Iz ovog tvog komentara se vidi da si ti jako pametan, svaka castxavi26 je napisao/la:ako nemas sta pametno za napisati, nemoj ni ovakve gluposti!!!ZOI84 je napisao/la:Hasagić je branio i povrijeđen i kad smo na vrhu i dnu, a ovaj ne uljeva povjerenje ni selektoru ni saigracima da bi baš poginuo za BiH. Njegovo ponašanje je doprinjelo tome, pa on se do zadnjeg trena mislio između Kanade i BiH i tek kad je vidio da smo uspješni s Cirom odlucio se za BiH. Da je njemu toliko stalo, da smo i najslabiha rep. trebao se odmah odluciti za BiH kao npr. Pjanić. Pjanić koji je takode sjedio na klupi,a harao u klubu, pa nije uslovljavao i ne odazivao se kao ovaj Begović
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
To sto ti pises nebi trebao da bude kriterij. Po tvom ni Medunjanin nebi trebo startat nikad u prvih jedanaest a da Ibricic sjedi na klupi. I Medo se nekako omisljo da li da nastupi za BiH a u ovim kvalifikacijama slobodno mogu reci je jedan od tri najbolja nasa igraca ako ne i najboljiZOI84 je napisao/la:Hasagić je branio i povrijeđen i kad smo na vrhu i dnu, a ovaj ne uljeva povjerenje ni selektoru ni saigracima da bi baš poginuo za BiH. Njegovo ponašanje je doprinjelo tome, pa on se do zadnjeg trena mislio između Kanade i BiH i tek kad je vidio da smo uspješni s Cirom odlucio se za BiH. Da je njemu toliko stalo, da smo i najslabiha rep. trebao se odmah odluciti za BiH kao npr. Pjanić. Pjanić koji je takode sjedio na klupi,a harao u klubu, pa nije uslovljavao i ne odazivao se kao ovaj Begović
- Sir Oliver
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Kakve diskusije.
Nervoza kod mene jos uvjek na nuli. Jednostavno se radujem ovoj utakmici i uzivacu je.
Nek se Francuzi nerviraju. Mislim, dace nasi igraci isto tako pristupiti. Samo hrabro.
Nervoza kod mene jos uvjek na nuli. Jednostavno se radujem ovoj utakmici i uzivacu je.
Nek se Francuzi nerviraju. Mislim, dace nasi igraci isto tako pristupiti. Samo hrabro.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kad je BiH zadnji put pobjedio protiv veliku ekipu?
Hmm...
Hmm...
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Ja mislim da Susic mnogo rizikuje. kao prvo mi smo jedina reprezentacija koja mjenja golmane! kao drugo Hasagic je rovit, da li je 100% spreman to niko nezna. Susic mnogo rizikuje sa ovom odlukom.
Nedaj boze da Hasagicevom greskom primimo gol, pricalo bi se 10 godina kako je Susic napravio gresku i da smo zbog toga izgubili.
Mislim da je trebao Begovic braniti.
kad je vec odlucio da ih mjenja 50/50 onda je trebao Begovica staviti u francuskoj jer je trenutno bolji golman a hasagica protiv Luksemburga.
Nedaj boze da Hasagicevom greskom primimo gol, pricalo bi se 10 godina kako je Susic napravio gresku i da smo zbog toga izgubili.
kad je vec odlucio da ih mjenja 50/50 onda je trebao Begovica staviti u francuskoj jer je trenutno bolji golman a hasagica protiv Luksemburga.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
D1n0 je napisao/la:Kad je BiH zadnji put pobjedio protiv veliku ekipu?
Hmm...
?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- badblueboylivno
- Kontakt:
I kod mene slično. Bit ću malčice nervozan kad se uđe u utakmicu, pogotovo ako naši povedu - koja će biti reakcija ekipe, hoće li se nesvjesno povući, hoće li Pape narediti povlačenje, hoće li se tražiti poduplavanje vodstvaPrincipatus je napisao/la:Kakve diskusije.

Uglavnom, najopuštenija zadnja utakmica u skupini u povijesti ove reprezentacije. I uživat će se u utakmici. Pa šta bude. Samo da ne padnu kao zadnje pi'čke.

Hayley <3
Medunjanin nije odbijao igrati zbog nekih tamo prehlada i bakraca, pa praznih baterija,uslovljavanja, u tome je razlika izmedu njih dvojiceuleb77 je napisao/la:To sto ti pises nebi trebao da bude kriterij. Po tvom ni Medunjanin nebi trebo startat nikad u prvih jedanaest a da Ibricic sjedi na klupi. I Medo se nekako omisljo da li da nastupi za BiH a u ovim kvalifikacijama slobodno mogu reci je jedan od tri najbolja nasa igraca ako ne i najboljiZOI84 je napisao/la:Hasagić je branio i povrijeđen i kad smo na vrhu i dnu, a ovaj ne uljeva povjerenje ni selektoru ni saigracima da bi baš poginuo za BiH. Njegovo ponašanje je doprinjelo tome, pa on se do zadnjeg trena mislio između Kanade i BiH i tek kad je vidio da smo uspješni s Cirom odlucio se za BiH. Da je njemu toliko stalo, da smo i najslabiha rep. trebao se odmah odluciti za BiH kao npr. Pjanić. Pjanić koji je takode sjedio na klupi,a harao u klubu, pa nije uslovljavao i ne odazivao se kao ovaj Begović
uleb77 je napisao/la:Opet hocu vjerovati Susica da donosi ispravnu odluku sa Hasagicem na golu, ali kako su pojedinci naveli ranije, Hasagic je u ovim kvalifikacijama imao nekih losih intervencija. Moje je misljenje, uz svo postovanje toga sto je Kenan ucinio za reprezentaciju, da bi na golu trebo da bude trenutno najbolji a bogami i fizicki najspremniji, sto je u svakom slucaju Begovic.
ne znam koliko je pametno razmisljati u fazonu ispravna -neispravna odluka....u svakom slucaju najbolji svjetski mislioci i stratezi nikad ne razmisljaju u 2-dimenzionalnom fazonu jer zivot nije crno-bijeli zivot je 3-d slika u koloru, cak i mnogo vise od 3-d ...zivot i fudbal imaju nebrojeno mnogo dimenzija...
treba nastupati najbolji i fizicki najspremniji?
...ovo zvuci kao da je to neki garant uspjeha i kao da postoje neki jasni kriteriji o kvaliteti.... ubacis 2 golmana u kompjuter i onda kompjuter izbaci tocnu dijagnozu...ne ne ne ne... po sto puta ne.... ne ide to tako..... kad bi se tako pravila ekipe utakmice se ne bi ni trebale igrati, jer francuzi imaju bolje igrače i naravno oni će pobjediti zar ne?
ali znamo da to i nije baš tako.....postoje faktori kao psiha, psihologija, timski duh, zajednistvo, uigranost, iskustvo, godine, slaganje, trenutno raspolozenje, motivacija, inspiracija, karakter, entuzijazam, itd i sl.
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 11 okt 2011, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
-
- Kontakt:
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... cle+france" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i uefa na naslovnoj o nama ... u ovome treba da se uziva
evo i uefa na naslovnoj o nama ... u ovome treba da se uziva

Da, Susic mnogo rizikuje...a da li si ti ikad cuo za izreku ko ne reiskira ne profitira?Edo_77 je napisao/la:Ja mislim da Susic mnogo rizikuje. kao prvo mi smo jedina reprezentacija koja mjenja golmane! kao drugo Hasagic je rovit, da li je 100% spreman to niko nezna. Susic mnogo rizikuje sa ovom odlukom.

i ako će se pričati zbog njegove kao velike greške pa šta onda? hoće li propasti svet radi toga? mozda su begovic i susic u svadji pa ga pape radi toga ne stavlja, kakogod bilo je zategnutih odnosa radi begovicevog neodazivanja... ja prvi nikad ne bi stavio osobu sa kojom nisam u dobrim odnosima jer ne bih mogao dobro rukovoditi njime i to bi se prenosilo i na ostale clanove tima..da, trebao bi selektor biti objektivan i nepristrasan, ali to jednostavno nije moguce po ljudskoj prirodi....dakle stvari su vise od toga sve je to mnogo kompleksnije od 'trebalo bi da igraju 11 najboljih i najspremnijih'..pa nigdje se tako ne moze raditi...tim i ekipa su jedna posebna i jedinstvena cjelina-organizam- koja se ne moze slagati poput lego kocaka kako se to u stampi predstavlja i zamislja....zamisli da dodje neki najbolji hirurg iz amerike da operise srce sa nekom nasom ekipom hirurga....ne bi se mogao bas tako na prvu uklopiti...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
Ajde vise bola sutite , i vi hasagic i begovic , Keno je dobar golman , Begovic je u formi ..
nece Keno pogrijesit veceras , ima taj utakmica u nogama !
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO !
jos malo i utakmica ! bit ce 0 2

HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO !

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
ako ga ne ufate ledja u toku utakmice kao protiv albanije i primimo gol. da nije primio onaj gol mi bi sad bunker napravili dovukli autobus pred nas gol i cuvali remi i tako se plasirali na ep. ovako moramo se boriti da pobjedimo.ANTIFA ! je napisao/la:Ajde vise bola sutite , i vi hasagic i begovic , Keno je dobar golman , Begovic je u formi ..
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO !![]()
![]()
![]()
![]()
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nemojte ba ljudi sad sitnicarit i traziti mane.Daj da gledamo pozitivno,hajde da vjerujemo u pobijedu.Toliko puta smo u sportu zajebali prilike,jer smo bili prokleti ,neslozni i kakvi sve ne.Veceras imamo priliku zbog koje bi naredni par dana bilo neradnih hahaha.Hajmo gledati pozitivno,ja znam da ima mnogo stvari koje su daleko od savrsenih,ali imamo baraz i veceras se nadamo pobjedi.Bilo to realno ili ne ja se nadam.Koliko god mi neko pricao o jacini Francuske,o uraotama sudija i Platinija,ne mogu mi oduzeti to da se nadam nasem slavlju.Ja imam svoju neku teoriju,poklapa se puno stvari,Francuska nije u najjacem sastavu,dosta igraca su im prosjecni,pobjeda protiv Albanije jest ubjedljiva,ali kakvi su to mrljavi golovi bili.Neke odbice,ili golmanove lose reakcije.Rezultati i neke pobjede u grupi su bile kilave.Pa luxemburg oba puta 2-0 ,Bjelorusima uzeli 1 bod u 2 tekme.Albaniju uzeli u gostima 2-1 ,a mi smo bolje odigrali 5 puta.Dosta se toga poklapa i stvarno volio bih da napravimo senzaciju.Senzaciju samo zato sto bi izacili Francusku,a ne senzaciju zato sto smo izbacili atomsku ekipu,vjerujte da imam vece sanse nego ikad.Mozemo ih proci i biti prvi.Samo da gledamo pozitivno,i da svi vjerujemo u prolaz,pa i ako se ne dogodi,da opet budemo uz njih ,mora nam se jednom vratiti jednostavno mora.Dosta smo mi bili pehovi.U zivotu svom nisam vidio nesretnije sportske nacije kao nase,pa je krajnje vrijeme da skinemo te sihre i prokletstvo sa nas.Narodu bolan kojem nikad nista ne valja i ne moze biti bolje,vazda se neko nadje da sere i baksuzira.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 11 okt 2011, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Meni je nekako nejasno ovo se zamjenama vratara. Rijetka je to pojava da se broj jedan mijenja svake druge utakmice. Uglavnom se zna ko je broj jedan a ko mu je rezerva. Bojim se da Susic ne podlijeze nekakvim pritiscima i nikako da se definitivno odluci ko mu je broj jedan. Analizirajuci medijske tekstove a i reakcije na forumima primjeti se da ogromna vecina podrzava Begovica. Momak igra u najjacoj ligi svijeta u ekipi koja se ravnopravno nosi sa najajcim ekipama u toj ligi. Sa druge strane imamo Hasagica koji igra u ligi koja je defintivno druga divizija evropskih liga, ako se moze tako nazvati, i koji ni u svom klubu nije sigurna jedinica. Ali taj Hasagic ocigledno uziva veliki respekt kod nasih reprezentativaca(nakon toliko godina zajednickog igranja to je i razumljivo) i bojim se da to utice i na Susica u donosenju odluke o prvom golmanuGoldy je napisao/la:uleb77 je napisao/la:Opet hocu vjerovati Susica da donosi ispravnu odluku sa Hasagicem na golu, ali kako su pojedinci naveli ranije, Hasagic je u ovim kvalifikacijama imao nekih losih intervencija. Moje je misljenje, uz svo postovanje toga sto je Kenan ucinio za reprezentaciju, da bi na golu trebo da bude trenutno najbolji a bogami i fizicki najspremniji, sto je u svakom slucaju Begovic.
ne znam koliko je pametno razmisljati u fazonu ispravna -neispravna odluka....u svakom slucaju najbolji svjetski mislioci i stratezi nikad ne razmisljaju u 2-dimenzionalnom fazonu jer zivot nije crno-bijeli zivot je 3-d slika u koloru, cak i mnogo vise od 3-d ...zivot i fudbal imaju nebrojeno mnogo dimenzija...
treba nastupati najbolji i fizicki najspremniji?
...ovo zvuci kao da je to neki garant uspjeha i kao da postoje neki jasni kriteriji o kvaliteti.... ubacis 2 golmana u kompjuter i onda kompjuter izbaci tocnu dijagnozu...ne ne ne ne... po sto puta ne.... ne ide to tako..... kad bi se tako pravila ekipe utakmice se ne bi ni trebale igrati, jer francuzi imaju bolje igrače i naravno oni će pobjediti zar ne?
ali znamo da to i nije baš tako.....postoje faktori kao psiha, psihologija, timski duh, zajednistvo, uigranost, iskustvo, godine, slaganje, trenutno raspolozenje, motivacija, inspiracija, karakter, entuzijazam, itd i sl.
Jedno je sigurno nebude li Ibricica i Mravca u prvoj postavi mi dobivamo tekmu glatko!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Centre forward
- Kontakt:
Bismillahirrahmanirrahim i sretno momcima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.