Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 okt 2011, 23:20

mak_033 je napisao/la:PO PEDESETI PUT, NE GLEDA SE FIFINA RANG LISTA NEGO UEFINA. LISTA CE BITI AZURIRANA VECERAS I SA NOVIM BODOVIMA PROTIV LUXA I FRANCUSKE MI SMO NOSIOCI
Sta ima nosioci :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 okt 2011, 23:21

Sačekat ćemo četvrtak i vidjeti jesmo li nosioci ili ne...

Šteta što neće biti Papca u prvoj utakmici, ali igrat će u revanšu gdje najbitnije...

Ja bih volio Hrvatsku u baražu, jer su taraba teška, pobucali bi ih ko zečeve... 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 11 okt 2011, 23:21

ma super je sve bilo, ljudi mi smo 1-1 igrali u parizu sa francuskom haloooo i još bolji bili.
mogli smo pobjediti ali nismo, idemo u baraž, ali ne zbog noćašnje utakmice već zbog rumunije i albanije, čekamo četvrtak i izvlačenje, hrvatsku nebi volio zbog nereda, huliganstva, tenzija i sl. iako smo od njih trenutno bolji, od ostalih samo ne c ronalda kojeg svi hoće da gkedaju na prvenstvu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 11 okt 2011, 23:21

Kod: Označi sve

Jaques Paris, France
4:29 PM Oct 7, 2011
Im from France and Bosnia is too good, we are just a dumb country with racist ppl. We also steal players all the time. Nasri? Zidane? haha.
:lol: Naleti na ovaj komentar na goal.com
HZ87

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 okt 2011, 23:21

Sramota. Rasplakao sam se ko godina. Ajde da smo igrali sa nekim drugim, ali ovako drugi put zaredom sudac izvlači Francuze na Sen Deniju u situaciji kad gube je teža sramota.

Ali, chin up, imamo Portugal za izje'bat u baražu. 8-)

BTW

Turska, BiH, Estonija i Crna Gora su NENOSITELJI.
Hayley <3

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 11 okt 2011, 23:21

Daj ba ljudi nek neko ko je siguran napise ko ce biti nosioci,svi pisete razlicito??'??To nam je fakat sad najbitnije!
BRAVO MOMCI NA IGRI,A SAFETU NA IZJAVI,NAMA TAKAV PROLAZ NE TREBA!!!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 11 okt 2011, 23:21

Ugurali bi oni njega do kraja i da nije svirao penal ondje,dali bi ga opet rukom,sisao bi platini sa tribina i dao bi ga...a i dragi nas kapiten,dodje do lopte,pa je izgubi i onda iza leđa dize nogu i potpetlja covjeka,jbg...faul je bio,na lliniji je se desilo i sudija je mogao raditi sta hoce...da nije pokazao na penal to bi bilo cudo nad cudima

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 11 okt 2011, 23:21

Penal je postojao tu nema greske ali sudija je u drugom poluvremenu vidno poceo suditi za Francuze, protiv Dzeke u duelima, prekidajuci napade, nedavanje zutih njima a dijeljenje istih nama cime je otupio odbranu...klasicno sudijsko "šiljenje" koje je eto na kraju urodilo plodom.

Bilo kako bilo bili smo ODLICNI.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Sta hoces.ba ?
Kontakt:

Post Postao/la Sta hoces.ba ? » 11 okt 2011, 23:22

a za Platinija, dabogda imo vodu u koljenu a djeca ti ostala vjecno zedna :D
Sirotinji i pas qrac pokazuje...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 okt 2011, 23:22

E sad bi potpuno isto trebao kenjati i Mujdzi,jeli?????
Lik je bio ozlijedjen tekmu prije, i NIJE mogao braniti zbog ozljede.. I odjednom hoce on da ispadne junak, ovo ono, daj da ja branim.. A Mujdza je igrao sve vrijeme, i sada je dobio ozljedu od Malude... Siguran sam da Hasagic nije bio spreman 100% ali da je zahtijevao da on brani...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 okt 2011, 23:22

Ponosan sam momci. Ponosan sam Pape. Nije vise vazno s kim igramo, svako ce dobiti dobru igru od nas u svakoj utakmici. Veceras je malo falilo, ali ipak je baraz mozda i najrealniji. Ko god da nam tamo dođe, ne moze biti jak kao Francuska. Mozemo na EURO. Samo hrabro.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 11 okt 2011, 23:22

Ko nece igrati prvu utakmicu u barazu?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 okt 2011, 23:22

Ljudi moji zar je bitno jesmo li nosioci ili ne ?? Sve ekipe sto idu u baraz su opasne i ne treba ih olahko shvatiti. Prestanite razbijat glavu.
NO PYRO NO PARTY

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 11 okt 2011, 23:22

Samo shvatite od 65 minute, oni su počeli gristi ... Na bilo koji način bi ga uvalili do 90+4 minute !!!
Ne jadite se, sjeti te se samo IRACA i Henry-a

i molim vas da ne pišete o protivnicima u baražu, kad bude neko imao 100 % tačnu informaciju nek objavi !!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 okt 2011, 23:22

jocker92 je napisao/la:Jesi ti siguran da je onaj faul bio u kaznenom :roll:
Ma 100%. Nasri se nekako duvukao u nas sesnaesterac i onda se sapleo od Spahicevu nogu koju mu je ovaj namjerno postavio. Pogledaj sutra na 'jutub' pa ces se uvjeriti. Uopste nema dileme. Jos smo dobro prosli sto Spahic nije dobio crveni karton.

Nemamo nista od toga sto lazemo sami sebe. Nista.

Spahic je pogrijesio sto nije loptu izbio u korner,.. On to rijetko radi, uvijek pokusava odigrati igracki i loptu vratiti u polje (ima veliko samopouzdanje). To mu uglavnom uspjeva, al' mu se u nezgodan trenutak odbilo u glavu. Nije treb'o rizikovati u jednoj ovakvoj tekmi,.. Al' jbg, desava se, ne vrijedi ocajavati.

Bosniacum Lilium
@ valencia nemoj mi izigravat neku gospodu, vidjet ces sta su radili nasem gdinu. ZORANU ŠUKU
Ne izigravam gospodu, samo ne volim lagati SEBE. Boli racku Francuze sto mi lazemo sebe,.. Njima ne mozemo nikako naskoditi, samo sebe blamiramo.

Treba reci da su s.m.r.a.d.o.v.i sto nisu izbacili loptu kada je Rahimic lezao na travi,.. Treba reci da su s.m.r.a.d.o.v.i sto su Suku ometali u njegovom poslu. Meni su odvratni jer su na ljigav nacin prosli Irce. Inace ih ne mogu organski smisliti,.. Al' mi ne vrijedi lagati sebe i pljuvati po samom sebi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 okt 2011, 23:22

De nek neko pita po kojoj listi se racuna i jesmo li nosioci ! :lol: :lol:
-RIVALDO-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 okt 2011, 23:22

xinxee je napisao/la:BARAŽ SE GLEDA PO KOEFCIJENTU....

1.Portugal
2.Hrvatska
3.Turska
4.Irska

1.BiH
2.Crna Gora
3.Češka
4.Estonija

ps: PIŠE NA UEFINOJ STRANICI
Kak sam sjeban da jedva kuckam slova na tastaturi :cry: ali ako je ovo tacno ,licno nebi volio Hrvate i Portugal ,Turska se muciila dosta u ovim kvalifikacijama ,Igraci Irske gotovo svi igraju po Engleskoj . Kako god okrenes nisam zadovoljan ,najbolje bi bilo kada bi mogli igrati sa Estonijom ili Crnom Gorom :roll:

Btw Svaka cast momcima na partiji ,ej kada je jedna sila od repke spala na to da ih sudija (hebem mu citav zenski iventar) penalom spasava protiv Bosne? To samo govori o nama !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 okt 2011, 23:22

Cekaj ba kako ce nam se pikati rezultati protiv Luxx-a? Zar nema ono pravilo da se brisu bodovi protiv posljednje reprezentacije u grupi, kod baraza naravno? :? Jeb`o lud zbunjenog.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 okt 2011, 23:23

Rizah je napisao/la:Ne znam stvarno šta se bunite na sudiju, penal je bio čist kao suza, ali to smo mi. Svi su krivi samo mi nismo krivi.
Prvih 70 minuta svi smo u zvijezde kovali sudiju, a onda mu psujete svo redom sve.
To je naš mentalitet, prezadovoljan sam i igrom i rezultatom. Doduše kako se rezultat kretao, nije zadovoljavajuće ali šta je tu je.
Nama nije niko kriv što nismo iskoristili naše prilike.
pa i nije baš cist ko suza, što bi reklo "oko sokolovo" i može se svirati,a i ne mora

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 11 okt 2011, 23:23

Bolji smo bili od Francuske većim dijelom utakmice, te je jasno čitavom svijetu. Pokazali smo naciji koja je bila na krovu svijeta kako se igra i na neki način održali im fudbalsku lekciju.

Po meni, najveći kiks u našem taboru jeste stavljanje povrijedjenog Kenana Hasagića u prvi tim, samo radi toga sto mu je Sušić obećao utakmicu u Parizu, a radi "mira u kući". Pojedincima treba dati do znanja da je interes raprezentacije iznad svih interesa pojedinaca i treba tome jednom stati u kraj. Hasagić nam je uništio mogućnost da zadnjih pola sata igramo sa dva napadača što bi nam uveliko povećalo šanse za trijumf. Treba jednom da shvati da za konkurenta na golu ima boljeg od sebe i da je njegovo vrijeme prošlo, svidjelo se to njemu ili ne!

Sve ostalo je bilo za deset, čestitke selektoru i igračima, iako nismo pobjedili učinili su nas ponosnim!
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 11 okt 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.