Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 11 okt 2011, 13:06

NoName je napisao/la:05:59:00
da se nisi preracuno :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 13:08

Eh' vratio se iz škole, mada nisam psihički tu bio prisutan. :mrgreen:

Jednostavno atmosfera se zahuktava širom naše zemlje, nadam se da će večeras Zmajevi odigrati meč koji ćemo pamtiti. Dugo čekamo taj trenutak i odlazak na neko veliko takmičenje, večeras je taj pravi trenutak.

Sastavi obje reprezentacije su više-manje poznati, ali to ne treba ništa značiti. Domaćini su velesila u današnjem fudbalu i moramo biti realni reći da večeras trebamo imati više sreće nego znanja na terenu, kako sam pročitao vraćaju im se braniči Barcelone i Uniteda, Evra i Abidal što je veliki plus za njihovu odbranu jer njihovo znanje im mnogo znači.

Što se tiče naše reprezentacije kako je i sam izbornik rekao izaći će sličan sastav kao i u Minsku sa jednim isturenim napadačem (Džeko), te ćemo preko polukontri probati doći do nekog pogotka. Večeras će pobijediti momčad koja bude više trčala i koja se bude više borila, dakle večeras bi trebao proraditi naš inat po kojem smo poznati. Veliki zadatak na leđima će imati tandem Rahimić-Zahirović, jer tu se najviše i prelomi utakmica.

[youtube][/youtube] 8-)
Livin' La Vida Loca ;)

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 11 okt 2011, 13:08

imati golmana koji brani u najjacoj ligi gdje mu loptu iza gola nisu proturili ni chelsea ni liverpool, a man utd samo jednom i forsirati coeka kojeg ledja bole, kojem je tek liga pocela, kojem je grlo upaljeno moze biti presudno. pa majku mu, ako nisi zdrav sto junis na go? zar je njegova zelja veca od cjelokupne situacije? pape obecao? pa sta ako je obecao...sta treba da sjevne zabica u cosak a ovaj se od bolova ne moze da protegne, ne moze da vikne na odbranu u zivom zidu jer ga grlo boli...haloooo
e jes se zajebavaju!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 okt 2011, 13:09

NoName je napisao/la:Ja imam osjećaj, pored svih najava, da će Begović ipak stati na gol od prve minute. Potegnut će se neka priča da Keno nije sanirao povredu i slično, naći će se neki razlog. Na stranu što je Begović sigurniji na golu (iako je Keno dosta bolji kod istrčavanja) ali Asmir puno bolje distribuira loptu prema naprijed, što je u ovoj utakmici veoma značajno, svaka lopta, svaki napad ama baš je sve bitno.
Što se tiče zdravstvenog biltena, ljekarski tim u sastavu doktor Reuf Karabeg, sa fiziterapeutima Ismarom Hadžibajrićem i Radomirem Ćosovićem imaju pune ruke posla.

Situacija sa Sašom Papcom je mnogo bolja nego juče (defanzivac Glasgow Rangersa ima upaljene sinuse), ali jutros su se pojavili novi problemi. Naime, Kenan Hasagić ima upaljeno grlo, uključena mu je terapija i svi vjeruju da će naš golman biti spreman za večerašnji susret.
:mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 11 okt 2011, 13:11

Prognoze poznatih: Čola voli Papeta, Merlin citira Bracu, a Đuro želi da ih "razvalimo"
Autor Redakcija 2011-10-11 12:53:00

Velika podrška našim "Zmajevima" Sada sam pesimista, a uvijek sam optimista i možda je to baš dobar znak, kaže Milan Pavlović

Poznati Bosanci i Hercegovci također su izrazili svoja očekivanja za večerašnju utakmicu.

Dino Merlin: 1:0 za BiH!

- Strpljivom i hrabrom igrom, samopouzdanjem i vjerom da se može pobijediti Francuska, pogotovo ako u drugo poluvrijeme uđemo s pozitivnim rezultatom, moje nekakve prognoze su 1:0 za BiH! Želim im svu sreću!

Pobjeda je naša

Završio bih sa čuvenim citatom Alije Hadžiosmanovića Brace: "Igrač koji puca može dati gol, igrač koji ne puca ne može dati gol".

Zdravko Čolić: Bosna je furija

- Bosna je furija koja razvaljuje. Mala zemlja, ali opasna ekipa sa sjajnim igračima. Pape je naš i njega posebno volim, a on i poznaje mentalitet Francuza. Ne smijem glasno reći, ali može se desiti da iznenadimo i uzdrmamo Francuze. Tihi sam optimista.

Čolić: Posebno voli Papeta

Francuzi su u grču, a mi igramo bez pritiska tako da se može bit veliko iznenađenje.

Naravno da ću gledati utakmicu, i šta drugo reći idemo na pobjedu! Kad bismo pobijedili Francuze, bilo bi to ludilo!

Hari Varešanović: Imamo pozitivnu energiju

- Francuska je moćan protivnik, ali mi imamo kvalitet i pozitivnu energiju u ekipi.

Varešanović: 2:1 za nas

Iako je Francuska jedna od najboljih ekipa na svijetu, siguran sam da možemo iznenaditi i pobijediti sa 2:1.

Dragan Jovičić: Idemo na pobjedu

Jovičić: Neriješeno ne odgovara

- Ne znam šta bi značilo da odigramo neriješeno. Ništa? Onda, idemo na pobjedu.

Mato Đaković: Napit ću se ako pobijedimo

- Osam godina ne pijem alkohol, ali ako naši pobijede napit ću se.

Đaković: Optimista pred utakmicu

S optimizmom gledam u ovaj susret.

Pjer Žalica: Priželjkujem 9:1

- Moja prognoza bit će vjerovatno neobjektivna, ali izražava moje osjećanje i uvjerenje, BiH će pobijediti sa 9:1!

Žalica: Osjeća uspjeh

Držimo palčeve našim momcima, imam puno povjerenje u igrače i selektora.

Milan Pavlović: Pesimista sam, dobro je

- Sada sam pesimista, a uvijek sam optimista, i možda je to baš dobar znak jer kad god sam bio optimista mi smo gubili. Raduje me što nema Benzeme, Riberija, Sanje... Nek pričaju šta hoće, al draži mi je Gomis u špicu nego Benzema.

Pavlović: Gomis draži od Benzeme

Plašim se i baraža, da ne igramo protiv Hrvatske i Srbije, pa da strijepimo hoće li biti rata. Taman bi između te dvije tekme bilo dovoljno vremena da se zarati.

Branko Đurić Đuro: Nadam se da ćemo ih razvaliti

Đurić: Sretno momcima

- Želim sreću našim reprezentativcima. Nadam se da ćemo razvaliti Francuze!

Hanka Paldum: "Petarda" u mreži Francuske

- Ma, bit će "petarda" u mrežu Francuza! Ko se nada dobru i bit će mu dobro.

Paldum: Nadati se najboljem

Ovo više nije samo stvar Džeka, Sušića i ostalih reprezentativaca, već svih nas koji volimo našu državu.

Aleksandar Seksan: Vrijeme je da se desi nešto lijepo

- Fudbal ne gledam već desetak godina zbog svih zbivanja oko njega. Ipak, volio bih da pobijedimo i da se ovoj državi i narodu napokon desi nešto lijepo.

Seksan: Dobra ekipa

Drago bi mi bilo i zbog momaka koji igraju jer imamo jako dobru reprezentaciju.

Adnan Hasković: Bitno je proći na EP

- Nekako sam optimista, ali treba biti realan, Francuzi će nam teško prepustiti bodove.

Hasković: Treba biti realan

Ne bih prognozirao rezultat, bitno je samo proći na Euro, bilo već u Parizu ili kroz baraž, pa da i nas jednom bude u albumu sa sličicama.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 11 okt 2011, 13:11

fixator je napisao/la:slika
samo hrabro
I bez respekta , do pobjede !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 11 okt 2011, 13:13

hz1987 je napisao/la:imati golmana koji brani u najjacoj ligi gdje mu loptu iza gola nisu proturili ni chelsea ni liverpool, a man utd samo jednom i forsirati coeka kojeg ledja bole, kojem je tek liga pocela, kojem je grlo upaljeno moze biti presudno. pa majku mu, ako nisi zdrav sto junis na go? zar je njegova zelja veca od cjelokupne situacije? pape obecao? pa sta ako je obecao...sta treba da sjevne zabica u cosak a ovaj se od bolova ne moze da protegne, ne moze da vikne na odbranu u zivom zidu jer ga grlo boli...haloooo
e jes se zajebavaju!
majstore, u pravu si, ali hajmo vec jednom zaboraviti na to! Susic je tako odlucio, utakmica ce pokazati da li je bio u pravu ili ne...
Volim te Bosno!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 okt 2011, 13:16

Imao sam puno uspjeha i padova. U par navrata puno srece u zivotu a isto tako i puno tuge . Dva puta sam na srecu izbjegao sigurnu smrt ( Hvala Bogu). Ozenio sam se zenom koju volim .DObio sam prekrasnog sina i dao mu ime Edin :D ali ako danas pobjedimo to ce biti moj najsretniji dan u mom ZIVOTU !!!
Thomas Müller - Fußballgott

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 11 okt 2011, 13:18

jel objavio sastav za veceras???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 13:23

^Safet je rekao da će izaći sastav sličan kao što je bio u Minsku, dakle sa jednim isturenim napadačem. ;)

--------------------------------Hasagic--------------------------------

Mujdza-----------Spahic-----------------Papac-----------------Lulic

------------Zahirovic---------Rahimic--------Medunjanin------------

----------------------Pjanic------------Misimovic-------------.---------

----------------------------------Dzeko-----------------------------------
Livin' La Vida Loca ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 okt 2011, 13:23

slika

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 okt 2011, 13:25

uleb77 je napisao/la: Meni je nekako nejasno ovo se zamjenama vratara. Rijetka je to pojava da se broj jedan mijenja svake druge utakmice. Uglavnom se zna ko je broj jedan a ko mu je rezerva.u
u tome je tvoj problem prijatelju ti nisi dobar mislioc.... ti samo oponašaš tj. tvoj kriterij kvalitete je oponasanje....ako se nesto tradicionalno radi na jedan nacin to ne znaci da ne postoji drugi mnogo bolji nacin...mozda ce ovo postati standard za 10 godina i sve ce govoriti da je genijalac koji je to osmislio i uveo bio safet...prosjecan um je uvijek bio neprijatelj velikih umova- to je rekao Anstajn :lol: :lol: :lol:

uleb77 je napisao/la: Analizirajuci medijske tekstove a i reakcije na forumima primjeti se da ogromna vecina podrzava Begovica. Momak igra u najjacoj ligi svijeta u ekipi koja se ravnopravno nosi sa najajcim ekipama u toj ligi. Sa druge strane imamo Hasagica koji igra u ligi koja je defintivno druga divizija evropskih liga, ako se moze tako nazvati, i koji ni u svom klubu nije sigurna jedinica.

eto begovic bi trebao da brani zato sto je on bolji, a novinari bi trebali da donesu odluku ko da brani jer kao oni se bolje razumiju u fudbal i SITUACIJU od Safeta.... gdje je tu dosljednost, gdje je tu logika? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...sa druge strane svi zagovornici begovića zavoravljaju jednu stvar -da je BEGOVIĆ NEISKUSAN! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 11 okt 2011, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 11 okt 2011, 13:26

Večeras padaju Galski Pijetlovi ! 8-)
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 11 okt 2011, 13:29

NoName je napisao/la:Jel' neko za jedan:

slika

:D
Ja ih imam u rezervi :D :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2011, 13:33

Chuck Noris je samo jednom izgubio u životu - kada je igrao za Francusku protiv BiH !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 11 okt 2011, 13:36

13:05 - Euforija je zavladala Parizom, Bosanci i Hercegovci okupirali su "Grad svjetlosti"! Utakmica se bliži, ulog je veliki a nestrpljenje i napetost rastu iz minuta u minut. Jedna grupa navijača iz Sarajeva čak se pomolila se za pobjedu u Katedrali Notre Dame, a na Champ Elisse-u nalaze se mnogobrojni navijači naše reprezentacije iz cijelog svijeta. Biće pakleno u Parizu večeras!
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 11 okt 2011, 13:37

i ja sam zato da bi begovic trebo branit al iskustvo je na strani hasagica ma da ako je povrijeqen bolje mu je nek grije klupu nego da zbog njega izgubimo treba sušic dad da begovic brani covjek ima bolje kvalitete i od hasagica ma da na kraju ko god branijo nek ostane mreza cista HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO DA VECERAS DOKAZEMO DA MOZEMO SE NOSIT SA NAJACIM EKIPAMA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 okt 2011, 13:38

slika

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 okt 2011, 13:44

Tiket za noćas:

Francuska - BiH: 1x
Slovenija - Srbija: 2
Hrvatska - Letonija: 1
Džeko daje gol: Ne

Na čemu god padnem biću sretan kao malo dijete :mrgreen:

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 11 okt 2011, 13:44

Evo novosti :

Situacija sa Sašom Papcom je mnogo bolja nego juče (defanzivac Glasgow Rangersa ima upaljene sinuse), ali jutros su se pojavili novi problemi. Naime, Kenan Hasagić ima upaljeno grlo, uključena mu je terapija i svi vjeruju da će naš golman biti spreman za večerašnji susret.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.