:Torlaka u barazu,pa da Pape usere sve sto je ovako mukotrpno zaradio.Vjerujem da se samo salis.Megamon je napisao/la:Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju.
P.S pa ovima ni Spahic ne valja kako bi tek Torlaka posrali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.