Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
Rezultat ockivan. Baraz nam je bio od pocetka siguran.
Kakvi smo sa zutim jeli ko brojao, ja sam danas upozoravao na to. Znaci Papac sigurno ne igra uz njega Rahimic. Jeli Spahi ovo drugi?
Kakvi smo sa zutim jeli ko brojao, ja sam danas upozoravao na to. Znaci Papac sigurno ne igra uz njega Rahimic. Jeli Spahi ovo drugi?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 11 okt 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo ponosni, a vi niste nocas bili od nas sram vas bilo kako ste prosli na EPLjepoje je napisao/la:Pauk je napisao/la:Platini > Bog
Ko Se Zadnji Smije ,Najslađje Se Smije?![]()
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Mi smo premali da bi igrali po svome da smo natrpali francuze sa 2-3 gola u prvom u drugom bi se igralo 55 min i sve bi se pustalo da francuzi doguraju do remija ali meni je dovoljno da znam da smo bolji a abd vidimo se sa Francuzimana EURU pa da te hebene pi*ke razbijemo u oba smisla
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
mahalac je napisao/la:HVALA NASIM IGRACIMA NA NAJBOLJOJ TEKMI OTKAD POSTOJIMO A NAVIJACIMA NA NAVIJANJU.
JA SAM PONOSAN.
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
treba ba napravit kao i eurosong. Nek oni idu direktno, a nama manjim daj da igramo lopte pa nek ode najbolji!
- tyler durden
- Kontakt:
Platini **** ti mamicu lopovsku! 

sta reci nego tuga.jbg spahic bez potrebe onom nogu uvali...a vala trebalo je duze loptu drzat u nogama u drugom dijelu,tu smo pali definitivno.begovic car,par odlicnih intervencija
- Citizen-X
- Kontakt:
golmani su bili super oba - nemam pojma koji vam je
mi smo se raspali fizicki a ne izmjenama - Spahic napravio totalnu glupost k'o zadnji amater nad igracem koji kosta nekoliko desetina miliona eura - i tu nema dileme....
mi smo morali znat u startu sta sudije misle o francuskoj i nama i to smo trebali izbjegavat i borit se da do toga ne dodje.
frajer je k'o iz pika sudio nepostojeci penal
mi smo igrali k'o zvono realizacija je bila losa jer je moglo biti jos 1-2 gola i to je to.
skenjo nam se Mister Gornji jos jednom samo se pitam koji nam je onda qrac dao da zivimo.
mi smo se raspali fizicki a ne izmjenama - Spahic napravio totalnu glupost k'o zadnji amater nad igracem koji kosta nekoliko desetina miliona eura - i tu nema dileme....
mi smo morali znat u startu sta sudije misle o francuskoj i nama i to smo trebali izbjegavat i borit se da do toga ne dodje.
frajer je k'o iz pika sudio nepostojeci penal
mi smo igrali k'o zvono realizacija je bila losa jer je moglo biti jos 1-2 gola i to je to.
skenjo nam se Mister Gornji jos jednom samo se pitam koji nam je onda qrac dao da zivimo.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
j e b o ja svakog ko god kaze nesto protiv Spahica..koliko nas je on puta spasio do sada ? stoko nezahvalna
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Nema veze, nema veze
Pokazali smo da znamo, da mozemo, da hocemo, doci ce to na svoje u barazu
svaka cast momcima, odlicna partija
Pokazali smo da znamo, da mozemo, da hocemo, doci ce to na svoje u barazu
svaka cast momcima, odlicna partija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I komentator na ESPN-u kaže da nije bio penal, odnosno da sumnja da jeste, bio je neki "analitičar" sa njim i on se slaže sa tim.
Što se mene tiče apsolutna greška sudije. Prvo ono je nedovoljan kontakt za penal, prije svega jer je bio spontan,a sve i da jeste faul bilo je izvan 16 metara, što je i taj komentator potvrdio.
Svaka čast Sušiću na iznenadjenjima. To me raduje. Prvo poluvrijeme stavio je golmana koji prilično dobro reaguje na udarce iz blizine, kontavši da će Francuzi napadati planski, a drugo poluvrijeme ubacio vladara zraka.
Iskreno, nije moment da napišem, al' se tako osjećam i u ovom momentu mi dodje "u mozak"- osjećam se nikako.
Jer smo bili blizu i jako ružan osjećaj je kad znaš da si bio bolji a nisi pobjedio.
Momci su evidentno posustali nakon 70-te minute. Kako i ne bi kad su u prvih 20 minuta pretrčali k'o arapski konji. I tu je Safet pokazao svu svoju vještinu. Medijima i nama je prod'o priču o tome kako su jaki, kako su favoriti, a na terenu se uopće nije tako ponaš'o, bolje reći nj. igrači. Svaka čast momcima.
Nama fali kondicije. Fali nam i Salihović, a ja i dalje tvrdim da ovi momci mogu do velikih stvari. Dokazali su nam danas mnogo toga: igrali su (dok su mogli) ljepše nego Barcelona, kreirali su sa puno fantazije, sa ogromno dječijog duha, stalno napadali , stalno bili agresivni, vršili pritisak, al' ono što nam je falilo je kondicija.
Nad'o sam se da će Begović odbraniti penal, jer sam već tada bio svjestan da zaostajemo u trčanju. Primijeti se odmah. Čim igrač pokušava više rukama nego nogama zaistaviti igrača koji je ispred znaš da je crk'o.
Al' eto...
A sad malo pozitive.
Izvuk'o sam ovaj smajl iz petnih žila, vjerujte.
Pozitivno je sve ovo gore što sam naveo : agresivnost, kako pletemo akcije, nove taktičke cake itd.
Pored toga, a ovo sam izdvojio , jer smatram najbitnijim mi smo dobili na ugledu. Ova repka se respektuje svuda:čuo sam od mnogih ljudi dosta pohvalnih riječi o našoj repki. A po drugoj strani bar mene raduju tekme protiv, pa redom: Gana, Mexico, Rumunija (2x), Francuska (2x) , Njemačka, Švedska.
Nismo sve ovo pobjedili, al' i one gdje nismo smo izvukli maksimalnu pouku i naučili nešto novo. Bilo je prelijepih tekmi, dijelova tekmi, al' nikako da sustignemo druge u smislu kondicije. Danas smo Francuze pojeli, al' nam se desio pad pri kraju i to evidentan. Od 70 minute smo bili podredjeni. Takodje i mnoge stare vrijednosti su otklonjene: više ne igramo bunker protiv tih velikih ekipa, nego hrabru ,atraktivnu i napadačku igru.
Ko god bude htio nešto ružno reći (u najmanju ruku) protiv Papeta i BiH neka ne zaboravi da mi BiH reprezentaciju u ovako lijepim izdanjima nikad nismo gledali.
Što se mene tiče apsolutna greška sudije. Prvo ono je nedovoljan kontakt za penal, prije svega jer je bio spontan,a sve i da jeste faul bilo je izvan 16 metara, što je i taj komentator potvrdio.
Svaka čast Sušiću na iznenadjenjima. To me raduje. Prvo poluvrijeme stavio je golmana koji prilično dobro reaguje na udarce iz blizine, kontavši da će Francuzi napadati planski, a drugo poluvrijeme ubacio vladara zraka.

Iskreno, nije moment da napišem, al' se tako osjećam i u ovom momentu mi dodje "u mozak"- osjećam se nikako.

Momci su evidentno posustali nakon 70-te minute. Kako i ne bi kad su u prvih 20 minuta pretrčali k'o arapski konji. I tu je Safet pokazao svu svoju vještinu. Medijima i nama je prod'o priču o tome kako su jaki, kako su favoriti, a na terenu se uopće nije tako ponaš'o, bolje reći nj. igrači. Svaka čast momcima.
Nama fali kondicije. Fali nam i Salihović, a ja i dalje tvrdim da ovi momci mogu do velikih stvari. Dokazali su nam danas mnogo toga: igrali su (dok su mogli) ljepše nego Barcelona, kreirali su sa puno fantazije, sa ogromno dječijog duha, stalno napadali , stalno bili agresivni, vršili pritisak, al' ono što nam je falilo je kondicija.
Nad'o sam se da će Begović odbraniti penal, jer sam već tada bio svjestan da zaostajemo u trčanju. Primijeti se odmah. Čim igrač pokušava više rukama nego nogama zaistaviti igrača koji je ispred znaš da je crk'o.
Al' eto...
A sad malo pozitive.

Pozitivno je sve ovo gore što sam naveo : agresivnost, kako pletemo akcije, nove taktičke cake itd.
Pored toga, a ovo sam izdvojio , jer smatram najbitnijim mi smo dobili na ugledu. Ova repka se respektuje svuda:čuo sam od mnogih ljudi dosta pohvalnih riječi o našoj repki. A po drugoj strani bar mene raduju tekme protiv, pa redom: Gana, Mexico, Rumunija (2x), Francuska (2x) , Njemačka, Švedska.
Nismo sve ovo pobjedili, al' i one gdje nismo smo izvukli maksimalnu pouku i naučili nešto novo. Bilo je prelijepih tekmi, dijelova tekmi, al' nikako da sustignemo druge u smislu kondicije. Danas smo Francuze pojeli, al' nam se desio pad pri kraju i to evidentan. Od 70 minute smo bili podredjeni. Takodje i mnoge stare vrijednosti su otklonjene: više ne igramo bunker protiv tih velikih ekipa, nego hrabru ,atraktivnu i napadačku igru.
Ko god bude htio nešto ružno reći (u najmanju ruku) protiv Papeta i BiH neka ne zaboravi da mi BiH reprezentaciju u ovako lijepim izdanjima nikad nismo gledali.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- senad_flamin
- Kontakt:
Nosioci nismo jer se nece racunati po FIFI-noj rang listi! Vrlo vjerovatno
Znači ako bude po fifinoj trenutnoj ljestvici nositelji su: Portugal (5.), Hrvatska(9.), BiH(22.) i Crna Gora(26.)... a nenositelji: Turska (27.), Irska (29.), Češka (40.) i Estonija (56.)
Znači ako bude po fifinoj trenutnoj ljestvici nositelji su: Portugal (5.), Hrvatska(9.), BiH(22.) i Crna Gora(26.)... a nenositelji: Turska (27.), Irska (29.), Češka (40.) i Estonija (56.)
-RIVALDO-
Sasov'o sam im mater po 100 puta i Platiniju i sudiji i Sarkoziju, **** jedna, da Bog da ih zemljotres poravno sa zemljom...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Znaci moguci protivnici:
Turska, Ceska, Crna Gora i Estonija
Turska, Ceska, Crna Gora i Estonija
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Jesi ti siguran da je onaj faul bio u kaznenomValencia je napisao/la:Dajte ljudi sta vam je,.. Evo slusam i Kristica i Susica koji govore kako smo pokradeni (cak i Glavas odbija priznati da je penal),.. Cak Susic izjavljuje da se ne bi volio na 'ovaj nacin' plasirati na EP. Sta treba, opaliti igraca sakom u glavu da bi po na nama bio penal!? Svi smo razocarani, al' opet trebamo zadrzati objektivnost i dostojanstvo.calcio je napisao/la:pokradeni smo, Susicu **** im majku sada na preskonferenciji molim te.
Treba reci da Kristic i Susic pricaju gluposti, potpuno nefer i nesportsko omalovazavanje Francuske. Bilo bi u redu da si rekli da nisu dobro vidjeli situaciju, a ne ovako 'navijacki' lagati sebe i javnost.
Penal je cist ko suza. Ne moze biti cistiji. Uz to, uz onakav namjeran prekrsaj ide najmanje zuti karton. Dakle, jedino se moze reci da je Francuska ostecena. Jedina greska sudije na nasu stetu je onaj zuti karton nakon simuliranja Meneza.
Prvo poluvrijeme smo odigrali fantasticno,.. Medunjanin me nevjerovatno pozitivno iznenadio. Nemam bas pozitivno misljenje o njegovoj igri, al' je ovu tekmu odigr'o zaista dobro. Drz'o je vezni red.
U drugom poluvremenu smo se povukli sto nikako nismo smjeli,.. Da smo nastavili napadati, imali bi dobru sansu doci do gola. Al' to je to neiskustvo i strah od velikog uspjeha.
U barazu bi bilo super izbjeci Portugal i Hrvatsku,.. Bilo bi dobro izbjeci i Tursku, iako bi sa njima mogli igrati skoro ravnopravnu tekmu,.. Cesi bi bili idealni. U ovom trenutku imamo bolji tim, al' radi njihovog iskustva moze se reci da bi imali podjednake sanse,.
Jbg, damu, to nam je falilo za pobjedu (po ko zna koji put),..

Svaka čast svima,borili smo se koliko smo mogli,šteta za povredu Mujdže što je po meni možda i presudilo,desna strana je bila konstantno napadana,Spahić je krpio što je stigao,al glupost je napravio neovisno sad da li je bilo unutra ili vani.
Misimović loš i trebao je ranije izaći,svi ostali svaka čast,Begović svjetska klasa.
Misimović loš i trebao je ranije izaći,svi ostali svaka čast,Begović svjetska klasa.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- anonymousHD
- Kontakt:
Svaka čast momcima, odlično su odigrali... Ali dosta toga, hajde da vidimo jesmo li nosioci, i kako i šta u baražu... Gledajući ove rang liste ispred nas su Portugalci i Hrvati... 

E sad bi potpuno isto trebao kenjati i Mujdzi,jeli?????Baja_Zvjerka je napisao/la:Hocu ja da branim Safete, 100% sam spreman, nistaaaaaaaaa me ne boli.. Ovako izmjena +...NK/RK Krivaja je napisao/la:Jesil ti normalan?! Šta je hasagić kriv majke ti?Baja_Zvjerka je napisao/la:Eh evo za one koji su forsirali je*enog Hasagica, zvanog "ozljeda"... Lik je totalno nespreman, ali ne, hocu ja da branim...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.