FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kobe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kobe » 10 avg 2009, 02:39

Mirza_Hordas je napisao/la:SARAJEVO - velež
olimpik - SARAJEVO
SARAJEVO - travnik
SARAJEVO - laktaši

sve ove utakmice dobiti nema druge
Iskreno prika,ja dajem sve 4 za pobjedu nad cluj-em,a za prolazak dajem sve tekme u prebijem te ligi samo da ne ispadnemo.
Neznam ljudi fakat sta je poenta.npr. Zrinjski osvojio titulu i sta? otisao u evropu i u prvom kolu opaljen po supku i sta? za sta su se borili cijelu sezonu?sve u vodu pada?
Ja radije ove godine u grupe Evropske lige (ne ispasti iz nase) ja pogledam na kosevu Ajax,Hertu,sahtar-ne obrukamo se na nasem terenu i ja zadovoljan za 5 godina.
sTA TI U KONACNICI VRIJEDE TITULE U BIH AKO NISTA U EVROPI NE POSTIGNES,A DRUGI BUDE 4 PA KARA EVROPSKE EKIPE,TO JE POKAZATELJ VELICINE KLUBA.(ovo je poredba zrinjskog i SARAJEVA)bez uvrede zrinjevci jer vas klub je recimo u porastu sta je bio prije 6 godina.
Oped bih iskoristio priliku da posaljem ove skretnicare u 3 lijepe.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 02:51

FK SARAJEVO se mora boriti na svim frontovima pa makar ih bilo 16 a u ovom slučaju imamo: 4. pretkolo europske lige i premijer liga + kup će doći tamo nekad nisam siguran kad a da bi bili uspješni na svim frontovima moramo dovoditi igrače a znamo ko dovodi igrače.......uprava je jedini krivac za svaki poraz SARAJEVA
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 10 avg 2009, 09:39

Mirza_Hordas je napisao/la:SARAJEVO - velež
olimpik - SARAJEVO
SARAJEVO - travnik
SARAJEVO - laktaši

sve ove utakmice dobiti nema druge
Ko je igrao kladionicu zna kakve su rezultate imali najveci evropski klubovi pred ili posle neke vazne evro-utakmice... sve je ovo normalno. Kad moze Barsa moze i Sarajevo :)
I ko se nad'o ale...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 10 avg 2009, 10:13

Ne želim kavgu, ali želim da napišem par riječi. Nije nikakva usporedba jer sve je to u suštini truba. Šta mislim o Željinoj igri već sam napisao na našoj temi. Gledao sam na TV-u Sarajevo-Sloboda, a i poznat mi je sastav Sarajeva od ranije. Loše je to sve. Ovo što se desilo u Evropi je čista nafaka, nešto slično što se Želji desilo u ova dva kola. Čala ima isto kao i Amar jad od ekipe. Budite realni. Kakva je to ekipa kad u njoj Dudo (ne mislim o momku ništa loše) igra zapaženu ulogu, kad pljačko Avdić (koji nikad nije bio igrać) ima mjesta, kad je Jahović koji je otjeran iz Želje (jer je limitiran igrać da ne kažem prosječan jer nije ni to) slovi za glavnog napadača. Alaim je ko i Šeha, ne možeš se osloniti i daleko je to od pravog golmana koliko god ja njega 'nako privatno simpatisao. Klupa ne postoji osim ako Pliska nije nekakav gigant itd. Čala radi pošteno, traži jaku fizičku spremu, disciplinu borbu i to je to. Zaključak je da ni mi, a ni vi nemamo čime da se uznosimo. Ova trica u Modriči mene nije nimalo iznenadila kao što me ne bi iznenadilo da i mi fasujemo tricu u Gradačcu. Odgoda tekme, umor i sl. nije nikakva vadiona jer nigdje u Evropi se u takvim situacijama ne odgađa. E sad oni što kažu da su evropski timovi navikli igraju jak tempo i da su fizički jači itd. gube iz vida da oni u prvenstvima svojim igraju isto tako protiv spremnih ekipa, a ne protiv jedne Modriče. Ko hoće da vidi jaku kvalitetnu ekipu za naše uslove mogao je vidjeti sinoć Široki. Mi (ili vi svejedno) da imamo ekipu kao oni ja bi garantovao titulu i to ubjedljivo. Ja mislim kad bi mi i vi sad odigrali 5 tekmi međusobno da bi 3 završile 0:0, a ostale dvije mi možda dobio neko na nafaku. Meni samo nije jasno gdje su vama tolike pare što ste zaradili i što se ne pojačavate. Jesu li pojeli dugovi, jesu li počapali hrsuzi, je li se šta zaštekalo da se izdura sezona do kraja, je li nekakva politika kluba da se ne kupuje, zaista ne znam. Znam samo da ni vi, a i ni mi nećemo daleko dogurati bez pravih pojačanja.
Eto ovo je neko moje viđenje. Nadam se da opet neće krenuti uvrede na moj račun jer zaista ovo ozbiljno pišem. Nije nikakvo pod.jeb.avanje u pitanju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 10 avg 2009, 10:21

@ čamac

realno sarajevo ima kompaktniju i jaču ekipu i protiv slobode nisu imali sreće.

@ kobe

znači to što ste prošli par pretkola znači više od titule prvaka države? jadno!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 10 avg 2009, 11:26

RAJA STO SE RASPRAVLJATE SA NJIMA UOPSTE....mislim na navijace ZELJEZNICARA...kao prvo ne zovite Zeljeznicar "zeljo" vec punim imenom zeljeznicar! Kao drugo....zar ne vidite da su isfrustrirani pojedinci....pa mene je juce mojih 3 jarana zvalo da idem da gledam Siroki...cak me zvao "navijac" koji nije gledao tekmu brat bratu od Newcastla! Mozete zamisliti tu euforiju koja vlada...pa pogledajte najavnu spicu Zeljeznicar tv-a...idu uspijesi i clanci iz novina do 2002 i onda samo prikazu grb zeljeznicara...znaci tapija....od 2002 tapija...a koja je sada??!! ...2009....a skontajte sta smo mi u medjuvremenu uradili...od titule (PREMIJER LIGE BIH-koju nikada nisu uzeli oni) 3 pretkola lige prvaka ...do 4 pretkola kup Uefa...neko kaze sreca...boli me **** sta je...veca je sreca njihova bila kada su Akranesa nakog dobili i Lillestroma koji je te godine ispao u 2 ligu zbog finansijskih razloga..to je onda normala...cuj sreca dobit Helsinborg...ljudi 1 ubjedljivo u Svedskoj...ne padajte na njihove folove...ne kontam sto im dozvoljavate tu satisfakciju da vas loze...ja nikoga od njih nisam provoicrao sada kada su bili kante...ali neka vam je lekcija...oni ce uvijek cim su malo bolji krv da vam piju...a ovom igrom od sinoc mogu samo sebi da zamazu oci....sreca pa ih Amar vodi (covijek fakat zna) jer bi Zeljeznicar bio (sa nama) na dnu...mi imamo razlog za to ali oni nebi imali i opet bi pljuvali po svemu...JA KOLIKO ZNAM NIKO NIJE OD NJIH "PRATIO" LIGU do prije mijesec danaa...sinoc puna Grbavica... :roll: Najjaca im je ta bila: "ma kakav zeljeznicar ne pratimo mi ligu nasu" ;)
Vidite da je i pojedinim autorima texta na ovoj stranici muka zbog uspijeha Sarajeva...napisu da je bilo 15 000 na Hasetu....ili je papak pa jos nije upoznat kako da odokativno ocijeni koliko ima raje bilo na Grbavici ili Hasteu!
Znaci samim tim sto ih ima ovoliko na temi sve treba da vam bude jasno koliko im je krivo...pogledajte njihovu temu...nema ni jednog posta naseg....mozda koji zaluta...ali ovi ovdje se udomacili 8-)
Zadnja izmjena: sencho, dana/u 10 avg 2009, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2009, 11:30

Razumiješ li ti išta od ovoga što si napisao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 11:35

sencho je napisao/la:RAJA STO SE RASPRAVLJATE SA NJIMA UOPSTE....mislim na navijace ZELJEZNICARA...kao prvo ne zovite Zeljeznicar "zeljo" vec punim imenom zeljeznicar! Kao drugo....zar ne vidite da su isfrustrirani pojedinci....pa mene je juce mojih 3 jarana (a meni 27 u guzici) zvalo da idem da gledam Siroki...cak me zvao "navijac" koji nije gledao tekmu brat bratu od Newcastla! Mozete zamisliti tu euforiju koja vlada...pa pogledajte najavnu spicu Zeljeznicar tv-a...idu uspijesi i clanci iz novina do 2002 i onda samo prikazu grb zeljeznicara...znaci tapija....od 2002 tapija...a koja je sada??!! ...2009....a skontajte sta smo mi u medjuvremenu uradili...od titule (PREMIJER LIGE BIH-koju nikada nisu uzeli oni) 3 pretkola lige prvaka ...do 4 pretkola kup Uefa...neko kaze sreca...boli me **** sta je...veca je sreca njihova bila kada su Akranesa nakog dobili i Lillestroma koji je te godine ispao u 2 ligu zbog finansijskih razloga..to je onda normala...cuj sreca dobit Helsinborg...ljudi 1 ubjedljivo u Svedskoj...ne padajte na njihove folove...ne kontam sto im dozvoljavate tu satisfakciju da vas loze...ja nikoga od njih nisam provoicrao sada kada su bili kante...ali neka vam je lekcija...oni ce uvijek cim su malo bolji krv da vam piju...a ovom igrom od sinoc mogu samo sebi da zamazu oci....sreca pa ih Amar vodi (covijek fakat zna) jer bi Zeljeznicar bio (sa nama) na dnu...mi imamo razlog za to ali oni nebi imali i opet bi pljuvali po svemu...JA KOLIKO ZNAM NIKO NIJE OD NJIH "PRATIO" LIGU do prije mijesec danaa...sinoc puna Grbavica... :roll: Najjaca im je ta bila: "ma kakav zeljeznicar ne pratimo mi ligu nasu" ;)
Vidite da je i pojedinim autorima texta na ovoj stranici muka zbog uspijeha Sarajeva...napisu da je bilo 15 000 na Hasetu....ili je papak pa jos nije upoznat kako da odokativno ocijeni koliko ima raje bilo na Grbavici ili Hasteu!
Znaci samim tim sto ih ima ovoliko na temi sve treba da vam bude jasno koliko im je krivo...pogledajte njihovu temu...nema ni jednog posta naseg....mozda koji zaluta...ali ovi ovdje se udomacili 8-)
prvo lilestrom nije od utakmice sa zeljom ispao iz lige nikada, drugo norveska liga je jaca od svedske ako nista zbog rozenborga, trece grbavica se punila i proslih sezona, pa i te prosle (protiv zrinjskog npr.), cetvrto pogledaj proskjek posjecenosti zeljinih utakmica za proslu sezonu i razocarat ces se u prosjek posjecenosti sarajeva, jer je zeljina po utakmici za 200 mislim ljudi veca, peto na zeljinom postu zeljinim navijacima nije tema sarajevo vec zeljo, a na postu sarajeva tema, doduse, nekih navijaca sarajeva je tema zeljo, pogledaj posljednje 2-3 stranice, i to ti je razlog posjecivanja zeljinih navijaca i komentarisanje, sesto i da je sve tako crno, kako je i bilo zelji mislim da je euforija mala, trebala bi biti veca jer se u i oko zelje desavaju ogromni koraci naprijed na svim poljima...itd.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 10 avg 2009, 11:41

Evo kao sto rekoh 2 se vec upecala.... :mrgreen:
Malo je to za 5 minuta...pojacjate dolazak na temu FKS! :lol:

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 10 avg 2009, 12:19

Virtu4l je napisao/la:Razumiješ li ti išta od ovoga što si napisao?
Primjetio sam da si ti malo jaci pacenik po pitanju Sarajeva...
A ne ocekujem od tebe da razumijes lutko moja...pricam o Europi..sorry vjerovatno si bio mali kada se to dogadjalo Zeljeznicaru :lol:

High

Post Postao/la High » 10 avg 2009, 12:20

Ne znam zasto tako gledate stvari.Izgubili od modrice,mozda i previsok rezultat,ali momci su igrali 120. minuta protiv jake ekipe prosli cetvrtak.Mozemo preci preko ovog poraza,ali sljedece utakmice jednostavno moraju dobiti.Lako zaboravljamo neke stvari.Igraci su jucer u modrici imali prilika,ali nedovoljno.Previse su komplikovali situacije.
Ali,ponavljam,ne zaboravite rezultate u europi,ovo je liga,izgurace se ovo,igraci nisu roboti !

Nema nikakve veze ovaj rezultat,ali ostali moraju biti mnogo bolji.

Sto se nase tribine tice,oko 300 pripadnika nase grupe.Navijanje odlicno,sa jednom novom pjesmom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 10 avg 2009, 12:24

Vidimo se sljedeći vikend ! ;)
Dolazimo po 3 boda,a sretno u kvalifikacijama za Evropsku ligu. :) 8-)
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 10 avg 2009, 12:51

Jest vama taj Zeljo zanimljiv mozda zato sto vam nikad ni kad ste sampioni(3000 prosjek, ko nama kad se opstanak borimo) bili cini mi se 2006 nije doslo 10000.Zeljeznicar ima navijace,a kod vas su samo huligani ostali.
AMAR OSIM!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 avg 2009, 12:54

Vidi se ko je kome zanimljiv!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 10 avg 2009, 13:10

Cuj kalimera kod nas ostali huligani hahaha.. pa ja ne znam ko bombe baca i nozeve nosi...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 avg 2009, 13:18

I koga propali kriminalac vodi..
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 13:21

čamac je napisao/la:Ne želim kavgu, ali želim da napišem par riječi. Nije nikakva usporedba jer sve je to u suštini truba. Šta mislim o Željinoj igri već sam napisao na našoj temi. Gledao sam na TV-u Sarajevo-Sloboda, a i poznat mi je sastav Sarajeva od ranije. Loše je to sve. Ovo što se desilo u Evropi je čista nafaka, nešto slično što se Želji desilo u ova dva kola. Čala ima isto kao i Amar jad od ekipe. Budite realni. Kakva je to ekipa kad u njoj Dudo (ne mislim o momku ništa loše) igra zapaženu ulogu, kad pljačko Avdić (koji nikad nije bio igrać) ima mjesta, kad je Jahović koji je otjeran iz Želje (jer je limitiran igrać da ne kažem prosječan jer nije ni to) slovi za glavnog napadača. Alaim je ko i Šeha, ne možeš se osloniti i daleko je to od pravog golmana koliko god ja njega 'nako privatno simpatisao. Klupa ne postoji osim ako Pliska nije nekakav gigant itd. Čala radi pošteno, traži jaku fizičku spremu, disciplinu borbu i to je to. Zaključak je da ni mi, a ni vi nemamo čime da se uznosimo. Ova trica u Modriči mene nije nimalo iznenadila kao što me ne bi iznenadilo da i mi fasujemo tricu u Gradačcu. Odgoda tekme, umor i sl. nije nikakva vadiona jer nigdje u Evropi se u takvim situacijama ne odgađa. E sad oni što kažu da su evropski timovi navikli igraju jak tempo i da su fizički jači itd. gube iz vida da oni u prvenstvima svojim igraju isto tako protiv spremnih ekipa, a ne protiv jedne Modriče. Ko hoće da vidi jaku kvalitetnu ekipu za naše uslove mogao je vidjeti sinoć Široki. Mi (ili vi svejedno) da imamo ekipu kao oni ja bi garantovao titulu i to ubjedljivo. Ja mislim kad bi mi i vi sad odigrali 5 tekmi međusobno da bi 3 završile 0:0, a ostale dvije mi možda dobio neko na nafaku. Meni samo nije jasno gdje su vama tolike pare što ste zaradili i što se ne pojačavate. Jesu li pojeli dugovi, jesu li počapali hrsuzi, je li se šta zaštekalo da se izdura sezona do kraja, je li nekakva politika kluba da se ne kupuje, zaista ne znam. Znam samo da ni vi, a i ni mi nećemo daleko dogurati bez pravih pojačanja.
Eto ovo je neko moje viđenje. Nadam se da opet neće krenuti uvrede na moj račun jer zaista ovo ozbiljno pišem. Nije nikakvo pod.jeb.avanje u pitanju.

nemoj samo pricat o tome kako je jahovic limitiran igrac zato sto je to zeljo procijenio, isto su rekli i za dzeku, samo lahkapo doci ce sve na svoje, i nema sance da je 4 pretkolo nafaka, ko to misli nek se ubije
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 13:22

samo da cluj prođemo i sve će biti u redu....onda imamo premijer ligu i europsku ligu :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 10 avg 2009, 13:52

Kratka nam je klupaaaaaaaaa.Ja sam zadovoljan sa evropskom ligom do sada,i vise od toga jer realno sa igrackim kadrom kojim raspolazemo ovo je i vise od ocekivanoga.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 13:56

UPRAVA NAPOLJE!!! čim šuman i ostala gamad odu iz kluba biće nam bolje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 8 gostiju.