ti nisi sigurni ni gledao repku godinu danamak_033 je napisao/la:Ja ne razumijem po cemu je Lulic dobio mjesto u reprezentacij.. Nije odigrao dobru utakmicu vec godinu dana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ti nisi sigurni ni gledao repku godinu danamak_033 je napisao/la:Ja ne razumijem po cemu je Lulic dobio mjesto u reprezentacij.. Nije odigrao dobru utakmicu vec godinu dana
e moj Mikado, ubi se kiflom.mak_033 je napisao/la:Ja ne razumijem po cemu je Lulic dobio mjesto u reprezentacij.. Nije odigrao dobru utakmicu vec godinu dana
Ma kakv cist go dobili su nas kao i Irsku u proslim kvalifikacijama na guzove. Ma zapravo ove manje repke se netrebaju ni takmiciti. A Platiniju i njegovoj porodici zelim kratak zivot i dugu smrt!BegAx je napisao/la:Ono tebi cist pogodak?!karameldar je napisao/la:Niko ne spominje Francuzima ponisten cist go?
dva puta po 90 min.mahalac je napisao/la:Kako se igra baraz, gdje je prva tekma u gostima ili...ako se zna?
ako jeste, onda mu treba spomenik dici....ili nazvati neku ulicu po njemu ...VanBasten je napisao/la:Sta hoces.ba ? je napisao/la:'sta bi sa šukom ? Bio je frustriran kad su s u p c i dali go...nesto je prico o neprimjernom ponasanju francuskih novinara...da nije izdegenecio nekog ?
Kako čujem, malo je poprič'o s njima
svi su stali nakon signaliacije i to je tokarameldar je napisao/la:Niko ne spominje Francuzima ponisten cist go?
Koji čist go?karameldar je napisao/la:Niko ne spominje Francuzima ponisten cist go?
ali je trebao izaci u 70 min jer je bio stao,,steta sto nismo mogli vise mjenjati mada bi po meni bolje bilo da je Medo ostao a MIske izasao!! ali sad je gotovo!!!!!!!Edin.- je napisao/la:Za sve pljuvace, Misimovic je pokazao veceras koliko vrijedi, zna, umije, i doprinosi nasoj reprezentaciji.
Ako je gol nakon offside cist onda ga imas pravo,vise od pola metra je francuz bio u offside.karameldar je napisao/la:Niko ne spominje Francuzima ponisten cist go?
pa u prošlim smo kvalifikacijama bili nenosioci pa smo igrali prvu u portugalu ...tony-mortale je napisao/la:dva puta po 90 min.mahalac je napisao/la:Kako se igra baraz, gdje je prva tekma u gostima ili...ako se zna?![]()
ma nenosioci prvu kod kuće drugu gostuju, vrijedi gol u gostima-standardno sve, ide se maximalno u prilog nosiocima, prošli put 3 od 4 nosioca prošla, sad ćemo mi biti ti
ne sluti molim te i imaj vjere u nase momke veceras nas nisu osramotili bili smo bolji od francuza ali oni su i pak morali prociBosnier je napisao/la:Jao cetvrta sansa za plasman na neko veliko takmicenje , i zamislite opet nista!
Vise sam izgubio vjeru , pogotovo ako se to ponovi i u barazu...
Glavu dajem da se Suko poudarao sa onim "kulturnim" francuzima.Sta hoces.ba ? je napisao/la:'sta bi sa šukom ? Bio je frustriran kad su s u p c i dali go...nesto je prico o neprimjernom ponasanju francuskih novinara...da nije izdegenecio nekog ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.