Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Francuska - BiH
Sad sam odgledao snimak baraza protiv Portugala (obe tekme) i vidio sam koliko nas je Keno zaista spasavao , mogli smo brat bratu primiti 3-4 komada samo u Zenici . Tako da , ako Pape misli da je Keno bolja solucija , neka brani , i imam osjecaj da ce on donijeti prevagu utakmice , da li ce to biti dobro za nas ili za njih , ostaje da se vidi .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ovo apsulutno nije tačno , sjesti se utakmice sa Rumunijom pa i sa Francuskom na Koševu gdje je Hasagić imao loše intervencije nakon koji smo primali golove.ZOI84 je napisao/la:Ali zato u rep. izgleda izgubljeno i uopšte mi ne daje sigurnost, nema komunikaciju sa saigracima, Hasagic i treba branitiSaurman je napisao/la:Nadam se da je Sušić igračima održao predavanje o tome da se igra smireno i ako je moguće bez faula jer će sudija biti naklonjen Francuzima.
Izgleda da je Sušić riješio da nas ukopa na startu postavljajući Hasagića na gol a Begovića ostavlja na klupi koji je ujedno jedan od najbolje ocjenjenih golmana Premiershipa.
Begović je klasa i jedan od najboljih golmana koje je ova reprezentacija imala.
Očigledno je da neko želi da se Hasagić proda pa ga na silu guraju jer ja druge logike ne vidim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da si ti ziv i zdrav al to je bilo prije dvije godine.Adin_BiH je napisao/la:Sad sam odgledao snimak baraza protiv Portugala (obe tekme) i vidio sam koliko nas je Keno zaista spasavao , mogli smo brat bratu primiti 3-4 komada samo u Zenici . Tako da , ako Pape misli da je Keno bolja solucija , neka brani , i imam osjecaj da ce on donijeti prevagu utakmice , da li ce to biti dobro za nas ili za njih , ostaje da se vidi .

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nek igraju oni koje Pape izabere, siguran sam da ce svaki od njih dati 100 % svojih mogucnosti i nadam se da cemo se veceras oko 23 h svi zajedno radovati
Za zivot cijeli!
Ja ti kazem samo da on svojim trudom i zalaganjem , kao i svemu sto je dao za repku zasluzuje ponekad da brani , koja ce to biti tekma , to je Papetova odluka .Edo_77 je napisao/la:Da si ti ziv i zdrav al to je bilo prije dvije godine.Adin_BiH je napisao/la:Sad sam odgledao snimak baraza protiv Portugala (obe tekme) i vidio sam koliko nas je Keno zaista spasavao , mogli smo brat bratu primiti 3-4 komada samo u Zenici . Tako da , ako Pape misli da je Keno bolja solucija , neka brani , i imam osjecaj da ce on donijeti prevagu utakmice , da li ce to biti dobro za nas ili za njih , ostaje da se vidi .

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ipak mi noćas igramo na sve ili ništa...
Ako ne pobijedimo, uništit ćemo se žutim kartonima za baraž...
da se zamisli čovjek...
Ako ne pobijedimo, uništit ćemo se žutim kartonima za baraž...
da se zamisli čovjek...
Izgubit nemamo ništa,primit što manje golova,obrana temelj,spartanska borba.Ništa uz dužno poštovanje France
me nije nikako očarala,OPTIMIZAM danas igrali smo s Španjolskom,Portugalom...možda našim je jaka utakmica , ispit zrelosti ,hrabro i pametno.Ne bojim se.
Naši su svijesni gdje su,samo pametno,uz atmosferu ,malo sreće i Božija pomoć. Osim i Pape će nešto skemijat
Idemooo
...kažu ako nemamo vladu,
ipak nam Đžeko daje nadu
Sretnoooooooooo!

Naši su svijesni gdje su,samo pametno,uz atmosferu ,malo sreće i Božija pomoć. Osim i Pape će nešto skemijat

Idemooo
...kažu ako nemamo vladu,
ipak nam Đžeko daje nadu

Sretnoooooooooo!
Nije da nemamo sta izgubiti,prvo i prvo gubimo prvu kartu za euro
A drugo,mozemo izgubiti i pojedine igrace za prvu utakmicu baraza..

A drugo,mozemo izgubiti i pojedine igrace za prvu utakmicu baraza..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nisam trener i nemogu niti zelim pametovati! Koliko god i po meni bio bolje rijesenje Begovic,
mislim da Pape zna sta radi! On je uz njih na treningu! A mislim da je sada glupo pricati o
tome da bi se prodao jedan golman koji je na zalasku karijere! A jos uz to mislim da svaka repka
koja se kvalifikuje na euro dobru cifru! Mislim negdje izmedu 15 I 20 MILJIONA KM!!
mislim da Pape zna sta radi! On je uz njih na treningu! A mislim da je sada glupo pricati o
tome da bi se prodao jedan golman koji je na zalasku karijere! A jos uz to mislim da svaka repka
koja se kvalifikuje na euro dobru cifru! Mislim negdje izmedu 15 I 20 MILJIONA KM!!
Hmm,neki bi rekli da je Hasagic u najboljim golmanskim godinamabordo je napisao/la:Nisam trener i nemogu niti zelim pametovati! Koliko god i po meni bio bolje rijesenje Begovic,

Pa Van Der Sar je bio stariji kad je presao u United a stigao je postati nekakva legenda

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
jebote kako je sad igracima kad JA vec sad osjecam tremu. prezivjet bi kako veceras.
nije to smijesno, uspjeh je biti na ponudi ikako!!!Edo_77 je napisao/la:Megamon je napisao/la:ziPa kvote da ce Mravac dati hattrick.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Volim te Bosno!!!
Pa ja od tebe i ocekujem te slike...hordas_Bec je napisao/la:ljudi, poludjecu vise...zasto nema slika iz pariza od nasih navijaca????

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo da ne primimo neki rani gol ,vjerujem ako bude neizvjesna tekma da ce francuzi kako vrijeme odmice bivati sve nervozniji .
Marca najvaljuje ovaj sastav francuske Lloris; Debuchy, Rami, Abidal ili Kaboul, Evra ili Reveillere; M'vila, Cabaye, Nasri, Diarra; Rémy y Malouda.
Licno najvise cijenim Maloudu i njega se najvise pribojavam ,iskreno i nisam nesto impresioniran ovom francuskom ,mislim da ih se itekako moze pobjediti .
Marca najvaljuje ovaj sastav francuske Lloris; Debuchy, Rami, Abidal ili Kaboul, Evra ili Reveillere; M'vila, Cabaye, Nasri, Diarra; Rémy y Malouda.
Licno najvise cijenim Maloudu i njega se najvise pribojavam ,iskreno i nisam nesto impresioniran ovom francuskom ,mislim da ih se itekako moze pobjediti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Hasagić je branio i povrijeđen i kad smo na vrhu i dnu, a ovaj ne uljeva povjerenje ni selektoru ni saigracima da bi baš poginuo za BiH. Njegovo ponašanje je doprinjelo tome, pa on se do zadnjeg trena mislio između Kanade i BiH i tek kad je vidio da smo uspješni s Cirom odlucio se za BiH. Da je njemu toliko stalo, da smo i najslabiha rep. trebao se odmah odluciti za BiH kao npr. Pjanić. Pjanić koji je takode sjedio na klupi,a harao u klubu, pa nije uslovljavao i ne odazivao se kao ovaj Begović
Opet hocu vjerovati Susica da donosi ispravnu odluku sa Hasagicem na golu, ali kako su pojedinci naveli ranije, Hasagic je u ovim kvalifikacijama imao nekih losih intervencija. Moje je misljenje, uz svo postovanje toga sto je Kenan ucinio za reprezentaciju, da bi na golu trebo da bude trenutno najbolji a bogami i fizicki najspremniji, sto je u svakom slucaju Begovic.
Ma ja licno nezelim da komentarisem odluke selektora,ma ko on bio!
Bicemo pametniji poslije tekme! A on brate nek odluci!!
A na nama je da ovaj dan provedemo sto ljepse i uzivajuci i ponoseci
se makar taj jedan dan sto smo Bosanci i Hercegovci,u ovom sivilu
koje nas okruzuje! I mene puca nervoza i brojim minute do onog trenutka
kada ce nam repka izaci na teren i cuvati se za srce dok ide nasa himna!
Jer onda znam da nas dijeli jos koji minut od pocetka tekme i srce kuca kao ludo!
Zelim da svi zajedno pa koliko mozemo podijelimo ove lijepe trenutke preko
foruma i svi zajedno dernecimo,nadajuci se velikoj senzaciji veceras
ako Bog da! Jer ove je jedini trenutak kada smo svi jedno!! I svi disemo jednim
plucima!
Bicemo pametniji poslije tekme! A on brate nek odluci!!
A na nama je da ovaj dan provedemo sto ljepse i uzivajuci i ponoseci
se makar taj jedan dan sto smo Bosanci i Hercegovci,u ovom sivilu
koje nas okruzuje! I mene puca nervoza i brojim minute do onog trenutka
kada ce nam repka izaci na teren i cuvati se za srce dok ide nasa himna!
Jer onda znam da nas dijeli jos koji minut od pocetka tekme i srce kuca kao ludo!
Zelim da svi zajedno pa koliko mozemo podijelimo ove lijepe trenutke preko
foruma i svi zajedno dernecimo,nadajuci se velikoj senzaciji veceras
ako Bog da! Jer ove je jedini trenutak kada smo svi jedno!! I svi disemo jednim
plucima!
Hasagič:
Daleko veće šanse imamo za pobjedu ako mi dobro odigramo, pa makar Francuzi grizli na terenu, nego da i mi i oni odigramo loše. Rezultat će biti onoliko dobar koliko dobar pristup budu imali naši igrači.
Idem sad, žurim...čujemo se večeras.
Ne zaboravite linkove.
O ovome sam prič'o na temi "S.S.Pape". I očigledno je da se igrači (opet napominjem jedno je to bitno) dižu iz sivila prosječnosti i pridobivaju, bolje reći stvaraju/grade pobjednički mentalitet. Jbe mi se za njih, hoćemo našu dobru partiju, jer bez naše dobre partije nemamo nikakve šanse.Neću uopće da razmišljam na taj način od koga mi prijeti najveća opasnost. Uostalom, neka oni razmišljaju o nama
Daleko veće šanse imamo za pobjedu ako mi dobro odigramo, pa makar Francuzi grizli na terenu, nego da i mi i oni odigramo loše. Rezultat će biti onoliko dobar koliko dobar pristup budu imali naši igrači.
Idem sad, žurim...čujemo se večeras.

Ne zaboravite linkove.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nasi su pokazali u posljednje vrijeme da se mogu vratiti poslije primljenog gola, sto u ranijim godinama nije bio slucaj. Tad su uvijek poslije primljenog gola tonuli. Mene najvise brine forma i reakcije Hasagica, Rahimiceva sporost i kako ce se pandza snaci protiv francuskih zvijezda (ipak je on igrac lige koja nije ni priblizna onima gdje igraju francuski igraci)juznjak> je napisao/la:Samo da ne primimo neki rani gol ,vjerujem ako bude neizvjesna tekma da ce francuzi kako vrijeme odmice bivati sve nervozniji .
ako nemas sta pametno za napisati, nemoj ni ovakve gluposti!!!ZOI84 je napisao/la:Hasagić je branio i povrijeđen i kad smo na vrhu i dnu, a ovaj ne uljeva povjerenje ni selektoru ni saigracima da bi baš poginuo za BiH. Njegovo ponašanje je doprinjelo tome, pa on se do zadnjeg trena mislio između Kanade i BiH i tek kad je vidio da smo uspješni s Cirom odlucio se za BiH. Da je njemu toliko stalo, da smo i najslabiha rep. trebao se odmah odluciti za BiH kao npr. Pjanić. Pjanić koji je takode sjedio na klupi,a harao u klubu, pa nije uslovljavao i ne odazivao se kao ovaj Begović
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.