Sta ima nosiocimak_033 je napisao/la:PO PEDESETI PUT, NE GLEDA SE FIFINA RANG LISTA NEGO UEFINA. LISTA CE BITI AZURIRANA VECERAS I SA NOVIM BODOVIMA PROTIV LUXA I FRANCUSKE MI SMO NOSIOCI

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta ima nosiocimak_033 je napisao/la:PO PEDESETI PUT, NE GLEDA SE FIFINA RANG LISTA NEGO UEFINA. LISTA CE BITI AZURIRANA VECERAS I SA NOVIM BODOVIMA PROTIV LUXA I FRANCUSKE MI SMO NOSIOCI
Kod: Označi sve
Jaques Paris, France
4:29 PM Oct 7, 2011
Im from France and Bosnia is too good, we are just a dumb country with racist ppl. We also steal players all the time. Nasri? Zidane? haha.
Lik je bio ozlijedjen tekmu prije, i NIJE mogao braniti zbog ozljede.. I odjednom hoce on da ispadne junak, ovo ono, daj da ja branim.. A Mujdza je igrao sve vrijeme, i sada je dobio ozljedu od Malude... Siguran sam da Hasagic nije bio spreman 100% ali da je zahtijevao da on brani...E sad bi potpuno isto trebao kenjati i Mujdzi,jeli?????
Ma 100%. Nasri se nekako duvukao u nas sesnaesterac i onda se sapleo od Spahicevu nogu koju mu je ovaj namjerno postavio. Pogledaj sutra na 'jutub' pa ces se uvjeriti. Uopste nema dileme. Jos smo dobro prosli sto Spahic nije dobio crveni karton.jocker92 je napisao/la:Jesi ti siguran da je onaj faul bio u kaznenom
Ne izigravam gospodu, samo ne volim lagati SEBE. Boli racku Francuze sto mi lazemo sebe,.. Njima ne mozemo nikako naskoditi, samo sebe blamiramo.@ valencia nemoj mi izigravat neku gospodu, vidjet ces sta su radili nasem gdinu. ZORANU ŠUKU
Kak sam sjeban da jedva kuckam slova na tastaturixinxee je napisao/la:BARAŽ SE GLEDA PO KOEFCIJENTU....
1.Portugal
2.Hrvatska
3.Turska
4.Irska
1.BiH
2.Crna Gora
3.Češka
4.Estonija
ps: PIŠE NA UEFINOJ STRANICI
pa i nije baš cist ko suza, što bi reklo "oko sokolovo" i može se svirati,a i ne moraRizah je napisao/la:Ne znam stvarno šta se bunite na sudiju, penal je bio čist kao suza, ali to smo mi. Svi su krivi samo mi nismo krivi.
Prvih 70 minuta svi smo u zvijezde kovali sudiju, a onda mu psujete svo redom sve.
To je naš mentalitet, prezadovoljan sam i igrom i rezultatom. Doduše kako se rezultat kretao, nije zadovoljavajuće ali šta je tu je.
Nama nije niko kriv što nismo iskoristili naše prilike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.