Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Drug sekretar...Dragi Bože,
ja bi da zamolim ako se može.
Nisam Ti se obraćao skoro,
ovoga puta stvarno bi mor'o.
Ovo što molim zaista mi nije malo,
jer mi je do toga zaista stalo.
Znači ja te molim da mi udovoljiš,
Francuzima noge da "polomiš"...
Ne baš skroz nisam ja zao,
bilo bi dobro i kad bi malo manje dao.
Neka hodaju al' nek ne trče,
nek im se noga za nogom vuče.
Na glavu bi skak'o svaki naš Kanton,
da makar jedan Francuz dobije crveni karton.
Molim te ja da zadovoljiš bijedu,
daj večeras mojoj Bosni pobjedu.
Daj nam sada pobjedničke sreće,
da nas više nikad ne zovu balkansko smeće..
Opet ti furas raju.Principatus je napisao/la:Blanc: "Sudija jos nije dao pocetni zvizduk. Utakmica jos nije pocela. Bosanci imate jos vremena da se predate."
Bosniacum Lilium je napisao/la:PDV na alkohol i cigarete, mnogo veci da bi osnovne namirnice bile jeftinije, tako se iskorjenjuje siromastvodon_burza je napisao/la:7.5 eura pivo ispred stadiona
poserem im se na drzavu kad alkoholicari nemaju svoja pravato je to sto se tice offtopic-a.
Sto se tice tekme, imam neki ruzan osjecaj, da nece bas dobro proci veceras, ali mene osjecaj cesto prevari tako da bi i mogli veceras uzet Francuze! Mogu zamislit docek reprezentativcima ako odu direktno na EP
majestic24 je napisao/la:Drug sekretar...Dragi Bože,
ja bi da zamolim ako se može.
Nisam Ti se obraćao skoro,
ovoga puta stvarno bi mor'o.
Ovo što molim zaista mi nije malo,
jer mi je do toga zaista stalo.
Znači ja te molim da mi udovoljiš,
Francuzima noge da "polomiš"...
Ne baš skroz nisam ja zao,
bilo bi dobro i kad bi malo manje dao.
Neka hodaju al' nek ne trče,
nek im se noga za nogom vuče.
Na glavu bi skak'o svaki naš Kanton,
da makar jedan Francuz dobije crveni karton.
Molim te ja da zadovoljiš bijedu,
daj večeras mojoj Bosni pobjedu.
Daj nam sada pobjedničke sreće,
da nas više nikad ne zovu balkansko smeće..
Brate moj, ja imam ovaj TV5 Monde, al' na teletextu u programu nema utakmice :S Možda ima više vrsta ovog TV5 Monde-a.loptica je napisao/la:Veliko interesovanje za ovu utakmicu vlada širom svijeta. U BiH utakmicu će prenositi BHT 1 kao i veliki broj francuskih i ostalih TV kuća poput TF1, TF1 Suisse, TV5 Monde Africa, Al Jazeera +4, Digi Sport 1 i Digi Sport+, Iran TV3, Sport 1 Izrael, Al Jazeera Sport HD1 i druge.
Utakmica Francuska - BiH igra se večeras, 11. oktobra 2011. godine u Parizu na Stade de France stadionu u 21 sat.
U nastavku možete saznati parametre kanala koji će NEkodirano prenositi utakmicu Francuska - BiH putem satelita:
TF 1 (Analogno) - Satelit Atlantic Bird 3 na poziciji 5W - Frekvencija: 12.690 GHz, Vertikalna polarizacija, SECAM standard, nekodirano.
TF 1 Suisse - Satelit Eurobird 9A na poziciji 9E - Frekvencija: 12.034 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, DVB-S2 standard, 8PSK modulacija, FTA (nekodirano).
TV5 Monde - Satelit Astra 4A na poziciji 4.8E - Frekvencija: 12.605 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 29950, FEC 3/4, FTA (nekodirano)
Također, ovu utakmicu će prenositi sljedeći kanali koji emitiraju kodirano putem satelita:
BHT 1 - Satelit Eutelsat W2 na poziciji 16E - Frekvencija 10.892 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu NDS Videguard - Total TV paket
Al Jazeera Sport 4 - Satelit Hotbird 9 na poziciji 13E - Frekvencija 11.296 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Viaccess i Irdeto 2 - Al Jazeera paket
Digi Sport 1 (rumunija) - Satelit Thor 2 na poziciji 0.8W (1W) - Frekvencija 12.607 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Nagravision 3 - Digi TV paket
Digi Sport+ (mađarska) - Satelit Thor 2 na poziciji 0.8W (1W) - Frekvencija 12.643 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Nagravision 3 - Digi TV paket
SportDigital.tv - Satelit Astra 1KR na poziciji 19.2E - Frekvencija 10.921 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 22000, FEC 7/8, kodirano u sistemu Betacrypt, Cryptoworks, Irdeto 2, NDS Videoguard, Nagravision 3.
TF1 HD - Satelit Astra 1H na poziciji 19.2E - Frekvencija 12.207 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 22000, FEC 2/3, kodirano u sistemu Viaccess 3.0/4.0, Nagravision 3, Seca 3.
by ****loptica je napisao/la:Veliko interesovanje za ovu utakmicu vlada širom svijeta. U BiH utakmicu će prenositi BHT 1 kao i veliki broj francuskih i ostalih TV kuća poput TF1, TF1 Suisse, TV5 Monde Africa, Al Jazeera +4, Digi Sport 1 i Digi Sport+, Iran TV3, Sport 1 Izrael, Al Jazeera Sport HD1 i druge.
Utakmica Francuska - BiH igra se večeras, 11. oktobra 2011. godine u Parizu na Stade de France stadionu u 21 sat.
U nastavku možete saznati parametre kanala koji će NEkodirano prenositi utakmicu Francuska - BiH putem satelita:
TF 1 (Analogno) - Satelit Atlantic Bird 3 na poziciji 5W - Frekvencija: 12.690 GHz, Vertikalna polarizacija, SECAM standard, nekodirano.
TF 1 Suisse - Satelit Eurobird 9A na poziciji 9E - Frekvencija: 12.034 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, DVB-S2 standard, 8PSK modulacija, FTA (nekodirano).
TV5 Monde - Satelit Astra 4A na poziciji 4.8E - Frekvencija: 12.605 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 29950, FEC 3/4, FTA (nekodirano)
Također, ovu utakmicu će prenositi sljedeći kanali koji emitiraju kodirano putem satelita:
BHT 1 - Satelit Eutelsat W2 na poziciji 16E - Frekvencija 10.892 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu NDS Videguard - Total TV paket
Al Jazeera Sport 4 - Satelit Hotbird 9 na poziciji 13E - Frekvencija 11.296 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Viaccess i Irdeto 2 - Al Jazeera paket
Digi Sport 1 (rumunija) - Satelit Thor 2 na poziciji 0.8W (1W) - Frekvencija 12.607 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Nagravision 3 - Digi TV paket
Digi Sport+ (mađarska) - Satelit Thor 2 na poziciji 0.8W (1W) - Frekvencija 12.643 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 27500, FEC 3/4, kodirano u sistemu Nagravision 3 - Digi TV paket
SportDigital.tv - Satelit Astra 1KR na poziciji 19.2E - Frekvencija 10.921 GHz, Horizontalna polarizacija, Symbol rate 22000, FEC 7/8, kodirano u sistemu Betacrypt, Cryptoworks, Irdeto 2, NDS Videoguard, Nagravision 3.
TF1 HD - Satelit Astra 1H na poziciji 19.2E - Frekvencija 12.207 GHz, Vertikalna polarizacija, Symbol rate 22000, FEC 2/3, kodirano u sistemu Viaccess 3.0/4.0, Nagravision 3, Seca 3.
Ista stvar i kod mene. Na teletextu ne pise nista o utakmici.vOluMme je napisao/la: Brate moj, ja imam ovaj TV5 Monde, al' na teletextu u programu nema utakmice :S Možda ima više vrsta ovog TV5 Monde-a.
cole-ch je napisao/la:Zmajevi ce veceras rascerupati petla!!!
1:3 (2x dzeko, pjanic).
Valjda budu prenosiliPrincipatus je napisao/la:Ista stvar i kod mene. Na teletextu ne pise nista o utakmici.vOluMme je napisao/la: Brate moj, ja imam ovaj TV5 Monde, al' na teletextu u programu nema utakmice :S Možda ima više vrsta ovog TV5 Monde-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.