P.S. Prodajem 2 karte (1 sjever i 1 jug) za 5 i 8KM, ali za ove 2 tekme (Velez i Leotar najverovatnije)...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
FORZA ZELJO je napisao/la:Cuga samo cuga ba....ja sam sad ovo ljeto pio sa par igraca Man. Citya kad je Dzeko bio u LAu na pripremama, u zivotu nisam vidio da neko pije jeger ko onaj Weis mali...ljudi cugaju ali zato tu su i rezultati, sto se mene tice ova slika je opravdana ZELJO vec ne zna za poraz 7 utakmica...idemo dalje.
ZELJOOOOOOOOO
Šta li će nam se sad "ukazati" u Međugorju, il Europa, il Titula il Kup ili Oboje, il pobjeda protiv Goška...il ostavka Osimaellaxaz je napisao/la:sutra protiv Famosa.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... -medugorju" onclick="window.open(this.href);return false;
vrh, nema dalje. ipak mislim da je bilo i ljepsih skokovaStole iz Bora je napisao/la:
odakle ti ta informacijatm87gigo je napisao/la:Evo Vladavic napustio olimpic. Izgleda da ce kod nas.
kod nas neće sigurnotm87gigo je napisao/la:konakoviceva stranica
mozes li nam pojasniti citat, nisam gas nikada cuo, pa kao ti nije tesko gdje kad kudSeyo_TM je napisao/la:Pošto više nije bilo pitanja, Osim je kazao Milanu Piviću, ekonomu reprezentacije: „Pivke, daj im da potpišu“. „Šta bre da potpišemo,“ pitao je jedan beogradski novinar. „Ovaj sastav koji sam izdiktirao i da se slažete sa njim, a ne da nam Francuzi uvale tricu pa se vi poslije pravite pametni kako je trebao igrati neki drugi sastav. Potpišite pa ide whiskey“. I svi novinari su se potpisali.
Najveci!!!
cuo se ja sa vladom,ide u velez 100%ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odakle ti ta informacijatm87gigo je napisao/la:Evo Vladavic napustio olimpic. Izgleda da ce kod nas.
ScooTeR je napisao/la:cuo se ja sa vladom,ide u velez 100%ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odakle ti ta informacijatm87gigo je napisao/la:Evo Vladavic napustio olimpic. Izgleda da ce kod nas.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 60 gostiju.