SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Der_Bomber
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Top 3 Napoli tekme ikada:
1. Napoli-Toulouse
2. Napoli-Fiorentina 89'
3. Inter-Napoli 0-3
1. Napoli-Toulouse
2. Napoli-Fiorentina 89'
3. Inter-Napoli 0-3
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Ne znam otkud ti toDer_Bomber je napisao/la:Top 3 Napoli tekme ikada:
1. Napoli-Toulouse
2. Napoli-Fiorentina 89'
3. Inter-Napoli 0-3

- Der_Bomber
- Kontakt:
Najvece pobjede*
Scusi.
Scusi.
Man City, Dortmund, Roma
Koliko kosta ovaj Maggio?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Napoli ga je platio Sampdoriji oko 8mE, a Real je nudio 12mE pre godinu i po, ali ga De Laurentiis nije dao.Trasimaco je napisao/la:Koliko kosta ovaj Maggio?

Maggio je najpotcjenjeni igrač u seriji A, malo se o njemu priča, a on je realno najbolji igrač Napolija, ne znam postoji li igrač na svijetu koji može držati cijelu jednu stranu kao on potpuno sam i u napadu a i odbrani... kompletna igračina
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
To je radio i Mirko Hrgovic u reprezentaciji za vrijeme MuzurovicamuXmania je napisao/la:Maggio je najpotcjenjeni igrač u seriji A, malo se o njemu priča, a on je realno najbolji igrač Napolija, ne znam postoji li igrač na svijetu koji može držati cijelu jednu stranu kao on potpuno sam i u napadu a i odbrani... kompletna igračina

Ma Napoli je sjajna ekipa,svidja mi se njihova politika da nema prodaje najboljih igraca,da konstantno jacaju,nisu ko onaj usrani Palermo,jedino mi je cudno sto su prodali Ruiza nakon samo polusezone kod njih

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko)
ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...

Maggio je bio igrac utakmice veceras. Izbori penal, zabi gol i asistencija (?) Hamsiku. Uz to ga niko nije prosao po tom boku. Jeste na pogresnoj strani dvadesetih, ali bilo bi ga jako korisno imati u timu nekoliko sezona. Unitedu je desni bek uvijek bio rak rana. Mozda je 12M € odbijeno prije godinu dana, ali danas bi to vjerujem bilo prihvatljivo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
bravo, bravo, bravo, ubjedljivo najjaci tim u Italiji, barem u ovom trenutku, nesjecam se kad sam Napoli gledao da ovako dobro igra.
da si gledo tekmu , i pratio tok kojim je utakmica isla onda ne bi ovako prico ..scudetto je napisao/la:Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko)ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...
al sve u svmeu nakon crvenog nepostojanog i penala izvan 16 m zasluzena pobjeda Napolia

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Dusa moja draga, nepostojeci crveniwarden je napisao/la:da si gledo tekmu , i pratio tok kojim je utakmica isla onda ne bi ovako prico ..scudetto je napisao/la:Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko)ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...
al sve u svmeu nakon crvenog nepostojanog i penala izvan 16 m zasluzena pobjeda Napolia

Ja ono sto sam sinoc vidio jeste to da vas je Napoli naguzio da valja a vi sad udarite po sudiji kao glavnom krivcu, ma ja kriv je sudija sto Inter nije sanse kako treba napravio od tog penala dajte molim vas smijesni ste sa tim, priznajte da su vas nadigrali i tacka.
I hrđavom K**** i dlaka smetaDusa moja draga, nepostojeci crveniok penal nije bio ali kako te nije sramota reci da ono nije bilo za crveni tj. drugi zuti, mislim stvarno malo realnosti ne bi skodilo
Ja ono sto sam sinoc vidio jeste to da vas je Napoli naguzio da valja a vi sad udarite po sudiji kao glavnom krivcu, ma ja kriv je sudija sto Inter nije sanse kako treba napravio od tog penala dajte molim vas smijesni ste sa tim, priznajte da su vas nadigrali i tacka.

Ocigledno, strmoglavo stagniraju, nema tu vise potencijala kao ranijih sezona...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
BigBen je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Strmoglavo stagniraju?

nisam ti ja nikakva dusa ,pede"R"cinoscudetto je napisao/la:Dusa moja draga, nepostojeci crveniwarden je napisao/la:da si gledo tekmu , i pratio tok kojim je utakmica isla onda ne bi ovako prico ..scudetto je napisao/la:Bravo za Napoli definitivno su najbolja ekipa u ligi, kako lagano razmontirase Inter (mada to i nije tako tesko)ali za mene su kandidat broj 1 za osvajanje titule samo da ih povrede zaobidju...
al sve u svmeu nakon crvenog nepostojanog i penala izvan 16 m zasluzena pobjeda Napoliaok penal nije bio ali kako te nije sramota reci da ono nije bilo za crveni tj. drugi zuti, mislim stvarno malo realnosti ne bi skodilo
![]()

drugi zuti je ok , al prvi nije bio ,zapravo uopste ono nije prekrsaj bio ,a kamo li ..
al vidim da nisi gledo tekmu tako da je smijesna rapsrava s tobom ,,
pa gdje nece naguzit kad je igralo 14 igraca napoli vs 9 interovih oni su letili po terenu ,a sta je Inter trebo .. ?
naravno nakon 14 vs 9 jesu nas naguzili pa nismo mi Meleci ..
ma lik je ogranicen .. obavezno ga tagujte na najsmjesnijim postovimaever je napisao/la:BigBen je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Strmoglavo stagniraju?![]()
![]()
![]()

IO SONO INTERISTA
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nas Giovinco.

- legenda reala
- Kontakt:
Magica hoćete li vi ovo večeras dobiti i kojim rezultatom ,ako znaš ipak ste vi Talijani

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.