gotovo je otrca nam covjek 90 yardi

... ebiga mi imamo utakmicu i gledaj sad rezultata

...samo ovo mi mozemo neka idu u pm...kakva dva TD smo dozvolili, kakve TD smo uopste dozvolili u ovim utkamicama to nije normalno....dva TD od po 80 yardi

...jedan je od 73, a drugi od 88 ebiga
EDIT:
Eto kad nece nece ebajiga...sad smo mogli komotno uzeti loptu nakon ispucavanja pade lopta na glavu covjeku i napolju smo je uzeli, ako je ona uopste bila napolju...iblo kako bilo mislim da smo mi slomljeni i da tu mentlano vise nema povratka...jednostavno ista stvarn nam se desava kao protiv Saintsa...ims rezultat, nemas neku igru nervoza oko OL, ali eto opet nesto imas i onda opet cuveni 3th down, greske td....onda opet TD koji te mentalno unisti stvarno fuj fuj

....jednostavno treba im citavu sedmicu pricati samo za 3th down odbranu savjetovati ih praviti neku drugu taktiku, jer vise ovako ne moze se gledati.
Ljudi ismijavaju nasu OL sramota majkemi ovo je sramota ih gledati

...napraivli su 100 yardi penala idioti

...koji su ovo pacenici u pm

...ma ja da sam umjesto njih sam bi izasao i nebi vise igrao, jer ovo sto rade je smijesno i zalosno
Cak i penal dobijemo i kad ispucavamo loptu

...mislim ovoj ekipi treba 3 covjeka i ovi nasi to ne mogu omoguciti i ovako se samo nerviramo stvarno sramota

....imali smo 10:7 sad gubimo 21:10.....ebiga nervira me vise ponavljat se, a morma kad se sve ponavlja iz utkamice u utkamicu isti problemi i to su dva najveca problem OL i 3th down odbrana ...na ovome treba ozbiljno da se radi u narednoj sezoni nema se vise sta cekati i naravno treba nam novi trener Smitha treba otjerati