SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Der_Bomber
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la Der_Bomber » 01 okt 2011, 22:43

Top 3 Napoli tekme ikada:

1. Napoli-Toulouse
2. Napoli-Fiorentina 89'
3. Inter-Napoli 0-3
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 okt 2011, 22:45

Der_Bomber je napisao/la:Top 3 Napoli tekme ikada:

1. Napoli-Toulouse
2. Napoli-Fiorentina 89'
3. Inter-Napoli 0-3
Ne znam otkud ti to :?: Vs Platinijevog Juventusa i Van Bastenovog Milana, Bayerna i Stuttgarta, da izaberes ove tri :?: :roll: :? :?

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 01 okt 2011, 22:56

Najvece pobjede*

Scusi.
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2011, 23:20

Koliko kosta ovaj Maggio?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 okt 2011, 23:47

Trasimaco je napisao/la:Koliko kosta ovaj Maggio?
Napoli ga je platio Sampdoriji oko 8mE, a Real je nudio 12mE pre godinu i po, ali ga De Laurentiis nije dao. ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 okt 2011, 01:15

Maggio je najpotcjenjeni igrač u seriji A, malo se o njemu priča, a on je realno najbolji igrač Napolija, ne znam postoji li igrač na svijetu koji može držati cijelu jednu stranu kao on potpuno sam i u napadu a i odbrani... kompletna igračina
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 okt 2011, 01:18

muXmania je napisao/la:Maggio je najpotcjenjeni igrač u seriji A, malo se o njemu priča, a on je realno najbolji igrač Napolija, ne znam postoji li igrač na svijetu koji može držati cijelu jednu stranu kao on potpuno sam i u napadu a i odbrani... kompletna igračina
To je radio i Mirko Hrgovic u reprezentaciji za vrijeme Muzurovica :lol:
Ma Napoli je sjajna ekipa,svidja mi se njihova politika da nema prodaje najboljih igraca,da konstantno jacaju,nisu ko onaj usrani Palermo,jedino mi je cudno sto su prodali Ruiza nakon samo polusezone kod njih :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 okt 2011, 01:35

Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko) :lol: ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 okt 2011, 01:52

Maggio je bio igrac utakmice veceras. Izbori penal, zabi gol i asistencija (?) Hamsiku. Uz to ga niko nije prosao po tom boku. Jeste na pogresnoj strani dvadesetih, ali bilo bi ga jako korisno imati u timu nekoliko sezona. Unitedu je desni bek uvijek bio rak rana. Mozda je 12M € odbijeno prije godinu dana, ali danas bi to vjerujem bilo prihvatljivo.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 okt 2011, 09:45

bravo, bravo, bravo, ubjedljivo najjaci tim u Italiji, barem u ovom trenutku, nesjecam se kad sam Napoli gledao da ovako dobro igra.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 okt 2011, 12:27

scudetto je napisao/la:Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko) :lol: ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...
da si gledo tekmu , i pratio tok kojim je utakmica isla onda ne bi ovako prico ..
al sve u svmeu nakon crvenog nepostojanog i penala izvan 16 m zasluzena pobjeda Napolia :roll:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 okt 2011, 13:28

warden je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko) :lol: ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...
da si gledo tekmu , i pratio tok kojim je utakmica isla onda ne bi ovako prico ..
al sve u svmeu nakon crvenog nepostojanog i penala izvan 16 m zasluzena pobjeda Napolia :roll:
Dusa moja draga, nepostojeci crveni :roll: ok penal nije bio ali kako te nije sramota reci da ono nije bilo za crveni tj. drugi zuti, mislim stvarno malo realnosti ne bi skodilo ;)

Ja ono sto sam sinoc vidio jeste to da vas je Napoli naguzio da valja a vi sad udarite po sudiji kao glavnom krivcu, ma ja kriv je sudija sto Inter nije sanse kako treba napravio od tog penala dajte molim vas smijesni ste sa tim, priznajte da su vas nadigrali i tacka.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 okt 2011, 14:05

Dusa moja draga, nepostojeci crveni :roll: ok penal nije bio ali kako te nije sramota reci da ono nije bilo za crveni tj. drugi zuti, mislim stvarno malo realnosti ne bi skodilo ;)

Ja ono sto sam sinoc vidio jeste to da vas je Napoli naguzio da valja a vi sad udarite po sudiji kao glavnom krivcu, ma ja kriv je sudija sto Inter nije sanse kako treba napravio od tog penala dajte molim vas smijesni ste sa tim, priznajte da su vas nadigrali i tacka.
I hrđavom K**** i dlaka smeta :lol:

Ocigledno, strmoglavo stagniraju, nema tu vise potencijala kao ranijih sezona...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 okt 2011, 14:10

Strmoglavo stagniraju?

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 02 okt 2011, 14:14

Trasimaco je napisao/la:Strmoglavo stagniraju?
:?
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 02 okt 2011, 14:18

BigBen je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 02 okt 2011, 14:31

scudetto je napisao/la:
warden je napisao/la:

nisam ti ja nikakva dusa ,pede"R"cino :oops:

drugi zuti je ok , al prvi nije bio ,zapravo uopste ono nije prekrsaj bio ,a kamo li ..
al vidim da nisi gledo tekmu tako da je smijesna rapsrava s tobom ,,
pa gdje nece naguzit kad je igralo 14 igraca napoli vs 9 interovih oni su letili po terenu ,a sta je Inter trebo .. ?
naravno nakon 14 vs 9 jesu nas naguzili pa nismo mi Meleci ..
ever je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ma lik je ogranicen .. obavezno ga tagujte na najsmjesnijim postovima :lol: :lol: :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 okt 2011, 01:47

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 okt 2011, 17:00

Puma je napisao/la:http://www.football-italia.net/blogs/al205.html

;)

danas je dobio crveni :mrgreen:
Nas Giovinco. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 okt 2011, 21:13

Magica hoćete li vi ovo večeras dobiti i kojim rezultatom ,ako znaš ipak ste vi Talijani ;) :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.