turbo1 je napisao/la:scudetto je napisao/la:Dobar je golman Buric bio duse mi moje...
i naravno nezaboravna utakmica E.M.-Sica vs Zmaj od Bosne 5-5

bio je to lijep i suncan dan i jos Istok (nikad im necu halaliti sto bez potrebe srusise stajanje, Arkada Lukavac

)
Sa te tekme se otislo direktno u Mejdan..mislim da je Brotnjo, sa Barisom Krasicem i Jozom Prskalom, gostovalo

ma znalo se da ce se ta tekma zavrsiti 3-3, ali ona je zavrsila 5-5

...ebiga Nermin Vazda pogodio za Zelju pa je Sica morao jos koji uvalit

....a jesil vidjeo kako Isic-Isa pravi penal hahahaha...ebiga Isa je bio i ostao Slobodino dijete, ali tad je igrao za Zmaj i on pravi penal ono namjerno rusi, kako bi Sica dao gol iz penala

....Petranovic branio, odnosno pustao golove

....znam tad nam je SUljo svima rekao da ne trebamo se lozit na ovoj utkamici da se stedimo za kosarku, kao sto rece otislo se poslije, jer rezultat je poznat

...pazi mi nismo samo igrali nerijeseno zbog Sice.. mi smo igrlai prvenstveno zbog sebe, jer nama pobjeda nije odgovarala zbog playoffa jer bi na kraju zavrsili 3 na tabeli, jer bi tad zavrsili iza Sarajeva i Bosne Visoko, a to nam nebi odgovaralo jer bi mi svoju playoff utkamicu prvu igrali u Citluku protiv Brotnja sto nam nije odgovaralo jer su oni za nas bili nepoznanica tad.... mi smo kao 5 na tabeli u prvom kolu imali priliku ugostiti Sarajevo koje je u tim momentima bilo u rezultatskoj krizi, jer tad ih je par dana ranije i Bosna Visoko uzela u kupu na Kosevu, a dobro znamo da smo mi tu Bosnu dobili 3:0 u prvoj utkamici kupa, ali smo tamo otisli ne znam iz kojeg razloga rahmetli Huka odveo je rezernu ekipu, pa cak je i njegov sin Jasmin igrao u toj utkamici, jer je izostavio 7-8 prvotimaca i onda nas na kraju Bosna na penale izbaci i to treci gol postigli su u 90 minuti...eh tad su Demoni iz Visokog pucali za nama iz vatrenog oruzija, jer su traizli svoje transparente (koji su pali malo prije toga u TUzli od Marsena i Hibrida koji su maltene sami uzeli grupi od 80-100 navijaca koliko je tad doslo demona u Tuzlu )

....mislim tad si stvarno mogao Slobodu gledati uzivao si, pa i kad si gubio utkamice...pa sama izjava tad Guse upravo ove godine, kad smo mi gostovali na Kosevu, Zeljo je gostovao u Zenici kod Celika i Gusina izjava je bila dobro se sijecam kako je Sloboda najbolja ekipa u ligi i da igraju najlijepsi nogomet, a zaista tad jesmo igrali fenomenalno

...onda protiv Zelje u kupu ljudi nam aplaudiraju na prikazanu igru, a posebno Osmanhodzicu -Buci, bez obzira sto gubimo kup sa 3:1....sad ova Sloboda kad dodje spominju nekakve bunkere, kostolomce i td

....nadam se da ce se ponovo nekad neko rpobudit i ozivjeti nas klub i vratiti publiku na stadion