NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hamza ce igrati u zvijezdi dokle bude on htio,kada odluci da prestane igrati vraca se u kalesiju i ceka ga mjesto u posti tako da nece ostat u zvijezdi radi porodice
provjereno

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
HAMZA JE CAR CAREVA. VEC STA SE PRICA ZA TUZLU, IMA LI BODEVA?
naravno da ima.ocekujem tvrdu utakmicu,i nadam se da ce zvijezda od pocetka utakmice uzeti loptu u svoj posjed i da golovi nece izostati.pobjeda bi bila odlicna iako bi ja sad potpisao jedan bodmmmirza je napisao/la:HAMZA JE CAR CAREVA. VEC STA SE PRICA ZA TUZLU, IMA LI BODEVA?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Realno smo u ovom trenutku jači od Slobode i nikada u boljoj poziciji da se vratimo sa punim plijenom,ali....igrači Slobode i navijači su uvijek smatrali i smatraju da su oni gospodari na kantonu te da smo mi i svi ostali u potčinjenom položaju ma kakve igrače da imamo u ekipi.Sloboda u problemima kakvim jeste te zadnjim rezultatima sigurno če dati svoj maksimum da izbori dobar rezultat.Naravno i sudijsku će naklonjenost sigurno imati.U posljednjoj kup utakmici se vidjela krvnička agresivnost zbog sportske nesposobnosti da zaustave igrače,aludiram na start Jogunčića na Haliloviću.Zapravo,očekujem ovakvu igru Slobode od prve minute,ako tome dodamo sudijsku naklonjenost šta drugo može biti već poraz Zvijezde od 1-0,i to jedva.Nažalost sto nećemo biti sportski poraženi.
zvjezdas je napisao/la:Realno smo u ovom trenutku jači od Slobode i nikada u boljoj poziciji da se vratimo sa punim plijenom,ali....igrači Slobode i navijači su uvijek smatrali i smatraju da su oni gospodari na kantonu te da smo mi i svi ostali u potčinjenom položaju ma kakve igrače da imamo u ekipi.Sloboda u problemima kakvim jeste te zadnjim rezultatima sigurno če dati svoj maksimum da izbori dobar rezultat.Naravno i sudijsku će naklonjenost sigurno imati.U posljednjoj kup utakmici se vidjela krvnička agresivnost zbog sportske nesposobnosti da zaustave igrače,aludiram na start Jogunčića na Haliloviću.Zapravo,očekujem ovakvu igru Slobode od prve minute,ako tome dodamo sudijsku naklonjenost šta drugo može biti već poraz Zvijezde od 1-0,i to jedva.Nažalost sto nećemo biti sportski poraženi.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nije to smijesno moj hari to je zalosnoharry_90 je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Realno smo u ovom trenutku jači od Slobode i nikada u boljoj poziciji da se vratimo sa punim plijenom,ali....igrači Slobode i navijači su uvijek smatrali i smatraju da su oni gospodari na kantonu te da smo mi i svi ostali u potčinjenom položaju ma kakve igrače da imamo u ekipi.Sloboda u problemima kakvim jeste te zadnjim rezultatima sigurno če dati svoj maksimum da izbori dobar rezultat.Naravno i sudijsku će naklonjenost sigurno imati.U posljednjoj kup utakmici se vidjela krvnička agresivnost zbog sportske nesposobnosti da zaustave igrače,aludiram na start Jogunčića na Haliloviću.Zapravo,očekujem ovakvu igru Slobode od prve minute,ako tome dodamo sudijsku naklonjenost šta drugo može biti već poraz Zvijezde od 1-0,i to jedva.Nažalost sto nećemo biti sportski poraženi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hocemo vam oderat guzove

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slobodnoastra1922 je napisao/la:nije to smijesno moj hari to je zalosnoharry_90 je napisao/la:zvjezdas je napisao/la:Realno smo u ovom trenutku jači od Slobode i nikada u boljoj poziciji da se vratimo sa punim plijenom,ali....igrači Slobode i navijači su uvijek smatrali i smatraju da su oni gospodari na kantonu te da smo mi i svi ostali u potčinjenom položaju ma kakve igrače da imamo u ekipi.Sloboda u problemima kakvim jeste te zadnjim rezultatima sigurno če dati svoj maksimum da izbori dobar rezultat.Naravno i sudijsku će naklonjenost sigurno imati.U posljednjoj kup utakmici se vidjela krvnička agresivnost zbog sportske nesposobnosti da zaustave igrače,aludiram na start Jogunčića na Haliloviću.Zapravo,očekujem ovakvu igru Slobode od prve minute,ako tome dodamo sudijsku naklonjenost šta drugo može biti već poraz Zvijezde od 1-0,i to jedva.Nažalost sto nećemo biti sportski poraženi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocemo vam oderat guzove![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
dosad svaki put kad smo trebali igrati sa slobodom nadali smo se dobrom sudenju al gotovo uvijek smo osteceni,pa zato sad nas vise nista nemoze iznenadit i tu vidim nasu najvecu sansu.nadam se da nece biti nikakvih zakulisnih radnji da se pusti da sloboda pobijedi,jer da smo mi u ovakvoj situaciji sloboda bi nas zgazila,ja neznam sta je hariju smijesno,svi znamo da je sloboda u zadnje dvije sezone vecinom pobjedivala sa jedan razlike i da su vecinom imali naklonost sudija.zato su sada dozivjeli ovo.doc u gradacac i otet utakmicu pred 4000 ljudi ja to nebi zaboravio nikad.idemo u inat svima i bez respekta pobijediti

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hajde ba ne morate se ložiti, utakmica kao svaka druga i Zvijezda kao i na svakoj drugoj tekmi ide na pobjedu pa šta bude
-
- Kontakt:
tako je majstore...astra1922 je napisao/la:dosad svaki put kad smo trebali igrati sa slobodom nadali smo se dobrom sudenju al gotovo uvijek smo osteceni,pa zato sad nas vise nista nemoze iznenadit i tu vidim nasu najvecu sansu.nadam se da nece biti nikakvih zakulisnih radnji da se pusti da sloboda pobijedi,jer da smo mi u ovakvoj situaciji sloboda bi nas zgazila,ja neznam sta je hariju smijesno,svi znamo da je sloboda u zadnje dvije sezone vecinom pobjedivala sa jedan razlike i da su vecinom imali naklonost sudija.zato su sada dozivjeli ovo.doc u gradacac i otet utakmicu pred 4000 ljudi ja to nebi zaboravio nikad.idemo u inat svima i bez respekta pobijediti![]()
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
hajmoo bosnooo hajmo hercegovinooo,pozdrav zvjezdasiiiii

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bosnaaaa je sampionnnn

- SledgeHammer
- Kontakt:
Da te volim dusa zna draga moja BIH,
ispod behar gradova uce Bosna i Neretva.
Una Drinu doziva preko vjecnih planina
tu su nasa ognjista sto put krvlju placena,
sto put krvlju placena.
Bosno i Hercegovino nasa domovino,
Bosno i Hercegovino nasa domovino.
Digni se iz pepela,
kao sto put do sada
sad s´mirisom LJILJANA
ljubavi moja,
digni se iz pepela kao sto put do sada,
sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja.
ti ces biti prkosna slobodna i ponosna,
zemljo nasih djedova.
Digni se iz pepela kao sto put do sada,
sad s´mirisom LJILJANA
ljubavi, ljubavi moja,
digni se iz pepela kao sto put do sada
sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja
HAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOO
BOSNO
BOSNO
BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO...............
ispod behar gradova uce Bosna i Neretva.
Una Drinu doziva preko vjecnih planina
tu su nasa ognjista sto put krvlju placena,
sto put krvlju placena.
Digni se iz pepela,
kao sto put do sada
sad s´mirisom LJILJANA
ljubavi moja,
digni se iz pepela kao sto put do sada,
sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja.
ti ces biti prkosna slobodna i ponosna,
zemljo nasih djedova.
Digni se iz pepela kao sto put do sada,
sad s´mirisom LJILJANA
ljubavi, ljubavi moja,
digni se iz pepela kao sto put do sada
sad s´mirisom LJILJANA ljubavi moja
HAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOO
BOSNO
BOSNO
BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO...............
Trust me, I know what I'm doing !!!
- SledgeHammer
- Kontakt:
DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!
111111111111111111:000000000000000000000000000
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!
111111111111111111:000000000000000000000000000
Trust me, I know what I'm doing !!!
NAPRIJED BOSNOOOOOOOOO
puuuu jesmo kurate srece pa dokle viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
LJUDI SVI U TUZLUUU..... 

blizi se subota i kantonalni derbi ,u ekipi zvijezde vlada dobro raspolozenje pred utakmicu a jovic je na slatkim mukama sto se tice sastava ,jer svi igraci su zdravi i nema kartoniranih.mesi je poceo trenirat i ocekuje se da ce biti spreman za zadnja tri kola.husic se vratio sa reprezentativnog okupljanja i zauzeo svoje mjesto na beku.sto se tice sastava da malo pomognem vojvodicu
na golu ce biti labus u zadnjoj liniji na stoperima moranjkic i jusic bekovi jakovljevic i husic u vezi mujo i gavara i hamza na krilima halilovic i djelmic dok ce napad predvoditi matko.ocekujem od ove ekipe da nam donese bar bod iako sam ja uvjeren u cijeli plijen 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znal neko ko nam sudi 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.