http://atdhe.tv/football.htmlTritolone je napisao/la:Molio bi vas kakav stream ako imate.
eto vise njih

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
http://atdhe.tv/football.htmlTritolone je napisao/la:Molio bi vas kakav stream ako imate.
Nije bio penal, ali nije bio ni zuti za Jovanovica. Zlovenci ultra talicni, mi plitki i nekorektni.Tritolone je napisao/la:Meni se cini da ste osteceni za penal, gleda sam preko streama i na prvu ruku mi se cinilo da je cisti penal, a taman kad je isla usporena snimka stream se zablokira
sasagmp je napisao/la:Nije Siskauskas kriv za poraz,kriv je vo koji je slusao Bugarina Icu i na njegove sugestije odabrao golmana.Za odabir vola je kriv Tole,pa i za drvljenje kurca "ultimatuma" iz Manchestera.Izvedi jos jedan penal,ajde dajte mu da se igra...Alal vera Kolarovu i Ivanovicu jedini momci istinski ginu za ovu reprezentaciju i ne stede se ma koliko god igrali u velikim klubovima i bili zvezde.Dokle god nama budu igrali invalidi poput Milijasa(0 minuta u sezoni za klub),Petrovica,Krasica(kriv mu Konte),Jovanovica(aj dont give komentar),Pantelica,Mrdje,Siskauskasa na golu(nije kriv decko ponavljam) necemo se mi radovati fudbalskoj reprezentaciji.
Sad lepo neka neuracunljivi Bugarin opet razmase svoje bicepse sa sve fantomkom na glavi i neka optuzi Mustafu za sve ovo,nije fora da samo Tole bude kriv.Tuzna li si fudbalska Srbijo
Sta ce nam on, kad Jorgacevic prima golove sa 40 metara i to iz centarsutevabraoolyo je napisao/la:U pravu si, samo nam je Stojkovic potreban, da dozviljaj bude potpun.
Opusti se, Sale. Rane sto bole, zalecicesasagmp je napisao/la:SrBski heroj Ica.Ajmo ga izdrkati svi na ovu sliku
Navijacke frustracije ispoljavati na utakmicama reprezentacije?smehoteka
Pa majmuni (slina iz Juventusa i "novi Mihajlovic") se svadjaju oko toga, a kapiten (iz FC Internazionale-a) nema mooda za tako nesto i onda po pecking orderu ide onaj drugi kapiten - kluba za koji ti navijas.Rooney88 je napisao/la:Cekaj malo, otkud da Vidic puca penal?![]()
Jel` ja jedini u tome vidim nesto cudno.
Ko je ono mene ubedjivao ovde da je golman linijasMaGiCa je napisao/la:Sta ce nam on, kad Jorgacevic prima golove sa 40 metara i to iz centarsutevabraoolyo je napisao/la:U pravu si, samo nam je Stojkovic potreban, da dozviljaj bude potpun.![]()
Sve ti svece...Selektor i večeras u svom stilu... Kad će ta sreća da nas već jednom pogleda?
fss.rs
Ponovo smo se nadali uspehu naših fudbalera i - ponovo smo iznevereni. Nova razočaravajuća partija kao rezultat donela je poraz od Slovenije, a selektor, kao i obično u ovakvim situacijama, žali za nedostatkom sreće...
''Nismo imali sreće, nije bio naš dan...'', ocenio je Petrović.
Zatim je, iz svog ugla, izneo nešto detaljije razloge poraza.
''Mnogo je lakše igrati bez opterećenja, a Slovenci su večeras igrali bez straha od greške. Mi smo se istrošili u teškoj utakmici protiv Italije, gol smo primili iz kiksa, promašili penal. Mi smo krivi, ne kažem da nismo...'', priznaje Pižon.
Na kraju razgovora za RTS, Petrović je otkrio i šta je rekao igračima posle meča u svlačionici.
''Hteli smo, pokušali, nismo imali sreće, završilo se kako se završilo...'', zaključio je Pižon i podsetio da mu ugovor ističe u januaru.
''Sada je sve na Savezu, videćemo...'', dodao je selektor.
Zajebao ga Handanovic!braoolyo je napisao/la:1:37 Handanovic pokazuje Vidicu gdje da sutira.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Misterija rijesena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.