ma navikla raja da pravi budalu od sebeno rules je napisao/la:neznam ljudi sto ste samo svi zapeli na Šehu da je loš ... , minus mu je samo ono 1-o izlijetanje u prazno , a ostalo je odradio perfektno , mene lično je pozitivno iznenadio ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- storm_raider
- Kontakt:
Svaka cast momci.. idemo dalje..
Na sve pozitivne postove bih se nadovezao, samo bih jos dodao da je i Sehic bio dobar. Jeste pogrijesio jednom, cini mi se, ali je sve ostalo odradio perfektno. Cak je i spasio sa linije gol... Nadam se da ce nastaviti ovako...
Na sve pozitivne postove bih se nadovezao, samo bih jos dodao da je i Sehic bio dobar. Jeste pogrijesio jednom, cini mi se, ali je sve ostalo odradio perfektno. Cak je i spasio sa linije gol... Nadam se da ce nastaviti ovako...
Sport je lijek za tijelo i duh.
[youtube][/youtube]
evo jedan snimak sa sjevera
evo jedan snimak sa sjevera

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
ne tresite sutra novine kad budete citali,da nam pitari ne ispadnu.....
odavno nije bilo ovko lijepo na grbavici,na sjeveru nemas gdje sjest ljudi dosli sa djecom...sve u svemu extra,
igra
pa et igrali smo lopte borili se i to je sve,siroki dobra ekipa jbg nije ih islo
igra

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Prvo, cestitke Zeljeznicaru, pohvale na ambijentu i sretno u daljnjem natjecanju.
Drugo, moram reci da sam razocaran rezultatom jer smo mi sigurno bez sumnje bolja momcad od Zeljeznicara i bolje smo i odigrali na Grbavici od domacina koji je imao svega jednu pravu sansu na cijelom susretu, te mozda dvije poluprilike i sretno dosao do na kraju ipak nezasluzene pobjede.
Mogli smo i trebali mi i bolje igrati, s pojedinima nisam zadovoljan, ali realno govoreci, bolje smo i smislenije stajali na terenu, akcije su nam konkretnije i direktnije, stvorili smo vise sansi i imali vise udaraca na gol, koliko sam mogao upratiti utakmicu nisam vidio da je Zeljeznicar imao ijednu pravu priliku osim tog pogotka, i mora ti biti zao nakon toga jer smo realno trebali voditi jedno 1 ili 2:0 na poluvremenu po svemu prikazanom i po cinjenici da Zeljeznicar nije ni opalio po golu dotad, ali je zabio taj pogodak iz te svoje jedine sanse, a mi smo svoje propustili i tu se nema sta posebno nadodati, najvise smo sebi krivi.
Naravno, krivo mi je zbog poraza jer smatram da smo pokazali da smo definitivno bolji i da imamo momcad sposobnu za titulu, puno bi nam znacila tri gostujuca boda, ili bar bod, na Grbavici, za uzlet i samopouzdanje, ali Zeljeznicar je imao dosta dosta srece opet, no, morati ce se i nama negdje vratiti manjak srece protiv Zeljeznicara, a prije toga i Sturma, pa da krenemo prema samom vrhu poretka gdje nam je objektivno i realno i mjesto.
Drugo, moram reci da sam razocaran rezultatom jer smo mi sigurno bez sumnje bolja momcad od Zeljeznicara i bolje smo i odigrali na Grbavici od domacina koji je imao svega jednu pravu sansu na cijelom susretu, te mozda dvije poluprilike i sretno dosao do na kraju ipak nezasluzene pobjede.
Mogli smo i trebali mi i bolje igrati, s pojedinima nisam zadovoljan, ali realno govoreci, bolje smo i smislenije stajali na terenu, akcije su nam konkretnije i direktnije, stvorili smo vise sansi i imali vise udaraca na gol, koliko sam mogao upratiti utakmicu nisam vidio da je Zeljeznicar imao ijednu pravu priliku osim tog pogotka, i mora ti biti zao nakon toga jer smo realno trebali voditi jedno 1 ili 2:0 na poluvremenu po svemu prikazanom i po cinjenici da Zeljeznicar nije ni opalio po golu dotad, ali je zabio taj pogodak iz te svoje jedine sanse, a mi smo svoje propustili i tu se nema sta posebno nadodati, najvise smo sebi krivi.
Naravno, krivo mi je zbog poraza jer smatram da smo pokazali da smo definitivno bolji i da imamo momcad sposobnu za titulu, puno bi nam znacila tri gostujuca boda, ili bar bod, na Grbavici, za uzlet i samopouzdanje, ali Zeljeznicar je imao dosta dosta srece opet, no, morati ce se i nama negdje vratiti manjak srece protiv Zeljeznicara, a prije toga i Sturma, pa da krenemo prema samom vrhu poretka gdje nam je objektivno i realno i mjesto.
...Život za Široki...
- za zivot cijeli
- Kontakt:
evo sa tekme i odmah ban
eh ovako sto se igre tice nije na nivou ali bice aBd,navijanje po meni dosta dobro pored ovih derbi avijaca koji su bili zaista extra svi su pjevali i disali kao jedan...
vidjeti manijake na svakom cosku i pjesmu poslije utakmice po gradu NEPROCJENJIVO...

vidjeti manijake na svakom cosku i pjesmu poslije utakmice po gradu NEPROCJENJIVO...
Zadnja izmjena: za zivot cijeli, dana/u 10 avg 2009, 01:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Ili da strump ne ode u evropunebesko plavi orao je napisao/la:ne tresite sutra novine kad budete citali,da nam pitari ne ispadnu.....

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako se ovi mali klubovi brzo navlaze 
Poslije utakmice igraci skacu jedi po drugima kao da su kup uefa osvojili

a realno trebali 2:0 izgubiti

Poslije utakmice igraci skacu jedi po drugima kao da su kup uefa osvojili

a realno trebali 2:0 izgubiti
Realno, vi nikad niste ni trebali nastati, ali eto, čuda se dešavaju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
haha svaka cast:DVirtu4l je napisao/la:Realno, vi nikad niste ni trebali nastati, ali eto, čuda se dešavaju...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- ChelseaFann11
- Kontakt:
dobra ti ova poruka "sport je lijek za tijelo i duh" eno trener hajduka umalo srcani nedobi xD salim se . . . . ljudi najbolji na utakmici je bio cocalic . . . stvarno je odigro kapitenski kao najstariji i najiskusniji stoper . . . sve sto je islo preko njega on je to zaustavio . . . za sehica nemam rijeci . . .imo je jednu gresku ali one dvije vezane obrane daliboru silicu i varei . . . bez rijeci . . . igra nije nesto . . . moze se reci igra bez igre . . . ali polako amar je tuk tek nekoliko sedmica . . .nemoze se sve preko noci vratiti na mjesto . . . . nadamo se boljoj igri protiv zvijezde . . naravno svaka cast sirokom , da nisu dobili scrveni siguran sam da bi izvukli barem bod ako ne pobjedu . . . forzza zeljostorm_raider je napisao/la:Svaka cast momci.. idemo dalje..
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
ali na svu srecu,mi smo dobiliChelseaFann11 je napisao/la:dobra ti ova poruka "sport je lijek za tijelo i duh" eno trener hajduka umalo srcani nedobi xD salim se . . . . ljudi najbolji na utakmici je bio cocalic . . . stvarno je odigro kapitenski kao najstariji i najiskusniji stoper . . . sve sto je islo preko njega on je to zaustavio . . . za sehica nemam rijeci . . .imo je jednu gresku ali one dvije vezane obrane daliboru silicu i varei . . . bez rijeci . . . igra nije nesto . . . moze se reci igra bez igre . . . ali polako amar je tuk tek nekoliko sedmica . . .nemoze se sve preko noci vratiti na mjesto . . . . nadamo se boljoj igri protiv zvijezde . . naravno svaka cast sirokom , da nisu dobili scrveni siguran sam da bi izvukli barem bod ako ne pobjedu . . . forzza zeljostorm_raider je napisao/la:Svaka cast momci.. idemo dalje..
Cestitke na pobjedi 

- nikad_izvini
- Kontakt:
Šeha je realno bio igrač utakmice. Mora fuliti jedno istrčavanje po utakmici, ipak, počeo je da nas vadi. Mlađhan je, biće nešto od njega ako ostane na prosjeku od jedne fule
Čolić se uplašio. Dalje, činilo se da je desna strana šuplja, ali mnogo su lopti naši veznjaci izgubili dok je on protrčavao. Logično je da ostane rupa u odbrani. Momak je inače veznjak, silom prilika bek.
Mešić je odlično zatvarao greške veznog reda i ispadanje Čolića.
Cocalić kapitenski, jedan zajeb na utakmici i par spašenih golova.
Radovanović korektan. Slične probleme kao i Čoliću su mu pravili naši veznjaci. Zamjerka je što se relativno sporo vraća u odbranu.
Dino
Nije mi jasno kako zadnji vezni igrač ne zna uštopati loptu i sigurno je dodati na 5-6 metara od sebe. Vrlo glupo je izgubio par lopti, istu stvar je napravio u Zenici. Malo ga vadi što je mesar i što je željino dijete.
Ćulum se malo izgubio u atmosferi. Previše je lopti poslao napamet. Ipak, naša trojica ofanzivnih veznjaka su se loše kretala i često su gubili lopte. Logično da je to uticalo na Ćuluma. Par puta je ispao zajedno sa Dinom na centru i ostavio odbranu u problemima. Učestvovao u akciji za gol
Sve mu je oprošteno.
Bučan je bio loš. Jal trema, jal povreda, neznam razlog al se nije proslavio. Sa loptom se nije sastavio do zamjene.
Bešlija treba ovoj mladoj ekipi Želje. Zna kako se osvajaju titule. Treba nam ali mora da popravi zadnji pas. Mnogo je lopti izgubio. Sporiji nego što je bio. Doduše, to nije ništa čudno.
Bekrić je bio katastrofalan. Ne znam šta mu bi. Kao ofanzivni vezni bi morao mnogo bolje.
Kovačević, tja. Ipak više vjerujem u Seju.
Mešanović, stara lija. Malo je spavao u ofsajdu. Malo su ga udarali. Dobio je dvije upotrebljive lopte i zabio gol, umalo dva.
Mehić, rastrčan, ništa konkretno. Mlađahni potencijal. Dobar na trenizima. Željino dijete
Šimić skoro da nije ni igrao.
Ako uzmemo da nam je kompletan vezni red odigrao KATASTROFALNO u napadu i da su par puta ispali u odbrani, rezultat je odličan. Mogli smo i glat da izgubimo.
Ali
gledajući i upoređujući ovu disciplinu, požrtvovanost u igri sa proteklim sezonama, napredak je vidljiv, blago rečeno.
Fizički smo spremni. Nema više padova u igri od 60-te minute. Kažu, ne primamo golove u zadnjim minutama, sad zabijamo. Pa, logično je, sad možemo da potrčimo što ranije nismo mogli.
Voljni momenat je na nivou, više se ne predajemo. Borimo se, mlatimo. Psiha sa fizičkom spremom čini čuda. Švabe to dokazuju vijekovima
Zaključak: kad se uigramo, kad zaigra Serdarević, kad budemo fizički još spremniji, bićemo strašna ekipa. Sad smo "samo" opasni i kad igramo loše. Odlika velikih ekipa
Samo hrabro i u kost.
Naprijed Željo ljubavi moja.
Next stop: Gradačac
Ups, ne spomenuh atmosferu
Kloc
Vidi se da je Željo nedostajao ljudima. Koliko nam malo fali da napravimo ludilo. A renesansa je tek počela. Bar mi moj nos tako kaže, nadam se da me ne vara. A ne vara, naljutio bih se da je tako, previše je bilo jadnih sezona u zadnjih sedam godina:mrgreen:
PS jedan haver je dao zanimljivu izjavu na početku ove sezone, citiram ga: "mnoge će Željo ove sezone iznenaditi"

Čolić se uplašio. Dalje, činilo se da je desna strana šuplja, ali mnogo su lopti naši veznjaci izgubili dok je on protrčavao. Logično je da ostane rupa u odbrani. Momak je inače veznjak, silom prilika bek.
Mešić je odlično zatvarao greške veznog reda i ispadanje Čolića.
Cocalić kapitenski, jedan zajeb na utakmici i par spašenih golova.
Radovanović korektan. Slične probleme kao i Čoliću su mu pravili naši veznjaci. Zamjerka je što se relativno sporo vraća u odbranu.
Dino

Ćulum se malo izgubio u atmosferi. Previše je lopti poslao napamet. Ipak, naša trojica ofanzivnih veznjaka su se loše kretala i često su gubili lopte. Logično da je to uticalo na Ćuluma. Par puta je ispao zajedno sa Dinom na centru i ostavio odbranu u problemima. Učestvovao u akciji za gol

Bučan je bio loš. Jal trema, jal povreda, neznam razlog al se nije proslavio. Sa loptom se nije sastavio do zamjene.
Bešlija treba ovoj mladoj ekipi Želje. Zna kako se osvajaju titule. Treba nam ali mora da popravi zadnji pas. Mnogo je lopti izgubio. Sporiji nego što je bio. Doduše, to nije ništa čudno.
Bekrić je bio katastrofalan. Ne znam šta mu bi. Kao ofanzivni vezni bi morao mnogo bolje.
Kovačević, tja. Ipak više vjerujem u Seju.
Mešanović, stara lija. Malo je spavao u ofsajdu. Malo su ga udarali. Dobio je dvije upotrebljive lopte i zabio gol, umalo dva.
Mehić, rastrčan, ništa konkretno. Mlađahni potencijal. Dobar na trenizima. Željino dijete

Šimić skoro da nije ni igrao.
Ako uzmemo da nam je kompletan vezni red odigrao KATASTROFALNO u napadu i da su par puta ispali u odbrani, rezultat je odličan. Mogli smo i glat da izgubimo.
Ali

Fizički smo spremni. Nema više padova u igri od 60-te minute. Kažu, ne primamo golove u zadnjim minutama, sad zabijamo. Pa, logično je, sad možemo da potrčimo što ranije nismo mogli.
Voljni momenat je na nivou, više se ne predajemo. Borimo se, mlatimo. Psiha sa fizičkom spremom čini čuda. Švabe to dokazuju vijekovima

Zaključak: kad se uigramo, kad zaigra Serdarević, kad budemo fizički još spremniji, bićemo strašna ekipa. Sad smo "samo" opasni i kad igramo loše. Odlika velikih ekipa

Naprijed Željo ljubavi moja.
Next stop: Gradačac
Ups, ne spomenuh atmosferu

PS jedan haver je dao zanimljivu izjavu na početku ove sezone, citiram ga: "mnoge će Željo ove sezone iznenaditi"
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
željo iste 2 tekme brane se cijelu tekmu i onda iz nićega gol "tip Inzagi"ali eto
- volim te ŽELJO
- Kontakt:
Mi smo gubili titule kad smo bili bolji na PecariŠB_Fidelis je napisao/la:Prvo, cestitke Zeljeznicaru, pohvale na ambijentu i sretno u daljnjem natjecanju.

Evo da i ja nešto napišem pošto sam bio na sinoć na utakmici ;
Što se tiče atmosfere mislim da je bila OK, bitno je da se dosta ljudi vratilo da gleda Želju, i ne bih, pošto sam pročitao u ranijim postovima dijelio navijače na one ''derbi'' i redovne, bitno je da ljudi dolaze na stadion, da se interesuju i da vlada taj neki duh kao što je bio u u ranijim šampionskim godinama. Posjeta odličana, eto kad je bio na utakmici moj rođeni brat koji je pitar.
Kritika ide na račun ljudi koji su zaduženi za održavanje stadiona, stolice katastrofa, ne do bog sjesti na nju, ko da se nisu oprale od postavljanja.
Kada je igra u pitanju, vidi se da nam fali jedan ili dva igrača u fazi napada i veze, jer se tu gubimo, Mešanović kao da nema s kim da igra, i čini mi se da bi i Ćulum bolje funkcionisao kada bi imao kakvog jačeg i boljeg igrača do sebe.
Bitno je da smo podjedili, podjede se pišu, bio je pravi derbi i jedan gol je odlućivao, da ga je Široki zabio mislim da bi teško došli i do boda, al eto sve u svemu to polako ide, sada je na redu Zvjezda ako se nevaram i tamo bod kad bi uzeli bilo bi dobro.
Mislim da će Amara to polako sve dovesti u red, ne može se ništa preko noći desiti.
Što se tiče atmosfere mislim da je bila OK, bitno je da se dosta ljudi vratilo da gleda Želju, i ne bih, pošto sam pročitao u ranijim postovima dijelio navijače na one ''derbi'' i redovne, bitno je da ljudi dolaze na stadion, da se interesuju i da vlada taj neki duh kao što je bio u u ranijim šampionskim godinama. Posjeta odličana, eto kad je bio na utakmici moj rođeni brat koji je pitar.
Kritika ide na račun ljudi koji su zaduženi za održavanje stadiona, stolice katastrofa, ne do bog sjesti na nju, ko da se nisu oprale od postavljanja.
Kada je igra u pitanju, vidi se da nam fali jedan ili dva igrača u fazi napada i veze, jer se tu gubimo, Mešanović kao da nema s kim da igra, i čini mi se da bi i Ćulum bolje funkcionisao kada bi imao kakvog jačeg i boljeg igrača do sebe.
Bitno je da smo podjedili, podjede se pišu, bio je pravi derbi i jedan gol je odlućivao, da ga je Široki zabio mislim da bi teško došli i do boda, al eto sve u svemu to polako ide, sada je na redu Zvjezda ako se nevaram i tamo bod kad bi uzeli bilo bi dobro.
Mislim da će Amara to polako sve dovesti u red, ne može se ništa preko noći desiti.
SAMO ŽELJO
Komentar je dosta realan uz par napomena...nije samo sreca zasluzna za ovu pobjedu,ja bi istakao i pozrtv ovanost,zelju i htjenje,uz naravno MANIJAKE koji su ih nosili svih 90+ minuta.Takodje mislim da je Amar Osim kvalitetniji trener,i zna vise od ovog Barbarica.Definitivno je da u ovom momentu Siroki ima puno uigraniji i bolji tim,ali fizicki nisu na nasem nivou.volim te ŽELJO je napisao/la:Mi smo gubili titule kad smo bili bolji na PecariŠB_Fidelis je napisao/la:Prvo, cestitke Zeljeznicaru, pohvale na ambijentu i sretno u daljnjem natjecanju.
Naravno, krivo mi je zbog poraza jer smatram da smo pokazali da smo definitivno bolji i da imamo momcad sposobnu za titulu, puno bi nam znacila tri gostujuca boda, ili bar bod, na Grbavici, za uzlet i samopouzdanje, ali Zeljeznicar je imao dosta dosta srece opet, no, morati ce se i nama negdje vratiti manjak srece protiv Zeljeznicara, a prije toga i Sturma, pa da krenemo prema samom vrhu poretka gdje nam je objektivno i realno i mjesto..Svakako je za pohvalu sto na trebinama nije bilo navijackog ciganluka
Siroki je bio znatno bolji u prvom poluvremenu i realno je trebao dati jedan gol,medjutim mislim ipak da smo mi bili bolji u drugom;po meni bi x bio najrealniji ishod ove tekme.
Jos bi napomenuo,a to niko od navijaca Sirokog ne spomenu da je sudjenje bilo odlicno(ja bi ga pozelio na svakom gostovanju) i ukupna atmosfera i na terenu,aposebno na tribinama,bez uvreda,provokacija,pritisaka.Ja sam obisao sve stadione u Bosni i Hercegovini i malo je stvarno ovako kvalitetnih uslova za igru kao u DOLINI CUPOVA.
Za kraj svi znamo da se samo bodovi pisu o ovoj tekmi ce se pricati jos danas,mozda sutra,a onda ostaje samo za statistiku.
iduce subote svi u Gradacac,i srce na teren.Ovakvim pristupom uz korektno sudjenje,bez obzira na neuigranost i manjak igraca na pojedinim pozicijama,ne sumnjam u povoljan rezultat protiv Zvjezde.Ocekujem u Gradaccu oko 500-600 MANIJAKA.
Široki je bolja ekipa to je evidentno. Mislim da oni iz Želje ne bi nikog uzeli, a nama bi pojačanje bilo najmanje njihovog pola tima. Realno Široki je mogao komotno dobiti.
Želji treba najmanje još 3-4 dobra igraća. Bučan je limitiran, Dino može još koju odigrati dok ne dođe ko bolji (recimo Serdarević), Bešlija ne može više i njega treba zamjeniti, Bekrića bi ja prod'o čim se ukaže prilika. Mešanović je pokaz'o da ko zna lopte uvijek zna bez obzira na godine. Ko ne zna neće nikad ni znat'. Ne može Mešan sam, podhitno nam treba dobar napadač. Coca dobar. Ćulum zna lopte, ali nema s kim da igra. Šeha toplo-hladno. Ne možeš u njega nikad biti siguran. Bekovi srednja žalost i na njima još nije zvono jer imamo mnogo gorih mjesta u ekipi od njih. Uglavnom tanko je to sve. Amar je toga svjestan i nadati se da će biti još pravih pojačanja jer trenutni kadar realno ne vrijedi više od 5-6 mjesta. Amar zna da ova ekipa nema kvalitet i on pokušava jedino što može, a to je borba, trka i disciplina. Ova ekipa ako bi i kojim ćudom otišla u Evropu nagrebusila bi pravo.
Prednost Želje su navijači koji uvijek pomognu ekipi da bude bolja nego što realno vrijedi. Sinoć atmosfera kao nekad. Noćne tekme zaista puno znače za atmosferu. Suđenje solidno. Onaj drugi žuti je ispravno dosuđen, a prvog žutog se fakat ne sjećam. Bilo je možda par domaćinskih faulova, ali to je zaista minimalno i mislim da se gosti ne mogu žaliti na suđenje. Sami su sebi krivi jer imali su par mrtvih šansi.
U Gradačcu bi bod bio kao kuća. Naravno, ako bi se ukazala prilika može se nasreću i pobjediti, ali isto tako možemo i glat zijaniti. Bitno je samo da raja nastave sa podrškom i da svaka domaća tekma po posjeti bude kao sinoć (oko 11 milja). Dakle, pun stadion, podrška s tribina, borba do zadnjeg na terenu pa šta nam Bog da.
Želji treba najmanje još 3-4 dobra igraća. Bučan je limitiran, Dino može još koju odigrati dok ne dođe ko bolji (recimo Serdarević), Bešlija ne može više i njega treba zamjeniti, Bekrića bi ja prod'o čim se ukaže prilika. Mešanović je pokaz'o da ko zna lopte uvijek zna bez obzira na godine. Ko ne zna neće nikad ni znat'. Ne može Mešan sam, podhitno nam treba dobar napadač. Coca dobar. Ćulum zna lopte, ali nema s kim da igra. Šeha toplo-hladno. Ne možeš u njega nikad biti siguran. Bekovi srednja žalost i na njima još nije zvono jer imamo mnogo gorih mjesta u ekipi od njih. Uglavnom tanko je to sve. Amar je toga svjestan i nadati se da će biti još pravih pojačanja jer trenutni kadar realno ne vrijedi više od 5-6 mjesta. Amar zna da ova ekipa nema kvalitet i on pokušava jedino što može, a to je borba, trka i disciplina. Ova ekipa ako bi i kojim ćudom otišla u Evropu nagrebusila bi pravo.
Prednost Želje su navijači koji uvijek pomognu ekipi da bude bolja nego što realno vrijedi. Sinoć atmosfera kao nekad. Noćne tekme zaista puno znače za atmosferu. Suđenje solidno. Onaj drugi žuti je ispravno dosuđen, a prvog žutog se fakat ne sjećam. Bilo je možda par domaćinskih faulova, ali to je zaista minimalno i mislim da se gosti ne mogu žaliti na suđenje. Sami su sebi krivi jer imali su par mrtvih šansi.
U Gradačcu bi bod bio kao kuća. Naravno, ako bi se ukazala prilika može se nasreću i pobjediti, ali isto tako možemo i glat zijaniti. Bitno je samo da raja nastave sa podrškom i da svaka domaća tekma po posjeti bude kao sinoć (oko 11 milja). Dakle, pun stadion, podrška s tribina, borba do zadnjeg na terenu pa šta nam Bog da.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: b00t, Kajkutenjoyer, Levin, Zhustri i 75 gostiju.