Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
ovaj nasri mora da je gledao nadrealiste kada se za 17 m bacaju u 16 xD
Ovo ide na dusu sudije... ne ocajavajte!
Zadnji igrac pravi faul nad Rahimicem, to je crveni...sudija pusta "prednost", smradovi francuski gone napred, Mujdza pravi faul... sudija ga sankcionise sa zutim.... Penal je mozda i bio, ali, moga se i ne svirati!
Sramno!!!
Sta reci za Hasagic-Begovic izmenu... znam da ce oni reci povreda ledja, a prava istina je da su se dogovorili igrati zmurke, tj. po 45 svakom... Eeee, moj Safete, zamisli da si imao jos jednu izmenu nakon sramnog gola Nasrija?!
Zasto Mujdza-Maletic? Zasto jedan od najstabilnijih igraca na terenu Medunjanin vani?
Prvo poluvreme ekstra, iz udzbenika.... drugo, totalno promasena taktika i kardinalne greske sa izmenama + sramne odluke sudije = BiH u barazu!
Srecno!
Zadnji igrac pravi faul nad Rahimicem, to je crveni...sudija pusta "prednost", smradovi francuski gone napred, Mujdza pravi faul... sudija ga sankcionise sa zutim.... Penal je mozda i bio, ali, moga se i ne svirati!
Sramno!!!
Sta reci za Hasagic-Begovic izmenu... znam da ce oni reci povreda ledja, a prava istina je da su se dogovorili igrati zmurke, tj. po 45 svakom... Eeee, moj Safete, zamisli da si imao jos jednu izmenu nakon sramnog gola Nasrija?!
Zasto Mujdza-Maletic? Zasto jedan od najstabilnijih igraca na terenu Medunjanin vani?
Prvo poluvreme ekstra, iz udzbenika.... drugo, totalno promasena taktika i kardinalne greske sa izmenama + sramne odluke sudije = BiH u barazu!
Srecno!
Ako ovo veceras nije dokaz da nema Boga, onda stvarno... 
Ali ako ima Boga, mora da je bio u wc-u tokom ove tekme Fra-BiH

Ali ako ima Boga, mora da je bio u wc-u tokom ove tekme Fra-BiH

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
pogledat ce kad tad ako ne milom onda silom..sve mi se gadi sto sam siromasan...**** te nacijo...Goalgetter je napisao/la:NEMA BOGA, NEMA GA !!!! ILI NECE DA NAS POGLEDA NEKA NEKA !!!!
Kao sto rece forumas @citizen, nama je bog odredio pakao, pa ni malo radosti za ovu malu zemlju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta si ti gledao koji qurac @ruznoje.Ljepoje je napisao/la:KAPETANE, ZASRO SI SLIKU !
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
imeni suze idu na oci BiH vs UEFA 1-1 francuske pic** padaju na travi a sudija dijeli kartone ma **bem mater i platiniju i citavoj uefi i sudiji mkoji je uz to jedan oveci derpesarajlija89 je napisao/la:Pape samo sto ne zaplace....
Jbem te sreco...
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Marseille84
- Kontakt:
Yebem ti zivot i srecu, ko su nosioci sad kako ti ide ?
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ma Nasri je malo **** ono robovsko jbo mu ja mater.Valja se robovlasnicima ulizat, bacit se ko picka jbem mu onu facu ko zaba 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Unforgotten
- Kontakt:
I onda mi primitivni, a ova **** zabila go, ometaju čovjeka da radi poso, **** te Europo, dabogda te Njemačka opet pokorila
Edit: Ima Boga, al' ima i Platinija
Edit: Ima Boga, al' ima i Platinija
Zadnja izmjena: Unforgotten, dana/u 11 okt 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
E jbg,falilo nam je malo,sad se treba nadati da cemo ovako nastaviti igrati u barazu...
Momcima treba priredit docek,nije kraj svijeta...imamo sanse..
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajd ovi kalkulanti, hoćemo li biti nositelji u baražu ili su nas Česi prestigli? 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- samir_tm87
- Kontakt:
**** ti sudija familiju u picku...
jojjjjjjjjjjjjjjjjj, srcani cu dobit....vako igrat i u barazu!!! al ih nabusit u zenici ko god da dodje
jojjjjjjjjjjjjjjjjj, srcani cu dobit....vako igrat i u barazu!!! al ih nabusit u zenici ko god da dodje

**** ti baraz i europsko prvenstvo i uefu i francusku i srecu i neka ide sve u picku materinu, pa sto nas boze bas toliko ne volis pa samo malo nam treba i nista vise...
- Goalgetter
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 11 okt 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
Ne budite tužni, budimo sretni i ponosni! Ovo što je pokazano noćas je za svaku pohvalu, nema se nikome ništa prigovoriti. A imaćemo priliku da naše zmajeve gledamo još u dva susreta ali sam siguran da ćemo ovaj put proći.
Noćas sam ponosan. Hvala reprezentativcima, hvala Papetu, hvala Osimu. Nemam šta reći više, emotivno sam prazan.
Noćas sam ponosan. Hvala reprezentativcima, hvala Papetu, hvala Osimu. Nemam šta reći više, emotivno sam prazan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
IZVAN ŠESNESTERCA I BUDALA JE VIDILA, A ONAJ DEBIL METAR OD NJIH!
Yebem vam po mame ciganske!

Yebem vam po mame ciganske!
Čelik Zenica 1945
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bog ne postoji.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Turska, Irska, Estonija, Hrvatska, Crna Gora, Portugal i Češka u baražu sa nama!
samo se nadam da ce Susic na preskonferenciji reci isto ovo sto je rekao za BHT 1 tj da kaze kako nikada u zivotu ne bi htio da ode ovako na EP
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.