Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Unforgotten
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Unforgotten » 11 okt 2011, 23:23

Rizah je napisao/la:Ne znam stvarno šta se bunite na sudiju, penal je bio čist kao suza, ali to smo mi. Svi su krivi samo mi nismo krivi.
Prvih 70 minuta svi smo u zvijezde kovali sudiju, a onda mu psujete svo redom sve.
To je naš mentalitet, prezadovoljan sam i igrom i rezultatom. Doduše kako se rezultat kretao, nije zadovoljavajuće ali šta je tu je.
Nama nije niko kriv što nismo iskoristili naše prilike.
Ko ga je kovo u zvijezde, jel Menezu sudio faul još našem igraču dao žuti, nije NIKAKVOG kontakta bilo
Jel kad se Rahimić valjao prekinuo tekmu
Jel dao njimo 30000000 miliona žutih za faulove za koje je nama davao kartone

Bio je dobar u situacijama gdje je teško biti loš, a kasnije mu je i to pošlo za rukom, i "nije" on kriv, penal nit' je bio unutra, a manje-više Nasri je "vukao" kapitena do pozicije gdje se mog'o strovalit u sesnes.

I sudija je bio korektan, što nam nisu stavili nekog uglednog suca (iz liga petice, mogo je 4 najbolja i svojih država (izuzev Francuske) ali je vecina mogla naslutit da ce morat nesta glupo sudit ako stvari krenu lose i niko nije ni htio da gubi ugled)
Zadnja izmjena: Unforgotten, dana/u 11 okt 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 23:23

sikirica je napisao/la:Ko nece igrati prvu utakmicu u barazu?
Pandža.
Livin' La Vida Loca ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 11 okt 2011, 23:23

Nosioci Hrvatska, Irska, Portugal i Češka.
Nenosioci Turska,MI,CG I Estonija .

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje kad se dodaju dvije pobjede Irskoj , oni idu ispred Turske . :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 okt 2011, 23:23

jedini krivac za ovo je susic...poslati za 2 klase slabijeg hasagica na gol prije begovica moze samo neko ko pojma nema o fudbalu,,,zahvaljujuci njemu bezveze izgubismo izmjenu i onda kada je trebao ibisevic uci nismo vise imali prava,,,e moj safete nemas ti muda da budes trener jednostavno nemas herca...

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 11 okt 2011, 23:24

Buu je napisao/la:Ljudi moji zar je bitno jesmo li nosioci ili ne ?? Sve ekipe sto idu u baraz su opasne i ne treba ih olahko shvatiti. Prestanite razbijat glavu.
hajd ne rise Boga ti..crna gora i estonija nisu nikako isto ko portugal i turska
Zadnja izmjena: Sta hoces.ba ?, dana/u 11 okt 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 okt 2011, 23:24

ja nemam šta prigovoriti. platili smo danak jer nam pola igraca ne igra u svojim timovima po 90min i to se osjetilo zadnjih 20min i bilo je samo pitanje trena kad cemo pasti...da nije bio penal, pukla bi negdje odbrana u zadnjim minutama, il bi neko crveni fasovao - tako je sudija siljio, a s druge strane igrala bi se sudijska nadoknada i 9min da je trebalo, pa mozda cak i rukom da je uguraju kao protiv iraca...to je tako...
nama ostaje nada u baraz i da ce igraci poceti igrati po 90min u svojim timovima do pocetka baraza...
nemam zamjerki na igru i rezultat...jednostavno sam bio zatecen nasom igrom 65min i ponasanjem na terenu...
samo se pokazalo koja je klasa Begovic...izvadio je 3 koje 90% golmana ne bi ni primirisalo...

kratko i jasno - mnogo vece bi repke pale na onaj pritisak zadnji 40min...

momcima svaka cast - nemam zamjerki, jer kad gines, igras...nemamo se pravo ljutiti...tuzan jesam ali ne i nesretan!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 okt 2011, 23:25

Valencia je napisao/la: Spahic je pogrijesio sto nije loptu izbio u korner,.. On to rijetko radi, uvijek pokusava odigrati igracki i loptu vratiti u polje (ima veliko samopouzdanje). To mu uglavnom uspjeva, al' mu se u nezgodan trenutak odbilo u glavu. Nije treb'o rizikovati u jednoj ovakvoj tekmi,.. Al' jbg, desava se, ne vrijedi ocajavati.
Istina. Ovaj put brutalna po nas.
Vom Jäger zum Gejagten

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 okt 2011, 23:25

10.Skoro je napisao/la: Ja bih jos dodao da je Spaha ono morao nabiti klascno bekovski...
tako je nabit je trebo! ali sta ces, jedan glup smo penal napravili, ali jedan jos gluplji smo i dobili - protiv bjelorusije... u svakom slucaju najbitnije je da ova repka nastavila sa dobrim rezultatima i igrama pred baraz...mislim da su veceras sami sebi, a i svima dokazali da mogu pobjediti svakoga i bilo gdje....ovo je bilo uzivancija gledati bore se trce grizu kombinuju...kad je takva situacija meni zaista rezultat nije nimalo bitan...
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 11 okt 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 okt 2011, 23:25

senad_flamin je napisao/la:De nek neko pita po kojoj listi se racuna i jesmo li nosioci ! :lol: :lol:
Estonija, Crna Gora, BiH i Turska su NENOSITELJI.

Gleda se UEFA-ina lista, ne FIFA-ina, ne poredak drugoplasiranih.
Hayley <3

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 11 okt 2011, 23:25

tony-mortale je napisao/la:ma super je sve bilo, ljudi mi smo 1-1 igrali u parizu sa francuskom haloooo i još bolji bili.
mogli smo pobjediti ali nismo, idemo u baraž, ali ne zbog noćašnje utakmice već zbog rumunije i albanije, čekamo četvrtak i izvlačenje, hrvatsku nebi volio zbog nereda, huliganstva, tenzija i sl. iako smo od njih trenutno bolji, od ostalih samo ne c ronalda kojeg svi hoće da gkedaju na prvenstvu
I sta mi imamo sad od toga sto smo igrali u po **** pariza 1-1 i sto smo bili bolji, i sad strepi od portugala a kakve smo nesrece garant cemo njih opet dobiti, sve je bilo osim super...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 okt 2011, 23:25

Sta hoces.ba ? je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ljudi moji zar je bitno jesmo li nosioci ili ne ?? Sve ekipe sto idu u baraz su opasne i ne treba ih olahko shvatiti. Prestanite razbijat glavu.
hajd ne rise Boga ti..crna gora i estonija nisu nikako isto ko i portugal i turska
Ocito nisi pratio crnogorce :roll:
NO PYRO NO PARTY

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2011, 23:26

Pandza, Papac, Rahimic fale.

Mujdza??? Neznam koji mu je zuti.
Spahic igra sljedecu.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 11 okt 2011, 23:26

u silnoj muci mi pade na pamet ova pjesma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jbo mu ja mater na mater :lol:

[youtube][/youtube]
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 11 okt 2011, 23:26

Znal' ko jel Suko ziv?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 okt 2011, 23:26

Ma ovo nije nesreca,ovo je isto da smo se na boga kamenjem bacali.Pa sta je ovo vise .....
Kaze trebam biti ponosan.Ma jesam ali sam i razocaran tuzan sjeban jbm ti srecu kurcevu...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 11 okt 2011, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 23:26

badblueboylivno je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:De nek neko pita po kojoj listi se racuna i jesmo li nosioci ! :lol: :lol:
Estonija, Crna Gora, BiH i Turska su NENOSITELJI.

Gleda se UEFA-ina lista, ne FIFA-ina, ne poredak drugoplasiranih.
Ne gleda se ni yebena UEFina lista, već ono 40 % 08., 40 % 10. i 20 % 12. godine!
Čelik Zenica 1945

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 okt 2011, 23:27

Po meni jedini krivac je sreca, jer u životi opcenito pored drugih stvari potrebna je sreca, kako god hvala vam momci za onih 70 minuta u Ukrajini bilo je prelijepo, nadam se da cemo vidjeti i Poljsku. Bože dragi poglerdaj nas molim TE

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 okt 2011, 23:27

Joj,nema Pandze,Rahimica i Papca,ne gine nam Mravac :(.
Nadam se da u sljedeckoj tekmi u barazu ako bude igrao,nece igrati rukom.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 okt 2011, 23:27

dinoze je napisao/la:Pandza, Papac, Rahimic fale.

Mujdza??? Neznam koji mu je zuti.
Spahic igra sljedecu.
Pandza-Torlak , Papac-Lulic , Rahimic-Zahirovic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 11 okt 2011, 23:27

Ma ljudi karat cemo koga nam god izvuku,sigurno smo jaci od vecine ekipa koji nam mogu doci,osim mozda Portugala,mada bi i njih volio da im se osvetimo :twisted: ,zao mi samo igraca,totalo su sjebani :( Platini djecu ti ebem usta :twisted:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.