NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 02:53

cuj covjeka sta kaze najvise 3th downs nego i jedna ekipa u ligi...ebote hej gledaj penala.. vec 3 penala i to standardno Davis i Webb pa daj ba koji vma je klinac ebo vas otac vas ebo sugavi i penale vise...pa unistismo sami sebe ba....sugavi OL pa vec su 3 penala napravili u prvom napadu Bearsa :roll: :shock:

Ja vec ovo kad vidim vec mi se ne gleda utkamica, jer idiote kakve imamo u OL vise mi se ne gleda...pa ebo ih otac ako slijedece sezone ne mognu napraviti ovu iniju, onda nek trade i Cutlera, jer koji ce nam klinac, kad nema covjek nikoga da ga cuva, a ne trenaju ostavljati ni Fortea, jer ni njemu nisu u stnaju napraviti blok kako treba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 11 okt 2011, 03:08

Edin TM87 je napisao/la:Nikad QB-a od Ryana.

Jest lose kad znas da tvoj tim nece u playoff, a volis ovaj sport, nema uzitka da ga pratis, to sam prvi osjetio ja, pa Hare_BVB, pa kolega Hawking, veceras dolaze na red navijaci Bearsa, a uskoro i navijaci Patriotsa jer Billsi grizu. Jedino Zeljovac ima neke nade, al' ako nastave ove povrede, mozemo diviziju predati Hasselbacku :lol:
Ne sikiram se za Titans-e, ove godine idemo u playoff pa makar. Treba iskoristi to sto Colts-i nemaju sanse, jer to se ne desava cesto. Mada Schaub nije za nesto vise, ali treba imati nade.

**** ga znam kako se osjecas, vi ne da neate sanse za playoff, vi skoro nemate sanse da pobjedite tekmu. S toga ti se i ne gleda. Houston se nikad nije plasiro u playoff, ali opet ih je zanimljivo gledati, jer dobiju, izgube, ovo ono, jedino tamo pri kraju sezone nije nesto zanimljivo kad se zna da nemaju nikakve sanse da se plasiraju.

Nego Detroit bi mogo veceras imati isti omjer sa Packersima 5-0. Ovo im je prvi put da budu 4-0 nakon 55 godina, i prvi put da igraju Monday Night Football nakon 11 godina.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 03:17

koliko penala u utkamici...Detroit je toliko prljava ekipa reko sam :)...kod nas samo u OL prave penale, dok ovi u odbrani...na Cultera ljudi lete nenormalno, a Cutler nema vremena nizasta...majkemi Cutleru se ja divim kako on sve ovo izdrzi ...on radi odlicno svoj posao, za razliku koliko ima sanse da sta pokaze...pa jednostavno ovo nije normalno i jednostavno na covjeka se uvjek neko stvori ubise ga, vuku ga za masku i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 03:20

gledaj ba sta mu rade ubise ga ba ljudi majkemi..fakat su prljavi ovaj Detroit, a OL nemam rijeci jos jednom stvanro zao mi Cutlera u pm

Sad cemo mi na 4th down propustiti priliku pogoditi FG :)...idemo za 4th down ebiga, ali i ja bi isao, samo bojim se da ne useremo sta ovdje :)

EDIT:

Eto kakva nam je OL da nisu u stanju nista napraviti..nismo uzeli 4th down i nismo pucaliz a FG ...ebo vas otac i trebate izgubiti...poserem OL i menagment kluba...pa 100ka idiotka nesposoba fuj fuj gadi mi se ...pa ne znam sta da vise kazem jednostavno imas 3p i znas da ce oni tesko nama napraviti TD, pa trebas da to napravis kad znas da ti ova OL ne moze nista omoguciti

Smith idiote odlazi!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 03:36

hahahha kako nam ljudi TD napravise ovo je presmjesno :)...pa ebote dominiramo u odbrani i onda opet isti slucaj kao protiv Sintsa 70 yardi ebajiga ...stvarno evo desava se 4 utakmice primamo isti TD..Sints,Packers,Panthers i evo Lions ...stvarno nemam rijeci tesko cemo se sad ponovo vratiti nakon ovoga, jer ovakve stvari su nas i lomile u ovim nabrojanim utkamicama...Peppers se povrijedio ebiga to je dodatni problem za nas ....sad ako OL nesto ne napravi ja im ebem mater..... naravno boli to da ne napravis 3p i onda primis TD ebajiga ne znam vise sta da kazem

EDIT:
svaka cast Cutleru ja njemu skidam kapu...lik bjezi koliko moze izbjegne baci proturi je nekako...mnogi od QB nebi ovo izdrzali uvjeren sam.

Ej moj HESTER Pa sto ovo ne uhvati covjek ti baci u pm :(

EDIT:

Smith idiot sad ide za FG i nece 4th down :)... joj joj kakav mi TD primamo :( bruka majkemi sta mi sve smo dozvolili u ovih nekoliko utkamica

EDIT;

Ej moj OL :(...pa koji je ovo pogresan start novac ...pa gdje vam je mozak...svaki napad smo do sada barem jedan imali uzas 7-8 pogresnih startova su imali sami sebi kopamo mezar majkemi....samiiiiii sebe ubismo unistismo...samo nas Forte i Cutler drze treba im se klanjat , pa koliko god Cutler grijesio ja se na njega ne mogu naljutiti...covjek radi odlicno, za ralziku od ovih ispred njega
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 04:03

Bravo Cutler majstore svaka ti cast...ganjaju ga ubise ga covjek trci bjezi baca ebo mater skidam mu kapu... TD 10-7 vodimo :)...majostor nema vremena nizasta, ali izvuce se u pm :)...da nismo propustili ubaciti ona 3p i da nismo onakav TD primili sugav bilo bi odlicno.

Bez obzira sto imamo prednost strasno sam ljut na OL , i onakav dozvoljen TD...7 pogresnih startova od strane OL je previse .

Forte vec ima 90 yardi trcanja :)...rodjak malo je ovakvih kao Forte mozes ti pricat sta god hoces...ja ga nebi dao nizakog u ovom trenutku... nema sad RB kojeg bi ja prije vidjeo u Bearsima od Fortea
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 11 okt 2011, 04:06

Foster je bolji 8-)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 04:11

Zeljovac_1921 je napisao/la:Foster je bolji 8-)

ne znam imao je odlicnu sezonu, ali kazem Forte odkad je draftovan igra konstantno dobro...brate valja pored ove OL trcat...mislim stvarno mnogi su pokusali, pa i sam Benson nije mogao sve dok nije otisao iz Bearsa i po tome vidim fda je ipak u Bearsima mozes da vidis koliko koji RB vrijedi

DJ Moore uze jos jendu loptu ovo mu je druga :)...bravo dobro je otisli smo na odmor sa 10-7 prednost i imamo loptu...odlicna odbrana i dosta dobar secondary, samo steta sto smo dozvolili onakav glup TD i sto nismo barme postigli 3p, a ne isli za 4th down....za sada je rezultat ok, ali pojedinosti u igri ne moram vise spominjati, OL OL OL OL OL .

Kad se ovaj Carimi vraca u OL hmmm.. nadam se da ce sto prije, jer nam treba ko oci u glavi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 04:30

ovo samo mi mozemo :)...Cutler nema sanse da baca, covjek do sada jos ni jednom nije bio sam i da baci uvjek je trazio poziciju, trcao bjezao...sad baci Hesteru ono brzinsku a ovi Hestera otjerase 10 yardi nazad ...mi umjesto da bacamo sad mi hocemo da trcimo 17 yardi na 3th down :)...eto koliko moze OL da omoguci za Cutlera nesto...sad los field pozicija i sad ce nam ljudi napraviti TD isto kao sto su raidli Packersi i Saintsi

EDIT:

ima li te boze :(...koji je ovo penalty za Urlachera?... sta je sa 3th down odbranom.. prvo 3th down od 8 yard uzese nam, onda drugi put 3th down od 9 yardi i uzmu nam i na kraju penal Urlacheru i TD...eto sta mi radimo majkemi ovo nas ebe evo u 5 utakmica majkemi....uvjek 3th down odbrana i uvjek i uvjek i uvjek nemam rijeci :(...pa ne mogu vise ni pisati ovo jer se ponavlja iz utkamice u utkamicu da na isti nacin primamo poene ....jednostavno to sad svi znaju gdje je nasa greska i na isti nacin uzimaju ono sto mi ne mozemo da naucimo....i ovo nije bio penalty Urlachera sudija je beze im dao 15 yardi bruka , ali nije to ni bitno, bitan je ovaj 3th down.

Mi nemamo field poziciju, a njima je ostavljamo i to je ono gdje mi takodjer ne mozemo nista

EDIT:

Ja se od ove utkamice klanjam Cutleru...svaka cast majstore, ali izadji cuvaj ledja ne vrijedi ti...ebiga covjek je ibjego jedno 20 obaranja , baca nevjerovatno ovo sto redi veceras perfektno i to iz situacija gdje je vec oboren bio...mislim nema nesot puno yardi, ali kazem kakve je lopte bacao to je cudo iz kakvih samo situaciji

EDIT:
Ovaj drive je bio obecavajuci, ali nista na kraju ebiga...mislim da mi ne mozemo do pobjede i ako bi volio da grijesim...previse gluposti , previse nervoze prvo kod mene, a mogu misliti kod onih sto igraju..pa ebote ne mogu vjerovat da nas ranjava taj 3rth down sve sto god primamo izradja se iz toga jer moral nam pada na kraju cim dozvolimo jedan, pa drugi onakav 3th down od 8 i 9 yardi :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 04:49

gotovo je otrca nam covjek 90 yardi :(... ebiga mi imamo utakmicu i gledaj sad rezultata :)...samo ovo mi mozemo neka idu u pm...kakva dva TD smo dozvolili, kakve TD smo uopste dozvolili u ovim utkamicama to nije normalno....dva TD od po 80 yardi :)...jedan je od 73, a drugi od 88 ebiga

EDIT:

Eto kad nece nece ebajiga...sad smo mogli komotno uzeti loptu nakon ispucavanja pade lopta na glavu covjeku i napolju smo je uzeli, ako je ona uopste bila napolju...iblo kako bilo mislim da smo mi slomljeni i da tu mentlano vise nema povratka...jednostavno ista stvarn nam se desava kao protiv Saintsa...ims rezultat, nemas neku igru nervoza oko OL, ali eto opet nesto imas i onda opet cuveni 3th down, greske td....onda opet TD koji te mentalno unisti stvarno fuj fuj :(....jednostavno treba im citavu sedmicu pricati samo za 3th down odbranu savjetovati ih praviti neku drugu taktiku, jer vise ovako ne moze se gledati.

Ljudi ismijavaju nasu OL sramota majkemi ovo je sramota ih gledati :(...napraivli su 100 yardi penala idioti :(...koji su ovo pacenici u pm :(...ma ja da sam umjesto njih sam bi izasao i nebi vise igrao, jer ovo sto rade je smijesno i zalosno :(

Cak i penal dobijemo i kad ispucavamo loptu :)...mislim ovoj ekipi treba 3 covjeka i ovi nasi to ne mogu omoguciti i ovako se samo nerviramo stvarno sramota :(....imali smo 10:7 sad gubimo 21:10.....ebiga nervira me vise ponavljat se, a morma kad se sve ponavlja iz utkamice u utkamicu isti problemi i to su dva najveca problem OL i 3th down odbrana ...na ovome treba ozbiljno da se radi u narednoj sezoni nema se vise sta cekati i naravno treba nam novi trener Smitha treba otjerati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 05:29

hahaha 9 pogrsan start OL :(..taman Cutler ih dovede na 30 yardi imaju sansu za TD i opet idioti opettttttttt idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... dabogda se citav OL podavio na veceri nakon utkamice :)...pa ebo ih otac i ne trebaju nam majkemi unistise nas ljudi.

Cutler ima veliko postovanje od mene, a eovo kako vidim i od ovih na ESPN, jer covjek ima fenomenalnu utkamicu i bjezi koliko moze ...mi smo krivi ovom porazu i niko vise...mi sami sebe unistavamo 21-13 je, ali ja cisto sumnjam da mozemo mi mentalno da se vratimo u potpunosti , jednostavno previse je dozvoljeno ili nije ucinjeno...a da se ja pitam mislim da bi SMith vec danas dobio nogu, a ne cekao kraj sezone

Ebiga trcanje smo ko i zaustavljali, ali covjek otrca jednu 88 yardi i na krjau zavrsi sa 130+ yardi...15 penala za nas nocas previse i nema sanse da se dobije utakmica...jednostavno sve isto kao precrtano iz utakmica ranije...izgleda mi kao da gledam iste utakmice, jer nema mi neke velike razlike, izuzev sto je Cutler bio fenomenalan bez obzira sto nije imao neke velike brojke ipak je bjezao i izbjegao veliki broj obaranja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 06:01

evo nas sad na 20 yardi, ali to je gotovo 24-13 je ebiga...da smo onaj FG pogodili i imali bi sansu, ali ovako nista djaba samo rastrzano

ahahhaha ovorise nas na gol liniji na kraju..pa da smo makar taj TD napravili :) da ovo bude makar da smo 20p dali cccccc...bez obzira na poraz mi koliko smo sebe unistavali....ej sta radimo mi sebi u pm :(

Prvo ides 4th down i ne prodjes i u tom trenutku ne postignes 3p, onda ti se to vrati TD od 73 yarda, zatim OL ebe stvar taman dodjes dole u poziciju da nesto napravis, onda OL pravi penale i udalje te i izgubis sansu za sve sto su Cutler i Forte napravili.....onda primis TD otrca covjek 90 yardi i to su ta dva TD i tako smo imali i u proslim utkamicama tih par TD koji su nas mentalno skroz slomila.

Cutler je zasluzio sve pohvala bravo majstore ti si nas QB i jednostavno nemam sta vise covjeku da prigovorim, on radi svoj posao fenomenalno i kad pogrijesi nezasluzuje da bude kritikovan...zna se koga treba da kritikujemo, a najmanje njega za sve.
Evo i sad spominju na NFL taj nas cuveni 3th down, pa i njihov QB kaze takodjer , jer i znali su da smo tu jako losi i iskoristili su to na najbolji moguci nacin
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 06:48

Cutlera treba odmarati, jer bojim se za njegovo zdravlje...pa stvarno ja bi izasao sa utakmice da sam dizivljavao ono kao sinoc :(....jebote pa bas ni jednom nije imao smireno bacanje i ni jednom nije stao normalno bacio loptu...nije lik imao vremena da gleda kome da baci sve je islo na pamet...neka dobro pregledaju snimak ovih zandjih nekoliko utkamica i neka se zapitaju gdje je greska...nema one nase vise odbrane nema nista sve je to moral i ne vjerujem da je nasa odbrana sad jedna od najlosih, a godinama i prosle godine bila najbolja....to ne moze da bude , vec jednostavno problem lezi u nama i to se treba odkloniti.

ebo mater sta sam sve ispiso u toku ove utkamice :(..pa nisam ni ja normalan tek sad vidim :)...ne mogu ebo ga otac kad me nerviraju te dvije stvari koje se ponavljaju i jednostavno covjeka vise to pocne nervirati, kad ti se jdno te isto ponavlja :(....ako je Detroit najbolja ekipa u drugom poluvremenu, onda smo mi daleko najgora u tom periodu to je definitivno gledjauci ove nase utkamice

DA BEARS!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 11 okt 2011, 10:15

valja se hrvati sa Buffalom slijedecu, mora i Tuck poceti igrati, fali nam fizike u odbrani, jedva cekam jos jednu tekmu puno padova i uspona sa E. Manningom :D :D D neki int. neki ludjacki pass za td :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 okt 2011, 11:41

sta se desilo sa odbranom bearsa...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 15:35

the_packer je napisao/la:sta se desilo sa odbranom bearsa...
nemam pojma brate sta se desava...ne odgovara nam cover-2 portov ovih ekipa koje uglavnom bacaju, ali pocelo me zabrinjavat i trcanje...mislim jednostavno postajem ogorcen kad gledam im tekmu...sve na isti kalup ide svaka tekma i nikako da se zaustavi..pa ja ne znam gledaju li oni film nakon utkamice da vide svoje greske....Nas unistava jer kad nam se u jednom napadu desi da su ljudi 3th down od 8 yardi pa prodju, zatim 3th down od 9 yardi sve u isotm napadu, ja odmah znam da ce to zavrsiti TD...jer jednostavno poslije nakon takvih propusta jednostavno odbrana i moralno pada ...sinoc smo 2 TD primili tako, jer taman kad sam mislio da su zaustaivli napad baci covjek Johnsonu,a zatim drugi put ovo vec navedeno kad nam dv aputa uzese 3th down for long.

Jos uvjek ovi misle da mozemo u playoff :)...preko wild card, ali ja mislim d aje ovo gotovo..ja bi ranije sve ovo zijanio i trazio dobar pick u OL, a FS I SS treba traziti preko free agenata...ove pozicije FS SS su katastrofalne ne znam vise sta da kazem u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 11 okt 2011, 15:54

SaltCityAttack je napisao/la:
the_packer je napisao/la:sta se desilo sa odbranom bearsa...
nemam pojma brate sta se desava...ne odgovara nam cover-2 portov ovih ekipa koje uglavnom bacaju, ali pocelo me zabrinjavat i trcanje...mislim jednostavno postajem ogorcen kad gledam im tekmu...sve na isti kalup ide svaka tekma i nikako da se zaustavi..pa ja ne znam gledaju li oni film nakon utkamice da vide svoje greske....Nas unistava jer kad nam se u jednom napadu desi da su ljudi 3th down od 8 yardi pa prodju, zatim 3th down od 9 yardi sve u isotm napadu, ja odmah znam da ce to zavrsiti TD...jer jednostavno poslije nakon takvih propusta jednostavno odbrana i moralno pada ...sinoc smo 2 TD primili tako, jer taman kad sam mislio da su zaustaivli napad baci covjek Johnsonu,a zatim drugi put ovo vec navedeno kad nam dv aputa uzese 3th down for long.

Jos uvjek ovi misle da mozemo u playoff :)...preko wild card, ali ja mislim d aje ovo gotovo..ja bi ranije sve ovo zijanio i trazio dobar pick u OL, a FS I SS treba traziti preko free agenata...ove pozicije FS SS su katastrofalne ne znam vise sta da kazem u pm
A ja kad kazem da ste prelosi rođak ti me nesto ubjeđujes nismo svi su jaci ove sezone vi ste nazadovali pomiri se s tim da ce vas chargersi pomest u 11. sedmici :D .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2011, 16:17

de ba Rodjak ne pricaj gluposti...vi cete izgubiti bili mi losi ili ne..pa Bearsi bi u vasoj diviziji se prosetali svake godine ..igrajte tamo i patite se ko i inace...mi nismo losi losi su drugi od nas ako cemo gledati start sezone gledajuci Philu,Jetse,Atlantu koji su bili medju favoritima...polahko nas problem zna sinoc smo imali 15 penala i to 9 ili 10 pogresnih startova OL i kada dodjemo u situaciju da nesto napravmo oni nam oduzmu sansu...jednostavno koliko god nas ljudi unistavali na svoj nacin, toliko i mi sami sebe u zadnjih nekoliko utkamica...za ono sto smo mi radili na terenu u pojedinim trenutcima Detroit je trebao imati vecu prednost, bas kao sto su i Saintsi imali...moje misljenje je da onu citavu OL treba istijerati i staviti druge sa klupe bez obzira kako se ono zavrsilo...jednostavno im treba zabraniti kazniti ih jer ono se vise ne moze trpiti.

Da smo makar onaj zadnji TD napravili :)..na gol liniji nas oborise :)

Forte dosta dobra utkamica 116 yardi trcao i 35 reciving yardi... Cutler fenomenalan lik je sinoc pokazao koliko zapravo vrijedi...ljudi ako neko pogleda utakmicu ponovo vidjet ce da bas ni jednom Cutler nije imao sansu da baci jednu mirnu loptu...ljudi su jednostavno po dvojica skakali na njega, on je bacao nevjerovatno dobro i imao 28/38 sto je jako jako dobro u onakvoj situaciji kakvoj se on nalazio...brojke nisu nesto posebno, ali kazem jednostavno sinoc me je odusevio, jer izvukao se sam iz par mrtvih situacija...prosto mi je postalo zao covjeka...izgubit cemo QB zbog idiota ebajiga

Anyone who talks about Cutler is wrong. He showed he is tough. That guy stuck in there on the run every play and made plays that I could even understand how he got out of being sacked. He actually kept you guys in the game single handed
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 okt 2011, 16:25

Lose, lose. I opet iste greske se ponavljaju. Smith, it's time for u man to goooooo!
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 okt 2011, 17:45

Peppersu su stradali ligamenti, ali opet se bio vraito u utkamicu onu noc....valjda ce biti ok jer jos uvjek za nas nije nista izgubljeno za wild card, ejr i ostale ekipe igrjau cak i losije od Bearsa...ako recimo stavimo da ce Giantsi uzeti diviziju i da Washington sa Grossmanom nece bas ovako girati citavu sezonu, onda mozemo se necemu nadati ako pokusamo u semdici kojoj odmaramo sanirati te neke povrede i vratiti odbranu na pravi kolosjek...Carimi bis e trebao vratiti u OL sto ce biti veliki plus za nas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.