ipak dobar rezultat s obzirom da su igrali PES a Asmir inace igra FIFU.MrShadow je napisao/la:@asmir1 Asmir Begovic
izgubio sam protiv Harisa 5-4 iz 9 utakmica. Bolji je bio na kraju, cestitam!
Koji kralj je ovaj asmir![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ipak dobar rezultat s obzirom da su igrali PES a Asmir inace igra FIFU.MrShadow je napisao/la:@asmir1 Asmir Begovic
izgubio sam protiv Harisa 5-4 iz 9 utakmica. Bolji je bio na kraju, cestitam!
Koji kralj je ovaj asmir![]()
![]()
Jbo vas vise ta izmjena, ako cemo gledati koga onda da ubacimo a da ce nam podici kvalitet igre, i imamo li mi ljekarski tim u repki, imamo li selektora ili je Hasagic Bog i batina pa mu ne moze niko nista, mislim stvarno malo je reci da vam je glupa prica.KONGO je napisao/la:Naravno da treba da bude standardni, a zbog Kene koji nije bio iskren prema Papetu smo izgubili jednu izmjenu. To nam nije trebalo u ovakvoj utakmici, ali Keno je gledao svoj interes izgleda.
scudetto je napisao/la:Jbo vas vise ta izmjena, ako cemo gledati koga onda da ubacimo a da ce nam podici kvalitet igre, i imamo li mi ljekarski tim u repki, imamo li selektora ili je Hasagic Bog i batina pa mu ne moze niko nista, mislim stvarno malo je reci da vam je glupa prica.KONGO je napisao/la:Naravno da treba da bude standardni, a zbog Kene koji nije bio iskren prema Papetu smo izgubili jednu izmjenu. To nam nije trebalo u ovakvoj utakmici, ali Keno je gledao svoj interes izgleda.
Mozda bi penal. al bi mu onaj faul zavrsio iza ledja.baresi#6 je napisao/la:nemojte pljuvati po hasagiću odlično je branio 1.pol. da je branio 2. možda bi izvadio penal nasriju, sjetimo se kako je jednom henryu živu loptu uhvatio iz penala. bilo pa prošlo idemo dalje!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 17 gostiju.