Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
Pape samo sto ne zaplace....
Jbem te sreco...
Jbem te sreco...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nek se svi gone u ****..dobicu srcani radi njih
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
fuj fuj fuj jos uvjek smo mala drzava bez rejtinga u evropi!!! svaka cast momci svaka cast nasa najbolja utakmica defintivno
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- JuveSissoko
- Kontakt:
najodvratnija nacija na svijetu, mater im robovlasnicku, jbo ima Henry i kosarka mater.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
a sjetim se suiji famelije
Za ovo si jarane apsolutno upravu,vec vidim da ce i u barazu nesto slicno biti,abd za kojih 20-tak godina,opet neki genocid,agresija i tako topropuh je napisao/la:Nama je i Bog ledja okrenuo jos pocetkom 90-tih i nikako da nas pogleda![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pokradeni smo, Susicu **** im majku sada na preskonferenciji molim te.
- Goalgetter
- Kontakt:
NEMA BOGA, NEMA GA !!!! ILI NECE DA NAS POGLEDA NEKA NEKA !!!!
Kao sto rece forumas @citizen, nama je bog odredio pakao, pa ni malo radosti za ovu malu zemlju

Kao sto rece forumas @citizen, nama je bog odredio pakao, pa ni malo radosti za ovu malu zemlju

imate li jos sta reci protiv Safeta? 15 **** minuta nam je falilo, 15 **** minuta!
Crko nijel visefanatikos je napisao/la:ovo je onaj sudija sto nam je sudio protiv spanije kada smo izgubili 1-0 i tada je svirao penalsoccerfan je napisao/la:E sudija da Bog da ne docekao sutrasnji dan

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bez trojice vaznih igraca u prvoj tekmi baraza.Yeboti sudija kompletnu Skotsku a oni tebi mamu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 okt 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
I KADA NE BUDEŠ PRVA TI, I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI, I TADA ĆU BE-HA ZNAJ, DA TE VOLIM JAAAA!

- Unforgotten
- Kontakt:
FIFA Bosna 1:0
Francuska Bosna 0:1
A najjače mi je vidjet ona **** od navijača, k'o nešta slave, prošli kvalifikacije, a ispašće u grupi na Europskom.
Ono nije bio ni faul, onaj **** se sam zapleo, ovaj jedva dočeko.
A i sudac nije bio nešta, **** bi ovu tekmu stio sudit neko od poznatijih, da bezveze gubi na reputaciji, sve u svemu smradovi prolaze, ja mislim da nećemo proć na Europsko, mada smo im realno **** mater, tesko bi oni sta postigli.
Što se tiče Sušića, odradio je sve u njegovoj moći, k'o i sami igrači, al' jbg, šta ćeš, ja bi bio najsretniji kad bi uveli kompjutersko suđenje, **** bi bilo nekih mizernih ofsajda i faulova, al jbg Platini je Platini, smrad ko i ostala **** u **** savezu koji se kofol bori za nešta.
Za kraj, naši su odigrali predobro, ako ovako budu igrali mogli bi i proć (mada sumnjam ako dođu susjedi, al et')
To je to, psovke sam kolko tolko skratio

Francuska Bosna 0:1
A najjače mi je vidjet ona **** od navijača, k'o nešta slave, prošli kvalifikacije, a ispašće u grupi na Europskom.
Ono nije bio ni faul, onaj **** se sam zapleo, ovaj jedva dočeko.
A i sudac nije bio nešta, **** bi ovu tekmu stio sudit neko od poznatijih, da bezveze gubi na reputaciji, sve u svemu smradovi prolaze, ja mislim da nećemo proć na Europsko, mada smo im realno **** mater, tesko bi oni sta postigli.
Što se tiče Sušića, odradio je sve u njegovoj moći, k'o i sami igrači, al' jbg, šta ćeš, ja bi bio najsretniji kad bi uveli kompjutersko suđenje, **** bi bilo nekih mizernih ofsajda i faulova, al jbg Platini je Platini, smrad ko i ostala **** u **** savezu koji se kofol bori za nešta.
Za kraj, naši su odigrali predobro, ako ovako budu igrali mogli bi i proć (mada sumnjam ako dođu susjedi, al et')
To je to, psovke sam kolko tolko skratio

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
gdje si Bože gdje si???
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
KAPETANE, ZASRO SI SLIKU !

- L' Imperator
- Kontakt:
Jebote Nasri mora se on bacat u 16m
Ovako je to bilo:
[youtube][/youtube]
Skaci u 16-arac, skacii!!!
Ovako je to bilo:
[youtube][/youtube]
Skaci u 16-arac, skacii!!!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mater im **** treba im zapaliti pariz
izvinjavam se ali sam pravo ljut
izvinjavam se ali sam pravo ljut

Je*em mu p'o familije..zbog njega necu moc zaspat 10 dana..yebem mu mater sudijsku! 

Trebali bi u inatt svima osvojiti EP ali to je nemoguce pokraj vakvih sudija .. Da nisu francuzi dali go on bi produzio najmanje 7 minuta pa bi se igralo do 100 kao protiv spanije prije nekoliko godina ... dabogda mu familija pomrla !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.