Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 12 okt 2011, 00:33

RKO je napisao/la:
don_burza je napisao/la:ja bi svasta napisao ovdje al dobio bi ban iste sekunde

P.S Ponosan sam na igru nasih igraca

Ja sam napiso i opet cu bolim me **** za banom ;)

Francuzi sve vam **** al onako kulturno moralno posteno...takodjer da ne zaboravim napomenut Tomsona i njegovu familiju kao i Platinija i njegovu blizu i siru porodicu kao i kucne prijatelje posebno!!!
TVOJIM PSOVKAMA SE PRIDRUZUJEM I JA OVAKO KULTURNO :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 00:33

legenda reala je napisao/la:Jbg Emire dragi šta uradi :( :( :(
Sve sjajno do penala ,da je onu glupost napravio Pandža ,Mravac ,Maletić nebi meni jada bilo ali Spaha :( :( :(

Da nebi penala ,nikad oni nebi izjednačili .

Emir je ispao naivan ,jbg ,Nasri ga ufatio za nogu ,i čeka da ovaj trzne i da padne ,Emir nije mislio glavom i eto šta se desi jbg život ide dalje ,ali ovako će nam se nešto desiti i u baražu najvjerovatnije neka glupost kojom ćemo sve zasrati :( :( :(
@Ljegenda pa vec smo sto puta vidjeli da ono nema veze sa penalom.Znaci sudija bi vec nesto drugo izmislio.
dva tri crvena na brzake ili tako nesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 okt 2011, 00:34

reds je napisao/la:Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.
reds je napisao/la: Što se tiče same tekme iskreno nisam optimističan iz jednog jedinog razloga,a to su sudije. :( Nema sumnje da i ako Bosna bude bolja momčad,bliže pobjedi da će sudije (kao i uvijek) odraditi pos'o u korist protivnika.Ili će se igrati kao na Mestalli protiv Španije dok nam ne zabiju gol ili će se priznavati igranja rukom i slične stvari.
reds je napisao/la: Ne treba dizati euforiju jer imamo loše iskustvo sa time.Šansa postoji ali realno ona je itekako mala.Francuzi su ipak daleko jača i fizički nadmoćnija ekipa bez obzira što u ekipi neće biti nekoliko prvotimaca,kada se tu doda još neizbježna pomoć sudija...:roll: .
reds je napisao/la: Ukoliko zabijemo gol na početku ili bar u prvom poluvremenu onda imamo šanse,ako ne teško.Sumnjam da će imati snage zmajevi da prave pritisak u zadnjem dijelu utakmice.
Goleme li tuge. :(

Zaista je u ovom trenutku teško pretočiti u riječi osjećanja i misli koje mi/nam se provlače kroz glavu.

Svaka čast kompletnoj reprezentaciji BiH.Sušić je pokazao da ima viziju i može mnogo toga uraditi sa ovom ekipom.Iskreno u jednom trenutku tokom kvalifikacija sam mislio da lagano gubi konce iz svojih ruku ali zaista je odradio fenomenalan posao.Ova ekipa sada ima još veći rejting,igra je sve bolja i bolja.Igrači su ginuli na terenu,odradili nevjerovatan posao,mislim da su i svoja lična očekivanja debelo premašili.

Što se tiče same utakmice još uvijek sam pod dojmom nevjerovatnog meča. :shock: Ovo je sasvim sigurno najbolja utakmica naše reprezentacije koju sam ja pratio.Dominacija u svakom pogledu sve do sredine 2.poluvremena.Tada je do izražaja došla fizička nadmoć Francuske.Žali Bože onih promašaja Džeka,Lulića... .Francuzi su bili manji od makova zrna.Djelovali su smiješno u pojedinim trenutcima meča ali dok je Platinia za njih nema zime.Spahić je us*o i šefa i stanicu,zaista nepotrebna početnička greška. :(

Ne znam šta napisati više osim da je ova reprezentacija zaista zaslužila da ode na jedno veliko takmičenje,odnosno na EP naredne godine.Baraž će biti sigurno dosta težak.Hrvatska,Portugal,Irska,Češka... :roll: Ova ekipa sigurno da se može nositi sa svim ovim ekipama ali sigurno da bi najzadovoljniji bio sa Češkom.Portugal ne bih želio nikako,Hrvatsku manje više zbog sukoba navijača,a mislim da će i Hrvati do tada konsoldovati redove.

SA BOSNOM TUGUJEM , BOSNI SE RADUJEM , BOSNA JE DIO ZIVOTA MOG ! BOSNO TI SI SAMPION !!!!! BOSNO TI SI SAMPION !!! 8-)
Zadnja izmjena: reds, dana/u 12 okt 2011, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Pjetlovi

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:35

Rizah je napisao/la:Dylane, morao pobjeći iz države radi onog što je ubio ženu i dijecu, osim toga ne bih propustio okupljanje navijača Liverpoola nema šanse ;)
Hariship, to je bio ključni detalj koji je presudio utakmicu ;)
Samo da pohvalim Pandžu, odigrao je najbolju utakmicu u karijeri.
Vendeta, vjeruj mi da su ova dvojica bolji muslimani nego li svi skupa naši reprezentativci ;)
**** se meni koje je musliman meni su drazi oni koji su bosanci, ja nisam niciji brat po veri nego po naciji!

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 12 okt 2011, 00:35

http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false;

eto ga, nismo nositelji

1. ceska
2. irska
3. hrvatska
4. portugal

moja zelja

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 okt 2011, 00:36

samo, more cestitki i pohvala na racun nase reprezentacije i nase igre u zadnje vrijeme(pogotovo veceras) od komsija itekako gode. vecina nas s pravom smatraju i stavljaju kao vedecu balkansku fudbalsku silu.
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 12 okt 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2011, 00:36

Pauk je napisao/la:[youtube][/youtube]

Saljite dalje na internetu

Bravo za ovo ako si napravio.

Isto treba nesto iskombinovati pa da se ona ruka henryija i ovaj penal stave u jedan klip i postave.
Neki trans bi bilo dobor napraviti sad kad budemo igrali baraz. Nek se malo crvene ako nista, iako im je obraz djon.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 12 okt 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 okt 2011, 00:36

A mi fakat moramo prestati pjevati pjesmu: "Bosnom behar probeharao, mene zivot razocarao.." :lol: nije ni cudo sto smo baksuzi :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 12 okt 2011, 00:36

legenda reala je napisao/la:Jbg Emire dragi šta uradi :( :( :(
Sve sjajno do penala ,da je onu glupost napravio Pandža ,Mravac ,Maletić nebi meni jada bilo ali Spaha :( :( :(

Da nebi penala ,nikad oni nebi izjednačili .

Emir je ispao naivan ,jbg ,Nasri ga ufatio za nogu ,i čeka da ovaj trzne i da padne ,Emir nije mislio glavom i eto šta se desi jbg život ide dalje ,ali ovako će nam se nešto desiti i u baražu najvjerovatnije neka glupost kojom ćemo sve zasrati :( :( :(
mozda je platini platio spahi da uradi to :) nikad se ne zna,...nije dzaba protjeran iz rusije ima tu neka tajna veza,...garant je spahic uzeo mito jer drugacije sebi nemogu objasnit njegovu akciju,...cijele kvalifikacije igra dobro i onda kad nam najvise treba bas on bas on od svih igraca u sere jbg spaha,..
WHUFC

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 12 okt 2011, 00:36

ponavljam hvala im...prvi put su me ucinili ovako ponosnim ale zmajevi 8-)

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 12 okt 2011, 00:37

vendeta87 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Mujdžu je povrijedio Malouda,ako se ne sjećate.Vjerovatno ne bi primili gola da je Mujdža ostao u igri pukla nam je desna strana kad je izašao
Nebi primili go da je na klupi umjesto Maletica sjedio Vranjes i onda umjesto Mujdze usao u igru!
Svaka čast, prvi večeras koji je to primjetio. Maletić definitivno ne može igrati beka kad je krilo! ;) Čak sam ovih dana razmišljao zašto Vranješ ne igra tu poziciju, a Mujdža krilo jer nemamo adekvatnog desnog krila krila.
SVAKA ČAST MOMCIMA I SELEKTORU!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:37

RKO je napisao/la:
don_burza je napisao/la:ja bi svasta napisao ovdje al dobio bi ban iste sekunde

P.S Ponosan sam na igru nasih igraca

Ja sam napiso i opet cu bolim me **** za banom ;)

Francuzi sve vam **** al onako kulturno moralno posteno...takodjer da ne zaboravim napomenut Tomsona i njegovu familiju kao i Platinija i njegovu blizu i siru porodicu kao i kucne prijatelje posebno!!!
Pridruzujem se tvojim Cestitkama!

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 12 okt 2011, 00:38

http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/ ... n-Herz.-11

Evo link sa "Highlightima" sa nemackog Zdf-a ...

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 12 okt 2011, 00:39

Najvise bi volio da izvucemo Češku ili Irsku sto je potpuno razumljivo , da izbjegnemo portugal i Hrvate..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:39

Amarkony je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Mujdžu je povrijedio Malouda,ako se ne sjećate.Vjerovatno ne bi primili gola da je Mujdža ostao u igri pukla nam je desna strana kad je izašao
Nebi primili go da je na klupi umjesto Maletica sjedio Vranjes i onda umjesto Mujdze usao u igru!
Svaka čast, prvi večeras koji je to primjetio. Maletić definitivno ne može igrati beka kad je krilo! ;) Čak sam ovih dana razmišljao zašto Vranješ ne igra tu poziciju, a Mujdža krilo jer nemamo adekvatnog desnog krila krila.
SVAKA ČAST MOMCIMA I SELEKTORU!!!
Pa to ja na ovom forumu stalno pricam a svi me napadaju. Pa zar smo mi tako dobra repka da na klupi nemamo mjesta za Subasica i Vranjesa dva fenomenalna i uz to mlada beka!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 00:40

Bosnier je napisao/la:I nismo nosioci , extra !

4 Sanse da se plasiramo na neko takmicenje

Pogodite koliko smo puta se plasirali , i ostala je 5. sansa
6 puta
@samovasposmatram Avdo Avdicu dobro je i tebe.onda bi napravio jedan cisti penal kako bog zapovjeda a ne ovako.
Tako fakat da je bas blesavo i nenormalno to sto pises.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dr_rock
Kontakt:

Post Postao/la dr_rock » 12 okt 2011, 00:40

ma sve je super osim Portugala!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 12 okt 2011, 00:42

Goldy je napisao/la:
Sta hoces.ba ? je napisao/la: Pa zar nije Bog stvorio sviju nas pa i nesrecnog Spahica ? Lako je vjernicima, oni vjeruju u pravdu poslije smrti..daj meni pravdu dok zivim pa makar gorio u paklu poslije...pun mi je qrac nepravde...cijeli zivot iz dana u dan nas prati nepravda na svakom koraku. Dokle vise ? Dokle vise patnje i razocaranja ?
Pa kakva nepravda sve je bilo OK?.... Francuzi su nas fizicki i psihicki nadigrali....u prvom poluvremenu smo se fizicki potrosili...jes dali smo jedan go, ali smo se umorili... nakon 60 minute malo smo se povukli ili izgubili snagu oni pritisli i Spaha puko...ne bi on ono napravio protiv Luxemburga...

Vi svi koji krivite Boga, razmislite malo jel vas Bog natjero da navijate za BIH? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Navijajte za Francusku ko Vam brani ;)
Francuzi su i fizicki i psihicki bili silovani do penala ..nije me Bog natjerao da navijam za BiH al' jesam rodjen u BiH, za koga bi trebo navijat ? Ako je Bog pravedan, zasto nam nije makar malo srece podario protiv danske(1-1) protiv portugala u portugalu (1 - 0, stativa i precka) i veceras protiv lojavih francuza kolonista(penal?) ? Nakon ovog ocekujem da ce manje djece ici na vjeronauku...koji ce im qrac kad smo uvijek baksuz..ni krivi ni duzni..
Zadnja izmjena: Sta hoces.ba ?, dana/u 12 okt 2011, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 12 okt 2011, 00:42

ima utakmica moze se gledat na espn3.com (replay) kad god pozelite. Odlicna slika i sve.
Steta za penal, 12 min na djelilo od Euro. :(
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:42

dr_rock je napisao/la:ma sve je super osim Portugala!
Ja nbih iskreno volio da dobijemo Hrvate pa da ih jednom za sva vremena razvalimo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.