Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
prejak, ne zbog gola, jer frajer je stvarno talenat, ima ga po cijelom terenu, mogao bi biti i A reprezentativac ubrzo ako ovako nastavi.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Od onog momka zaista bi moglo bit' neštoGoran Zakarić
to, to. bas to sam mislio. nije Svabo posteno ni sjeo na stolicu a vec se osjeti napredak. rezultati ne lazu.Buducnost je napisao/la:Nema vise daj hiljadarku da igras i nema vise pored dobrih rezultata otkaz selektoru radi "losih rezultata" a ustvari je bilo "zasto nije igrao moj sin".calcio je napisao/la:Al igraju momci, svaka cast. Vidi se odmah napredak od kako su u savez dosli Osim i kompanija.
Ovo drugo dajem primjer Petra Jelica i babe mu Milana Jelica kada je Ibrahim Zukanovic dobio otkaz kada su ga dijelile minute od plasmana na EP ili SP. I onda radi "losih rezultata" dobio otkaz iako je to bio najveci uspjeh repke uopste.
Gol je samo šlag, što bi reklitony-mortale je napisao/la:prejak, ne zbog gola, jer frajer je stvarno talenat, ima ga po cijelom terenu, mogao bi biti i A reprezentativac ubrzo ako ovako nastavi.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Od onog momka zaista bi moglo bit' neštoGoran Zakarić
Dasajo10 je napisao/la:pa gdje gledate utakmicu? BHT1?
Nemamo mi uvjeta za takvo nešto, nažalost,Budi sam na ulici je napisao/la: Bihac na primjer,trazila bi se karta vise,a ovdje nema 100 gledalaca![]()
![]()
Bujrum kad naprave stadion da zadovoljava minimum kriterija .Budi sam na ulici je napisao/la:Koji krele daje Zenici ove utakmice? Pa vise bi raje bilo ovdje u Kotor Varosu ili susjednim Teslicu i Banjaluci!
Ove utakmice u21 treba da se organizuju u nekom dobrom gradu,a koji nema premijerligaski fudbal,a pogotovo ne reprezentativni!!!
Bihac na primjer,trazila bi se karta vise,a ovdje nema 100 gledalaca![]()
![]()
Ne zasluzuje Zenica ovakvu sjajnu generaciju.
Nimla_RZ je napisao/la:Ma šta bi bolan bilo?Samo nek je tebi Zenica trn u oku!
Nisam iz Zenice, al rado bi otiš'o...Budi sam na ulici je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:Ma šta bi bolan bilo?Samo nek je tebi Zenica trn u oku!
Koji ces ti moj kraj PC,umjesto da si na stadionu i podrzis momke?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.