Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hoce li nikol povesti i njihovu kcerku tejlorsoccerfan je napisao/la:Begova "hanuma" je krenula u Pariz da podrzi Asmira
Nije spomenula. Samo je napisala na Tviteru(hahhah) da je u Mancesteru i da uskoro polijece za Pariz!Juve-TZ je napisao/la:hoce li nikol povesti i njihovu kcerku tejlorsoccerfan je napisao/la:Begova "hanuma" je krenula u Pariz da podrzi Asmira![]()
zna i asmir zivitsoccerfan je napisao/la:Nije spomenula. Samo je napisala na Tviteru(hahhah) da je u Mancesteru i da uskoro polijece za Pariz!Juve-TZ je napisao/la:hoce li nikol povesti i njihovu kcerku tejlorsoccerfan je napisao/la:Begova "hanuma" je krenula u Pariz da podrzi Asmira![]()
(prije 2 sata)
Znači biće na ovom TV5 Monde?loptica je napisao/la:na radiju su danas javili možda Htv se uključi iza njihove utakmice.To je još iznenađenje čekat treba vidjet,jer je jako interes i u Hrv. kako čujem od index foruma.
Kasije ne brinite momci oko 20h prijenos stavlja teletex info. bez brige uvijek je tako prije početka 60 do 70 min.
Sretno!
a po kojem je ovo standardu , nasem ?zna i asmir zivit![]()
gledao sam svadbu..sve po americko-britanskim standardima...nista cajke,svatovi,opijanje i to
Ja se najvise bojim Platinija, iz vec dobro poznatih razloga (samo da se ne ponovi Irska). On je glavni, a svi znamo odakle je. Ukoliko se pokazu kao bolji, neka nas dobiju. Ne umanjujem njihov kvalitet, naprotiv, imaju ga u izobilju. Samo da ne izgubimo neregularno, to bi me vjecno boljelo.adnan_hzsa je napisao/la:Michel Platini: Zar ste stvarno mislili Bosanci da cete pobjediti?
Kulturan cojk. Sta cesjessus123 je napisao/la:a po kojem je ovo standardu , nasem ?zna i asmir zivit![]()
gledao sam svadbu..sve po americko-britanskim standardima...nista cajke,svatovi,opijanje i to![]()
![]()
![]()
![]()
De slikaj pa postavi da i mi vidimo koji nemamo Twitterasoccerfan je napisao/la:Nije spomenula. Samo je napisala na Tviteru(hahhah) da je u Mancesteru i da uskoro polijece za Pariz!Juve-TZ je napisao/la:hoce li nikol povesti i njihovu kcerku tejlorsoccerfan je napisao/la:Begova "hanuma" je krenula u Pariz da podrzi Asmira![]()
(prije 2 sata)
Kao da gledam da ce im se svet smijati, vec nakon 30 minuta...SoloJuve26 je napisao/la:ma dosta je i 0-1cole-ch je napisao/la:Zmajevi ce veceras rascerupati petla!!!
1:3 (2x dzeko, pjanic).
Ode ona u šoping, kakva utakmicasoccerfan je napisao/la:Nicolle_Begovic Nicolle Begovic
Just checked in at Manchester airport and off to Paris for a spot of shopping.
8 hours ago
Pa mora i u soping malo!vOluMme je napisao/la:Ode ona u šoping, kakva utakmicasoccerfan je napisao/la:Nicolle_Begovic Nicolle Begovic
Just checked in at Manchester airport and off to Paris for a spot of shopping.
8 hours ago
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.