reds je napisao/la:Pa upravo tako sam i ja napisao.Mislim da je nemoguće da Bosna pobjedi u Parizu,sudije će umješati svoje prste sigurno.
reds je napisao/la:
Što se tiče same tekme iskreno nisam optimističan iz jednog jedinog razloga,a to su sudije.

Nema sumnje da i ako Bosna bude bolja momčad,bliže pobjedi da će sudije (kao i uvijek) odraditi pos'o u korist protivnika.Ili će se igrati kao na Mestalli protiv Španije dok nam ne zabiju gol ili će se priznavati igranja rukom i slične stvari.
reds je napisao/la:
Ne treba dizati euforiju jer imamo loše iskustvo sa time.Šansa postoji ali realno ona je itekako mala.Francuzi su ipak daleko jača i fizički nadmoćnija ekipa bez obzira što u ekipi neće biti nekoliko prvotimaca,kada se tu doda još neizbježna pomoć sudija...

.
reds je napisao/la:
Ukoliko zabijemo gol na početku ili bar u prvom poluvremenu onda imamo šanse,ako ne teško.Sumnjam da će imati snage zmajevi da prave pritisak u zadnjem dijelu utakmice.
Goleme li tuge.
Zaista je u ovom trenutku teško pretočiti u riječi osjećanja i misli koje mi/nam se provlače kroz glavu.
Svaka čast kompletnoj reprezentaciji BiH.Sušić je pokazao da ima viziju i može mnogo toga uraditi sa ovom ekipom.Iskreno u jednom trenutku tokom kvalifikacija sam mislio da lagano gubi konce iz svojih ruku ali zaista je odradio fenomenalan posao.Ova ekipa sada ima još veći rejting,igra je sve bolja i bolja.Igrači su
ginuli na terenu,odradili nevjerovatan posao,mislim da su i svoja lična očekivanja debelo premašili.
Što se tiče same utakmice još uvijek sam pod dojmom nevjerovatnog meča.

Ovo je sasvim sigurno najbolja utakmica naše reprezentacije koju sam ja pratio.Dominacija u svakom pogledu sve do sredine 2.poluvremena.Tada je do izražaja došla fizička nadmoć Francuske.Žali Bože onih promašaja Džeka,Lulića... .Francuzi su bili manji od makova zrna.Djelovali su smiješno u pojedinim trenutcima meča ali dok je Platinia za njih nema zime.Spahić je us*o i šefa i stanicu,zaista nepotrebna početnička greška.
Ne znam šta napisati više osim da je ova reprezentacija zaista zaslužila da ode na jedno veliko takmičenje,odnosno na EP naredne godine.Baraž će biti sigurno dosta težak.Hrvatska,Portugal,Irska,Češka...

Ova ekipa sigurno da se može nositi sa svim ovim ekipama ali sigurno da bi najzadovoljniji bio sa Češkom.Portugal ne bih želio nikako,Hrvatsku manje više zbog sukoba navijača,a mislim da će i Hrvati do tada konsoldovati redove.
SA BOSNOM TUGUJEM , BOSNI SE RADUJEM , BOSNA JE DIO ZIVOTA MOG ! BOSNO TI SI SAMPION !!!!! BOSNO TI SI SAMPION !!!