Najveća nada BH medicineEdin.- je napisao/la:To ti medicinar ?Dylan Dog je napisao/la: Sta bolan da slavimo,dobio sam tacku iz gerijatrije umjesto 1,ne vidim ni jedan drugi razlog

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najveća nada BH medicineEdin.- je napisao/la:To ti medicinar ?Dylan Dog je napisao/la: Sta bolan da slavimo,dobio sam tacku iz gerijatrije umjesto 1,ne vidim ni jedan drugi razlog
!!!!Principatus je napisao/la:Razbiti ih sutra na terenu.
Debilskom taktikom? Kako to mislis? Pa majku mu ****, nisam ljubitelj Safeta ali onaj trener koji nam obezbjedi baraz kolo prije kraja u grupi u kojoj su imena kao sto su Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Francuska je sve osim debila.Bod smo iza nekadasnjih svjetkih prvaka.Vidis, jedino sto je debilno u tvom postu je to sto bi ti igrao sa istim sastavom protiv Luxa i protiv Francuske jer po tvome sve sto treba uraditi je samo utrpati par golova i gotova prica.Pasha_car_aga je napisao/la:Znam da ce biti tesko s debilskom taktikom, ali ja bi ih napao od prve minute s istim sastavom kao protiv Luksemburga.
VOLIM TE BOSNO!!!
odličan roman , procitaj svakakoDylan Dog je napisao/la:Sutra ne idem na bosanski,trebalo je procitati nekakvu knjigu "majstor i margarita",ne zelim dobiti 1 da mi pokvari citav dan,navece kupim sebi malo sudzuke,suhog mesa i sira trapista i eto meni atmosfere
mozda ne treba u istom, ali trebamo napasti, jer mi nemamo sta izgubiti...poraz ili nerijeseno isto nam je, apobjeda znamo vec sta znaci.....ako budemo nezainteresovano izgledali da napadnemo Francuze, onda stvarno trebamo se zapitati da li trebamo da odemo dalje ...jer ebiga druga bi to stvar bila da nam poraz ipak nesto znaci, ali u ovom slucaju on nam nista ne znaci, tako da moramo potruditi se da napravimo pritisak na njihovu odbranu.malta071 je napisao/la:Debilskom taktikom? Kako to mislis? Pa majku mu ****, nisam ljubitelj Safeta ali onaj trener koji nam obezbjedi baraz kolo prije kraja u grupi u kojoj su imena kao sto su Rumunija, Bjelorusija, Albanija i Francuska je sve osim debila.Bod smo iza nekadasnjih svjetkih prvaka.Vidis, jedino sto je debilno u tvom postu je to sto bi ti igrao sa istim sastavom protiv Luxa i protiv Francuske jer po tvome sve sto treba uraditi je samo utrpati par golova i gotova prica.Pasha_car_aga je napisao/la:Znam da ce biti tesko s debilskom taktikom, ali ja bi ih napao od prve minute s istim sastavom kao protiv Luksemburga.
VOLIM TE BOSNO!!!
odlican roman do jaja - i ovako i onako je steta da ga se ne procitaKobe Bryant je napisao/la:odličan roman , procitaj svakakoDylan Dog je napisao/la:Sutra ne idem na bosanski,trebalo je procitati nekakvu knjigu "majstor i margarita",ne zelim dobiti 1 da mi pokvari citav dan,navece kupim sebi malo sudzuke,suhog mesa i sira trapista i eto meni atmosfere, nije jos za sudzuku i suho meso
Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Ti ocito nisi citao i slusao Avdicu- Avdicu.Ovo je jos dobro,sta bi mu svako normalan rekao i napisao.bilalx je napisao/la:Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
šta ima Avdaga nabijem te na rackubilalx je napisao/la:Nego jel to ima ikakve veze sa utakmicom il si samo htjeo da spomenes Avdica i demonstriras nam kako su te mater i babo lijepo odgojilihroni je napisao/la:onaj debil Avdo Avdić izvještava za ftv iz Pariza ooooojjjjjjjj ebemt te državo,,,,,,,,,ebem ti utakmicu pa najveći bahil tamo, i hajd sad ti pobjedi kad bi on volio prvi da izgubimo mamu mu bahilsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.