Evo me na poslu, cekam da me puste kuci posljepodne... Ako mi nedaju, dajem ostavku. Boli me ****, ovu utakmicu necu da propustim.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
od srca se nadam da ce biti tako bez obzira kakav sastav bio na pocetku utakmice iskreno vjerujem da cemo pobjediti 0.1Shanks je napisao/la:Miske ne moze odigrati 90 min na visokom nivou, zato i treba da bude dzoker, da udje u 65. i da asistira Dzeksonu za pobjedudeni_23 je napisao/la:
ako miske nije u sastavu od prve minute bolje da se predamo unaprijed
Istog sam mišljenja.Mislim da gubimo 2:0 ali se nadam čudu.Goalgetter je napisao/la:Mislim da veceras gubimo 1-0 ili 2-0, ali se potajno nadam nekom cudu.
Naprijed BOSNO !!
imam 4 satelita al ovih nemam,,, imam astru, hotbird, eutelsat i thor al koji su ovo sateliti!!!!!!!!!!!legenda reala je napisao/la:TF1 na 9E slobodanvrebac86 je napisao/la:zna li netko koji sve satelitski odkljucani kanali prenose tekmu??????????????? hvalla unaprijed ,,moja prognoza 0-1
TV Monde Africa na 36E i 4.8 E slobodni prenose,ostali su kodirani
Takodjer ako imasPirke je napisao/la: Daj mi link poslji za ovo... U HD ako moze.
deni_23 je napisao/la:od srca se nadam da ce biti tako bez obzira kakav sastav bio na pocetku utakmice iskreno vjerujem da cemo pobjediti 0.1Shanks je napisao/la:Miske ne moze odigrati 90 min na visokom nivou, zato i treba da bude dzoker, da udje u 65. i da asistira Dzeksonu za pobjedudeni_23 je napisao/la:
ako miske nije u sastavu od prve minute bolje da se predamo unaprijed
da je bogdom irac, al je skotSarajlijc@ je napisao/la:Ja sam full spremanJos samo da onaj Irac odsvira za pocetak
...neka neka gori sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta hoces.ba ? je napisao/la:eno zeni kokos zagorila..kaze zbog nervoze..ma dacu ti ja nervozu
jel ovaj sa FTV-a jao kome covjeka hahahahakarameldar je napisao/la:Joj ovog Avde![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.