Ja bi najvise volio da bude takoIl Pinturicchio je napisao/la:Ovaj forum nikada ne spava![]()
Bogami uzese nasi pjetlove 0-1, Pjana ga zabi u 79 min. Kako lijep san![]()
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOO

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja bi najvise volio da bude takoIl Pinturicchio je napisao/la:Ovaj forum nikada ne spava![]()
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOO
hvala brate.......znaš o cemu pricamharishp je napisao/la:Ti ocito nisi citao i slusao Avdicu- Avdicu.Ovo je jos dobro,sta bi mu svako normalan rekao i napisao.bilalx je napisao/la:Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Uostalom ima veze,cim ovaj izvjesatava oko ove tekme.
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOOsoccerfan je napisao/la:Ja bi najvise volio da bude takoIl Pinturicchio je napisao/la:Ovaj forum nikada ne spava![]()
Hajmoooooo BOSNO BOSNO BOSNOOOOOOO hajmooooo HERCEGOVINOOOOOOOOOMinuta manje vise vazna ali da Pjana dadne gol i mi pobjedimo. To bi mu podiglo samopouzdanje do plafona! Da "zabije" svojima
Pjana sretno
I ostalim zmajevima naravno
GunnerS je napisao/la:Samo malo, ko prenosi tekmu Tv 1 ili BHT 1 ?!
BHT bolanGunnerS je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Samo malo, ko prenosi tekmu Tv 1 ili BHT 1 ?!
NoName je napisao/la:Uh, još samo nekih 12 sati do utakmice, valja sve ovo izdurati....
Bitno je da svako ko istrči na teren noćas da svoj maksimum, da Džeko recimo odigra kao protiv Totenhama, da Lulić odigra kao protiv Rumuna, da Medunjanin nastavi u istom ritmu... Nama je ovo veoma važna utakmica, jedna od rijetkih ovako bitnih dok su Francuzi naviknuti na ovakve utakmice pa bi i motivacija trebala da bude drugačija. Danas, naprosto, ne smijemo imati slabu tačku na terenu, moraju svi da ginu. Ja uopšte ne sumnjam da će biti tako.
Sastav Francuske izaziva strahopoštovanje ali se nadam da oni neće imati svoj dan, da će neko zakazati. Nadam se da će ovi roviti morati van u prvom poluvremenu i da će Blan da ispuca svoje izmjene na njima.
Ako nam se poklope neke stvari mogli bi i do pobjede. Ali, bitno je samo da odigraju srcem i daju svoj maksimum, ako ne bude pobjeda ima baraž, ali onu predstavu sa Koševa ne smiju ponoviti.
11:55:00ibrakadabra je napisao/la:12:00:00
e jbgNoName je napisao/la:11:55:00ibrakadabra je napisao/la:12:00:00
hercegovac_nino je napisao/la:1-0 za BiH idemoooooooooooo!
pod jorganom...vevericabimbereket je napisao/la:hercegovac_nino je napisao/la:1-0 za BiH idemoooooooooooo!
gdje ti gledas utakmicu?
pjevuši patriotske,majke mi meni pomažeEdo_77 je napisao/la:I kako sad da izduram na poslu do poslijepodne. telefon mi zvoni nonstop, boli me glava, zuji mi nesto u stomaku.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.