Podcijenio sam Jagodića i momke. Kako igrajubadblueboylivno je napisao/la:Očekujem 3-0 pobjedu BiH u dvoboju s Cipranima.

Malo me brine Nemanja, previše zicere promašuje... možda ga Vlado zamijeni, koga ima na klupi od napadača?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Podcijenio sam Jagodića i momke. Kako igrajubadblueboylivno je napisao/la:Očekujem 3-0 pobjedu BiH u dvoboju s Cipranima.
http://www.uefa.com/under21/season=2013 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;MakeTZ je napisao/la:Znal neko koja je prva postava U 21, tek sam sad dosao kuci ?
Vidi se na Bikiju da ne igra u Vosi, ali procepit ce majstor.Rooney88 je napisao/la:Stevanovic, Zakaric i Besic! Sve pohvale od mene, impresionirali su. Bilbiji se neda nikako, zabio je onaj jedan ali je komotno mogao jos 2-3. Naravno da Kipar nije neko mjerilo ali ljepoti nase igre se vrijedi diviti, bar trenutno.
badblueboylivno je napisao/la:Podcijenio sam Jagodića i momke. Kako igrajubadblueboylivno je napisao/la:Očekujem 3-0 pobjedu BiH u dvoboju s Cipranima.![]()
![]()
![]()
![]()
Malo me brine Nemanja, previše zicere promašuje... možda ga Vlado zamijeni, koga ima na klupi od napadača?
Hvala puno.santos je napisao/la:http://www.uefa.com/under21/season=2013 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;MakeTZ je napisao/la:Znal neko koja je prva postava U 21, tek sam sad dosao kuci ?
live
http://www.justin.tv/adedaded#/w/1891472528" onclick="window.open(this.href);return false;
eto izvinjavam se,atmosfera je super,i zenica zasluzuje da se sve utakmice tamo igraju.Nego, pratim te već neko vrijeme, Zenica ti je baš trn u oku
Istra ...brzi21 je napisao/la:Odlična igra, takoreći bez greške. Najbolje odigrali Bešić, Zakarić, Stevanović..
I da, gdje igra ovaj Mateo Sušić ??
Tacno, treba mu utakmica. Bilbija iz Borca i onaj sa priprema u Vojvodini prosle sezone bi svaku od ovih lopti spremio u mrezu bez po muke. Nadam se da ce proigrati, prvo za svoj klub pa onda tek i za repku. Nesto sam citao da Vukicevic i ne racuna pretjerano na njega, cak da mu je to i rekao ali da je ovaj odlucio ostati u Novom Sadu, pokusati se izboriti za mjesto u prvih 11. Naravno to je sve rekla-kazala i nije bas vjerodostojna informacija ali moguce je, zato je mozda za njega najbolje da promijeni klub te ode negdje gdje ce igrati vise, tako bi siguran sam i popravio svoju formu, vratio onu uboitost tacnije.mirzza je napisao/la:Vidi se na Bikiju da ne igra u Vosi, ali procepit ce majstor.Rooney88 je napisao/la:Stevanovic, Zakaric i Besic! Sve pohvale od mene, impresionirali su. Bilbiji se neda nikako, zabio je onaj jedan ali je komotno mogao jos 2-3. Naravno da Kipar nije neko mjerilo ali ljepoti nase igre se vrijedi diviti, bar trenutno.
Zakaric za sve pohvale, sta radi taj decko, svaka mu cast, kada se dodaju fenomenalni Stevanovic te Visca, Besic i Keno Handzic, uhhh strasna ekipa.
bordo_Sarajevo je napisao/la:jest Kipar truba, al kad se sjetimo luxa![]()
xxl basket je napisao/la:hahahahha cuj Nikole ludjaka , sunce zalazi u 18 sati i 17 minuta hahahahahhahahaha
Pogodio sam.BH Patriot je napisao/la:Odmah Bilbija zadrma stativu, očekujem danas golijadu!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Hansestadt, torbica i 64 gosta.