Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
20 000 nasih navijaca , respect !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
I to im danci ne daju disat'.rogeRF je napisao/la:Uuu ljudi, evo Portugal gubi od Danaca, i moze se vrlo lahko desiti da i oni pokusaju kroz baraz otici na EP, i vrlo lahko ih ponovo mozemo sresti u barazu. Svedjani vode protiv Holandjana, i ako ovako ostane, idu kao najbolji drugoplasirani![]()
Kako samo ljudi znaju odigrati ove bitne tekme, to je cudo jedno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Marseille84
- Kontakt:
Fotakis, Grcka izjednacila.
-
- Kontakt:
Odlično! Ajmo Grci!!!!Marseille84 je napisao/la:Fotakis, Grcka izjednacila.
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ma gdje?Bosnian_Serb je napisao/la:Odlično! Ajmo Grci!!!!Marseille84 je napisao/la:Fotakis, Grcka izjednacila.

Naravno, ja to da se osiguramo.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ma pusti sad to,jos i time da se opterecavamo u ovakvim trenucimaArnelinho je napisao/la:Ma gdje?Bosnian_Serb je napisao/la:Odlično! Ajmo Grci!!!!Marseille84 je napisao/la:Fotakis, Grcka izjednacila.Lakši su Grci nego Hrvati u baražu.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ne znam što se brinete o Portugalu kada mi idemo direktno 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- Megamon
- Kontakt:
A bem ti Portugal.Hajde klocevi glupi dobijte do 2-1 mamu vam ebem.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ne bih rekao... Grci su tukli Hrvate neki dan,zar ne? A ja lično priželjkujem BIH - CRO AKO bude baraža...Pa da im pokažemo ko je ko kao u košarciArnelinho je napisao/la:Ma gdje?Bosnian_Serb je napisao/la:Odlično! Ajmo Grci!!!!Marseille84 je napisao/la:Fotakis, Grcka izjednacila.Lakši su Grci nego Hrvati u baražu.

Ma jesu, al' začas se ovi Hrvati mogu dići, nekom iskrom, onda i jačih repki od nas ne bi bilo nigdje. Prejaku selekciju imaju, samo je atmosfera loša , to ih jbe.Bosnian_Serb je napisao/la:Ne bih rekao... Grci su tukli Hrvate neki dan,zar ne? A ja lično priželjkujem BIH - CRO AKO bude baraža...Pa da im pokažemo ko je ko kao u košarci

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Idemo se direktno uguzit na EP 2012 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Vode sad Grci 2-1 tako da... ja se i dalje nadam da ćemo ih dobiti AKO budemo igrali baraž, opet ću reći slično kao u košarciArnelinho je napisao/la:Ma jesu, al' začas se ovi Hrvati mogu dići, nekom iskrom, onda i jačih repki od nas ne bi bilo nigdje. Prejaku selekciju imaju, samo je atmosfera loša , to ih jbe.Bosnian_Serb je napisao/la:Ne bih rekao... Grci su tukli Hrvate neki dan,zar ne? A ja lično priželjkujem BIH - CRO AKO bude baraža...Pa da im pokažemo ko je ko kao u košarci

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
armenci izgleda ispadaju iz igre za baraz, gube na poluvremenu + sto imaju igraca manje
-
- Kontakt:
A Irci ulaze...calcio je napisao/la:armenci izgleda ispadaju iz igre za baraz, gube na poluvremenu + sto imaju igraca manje
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link slikad dobra ne stopa.Nedo Bog dobiti Hrvate u barazu pogotovo ako se dignu to ce biti tesko ali teme nije baraz nego BiH-Francuska
evo link slikad dobra ne stopa.Nedo Bog dobiti Hrvate u barazu pogotovo ako se dignu to ce biti tesko ali teme nije baraz nego BiH-Francuska
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.