Naravno nisam ja covjek koji kritikuje i pljuje po nekom nakon poraza.mma_hz je napisao/la:ok @vendeta ,ako ne prodzemo zapamti sta si rekao..![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ljudi, ucinite sebi uslugu i stavite ga na ignore........onda ste rahat, ha ya 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Megamon je napisao/la:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
pa šta ako je EP ? kad je mogla Grčka 2004. uzeti može i BIH do 3. mjesta 2012. mi imamo Džeku, a oni nisu imali nikoga!vendeta87 je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Vjera je na ovom forumu zabranjena riječ. Što se Papeta tiče, njegovi rezultati govore sve. I ako hoćeš najiskrenije ,nisam ovde govorio o tome, samo jednom u trku (što se kaže), ja mislim da ova reprezentacija može biti hit EP. Može do medalje. Možda ne zlatne, al' trećeg mjesta se mogu dokopati (uz malo sreće pri žrijebu, naravno).
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ko zna mozda ga ima Barcelona u planovima kao zamjenu za Pepabarbarez je napisao/la:Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma gluposti iz L'Équipe-a zele nas malo uzdrmatibarbarez je napisao/la:Kakva su sad ovo sranja da je odbio potpisati novi ugovor.
To znaci da na se boje
- Bayern@heart
- Kontakt:

Od sutra iza 23:00 h

Vidio si po onoj prijateljskoj na Koševu izmedju nas i Grka da je sva svrha njihove igre napucavati loptu na onog Cupu Kalaca , pa ako prodje prosla je . Oni takvu igru gaje vec dugo vremena , i samo se glumci mijenjaju a rezija ostaje ista.pa šta ako je EP ? kad je mogla Grčka 2004. uzeti može i BIH do 3. mjesta 2012. mi imamo Džeku, a oni nisu imali nikoga!
Sto se tice nas samih , svoje ciljeve treba postavljati postepeno , ne mozes prosle kvalifikacije traziti baraz , a ove traziti medalju . Doci ce jednog dana trenutak kad ce nam biti cudno sto nasi nisu dosli do npr. polufinala SP-a . Upravo na tome ''zivi'' i Francuska , oni rezultatima u zadnjem periodu nisu zasluzili da ih se bojimo , ali upravo ta njihova tradicija ce biti kriva za nase strahove sutra navecer.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Ako Bog da, obavezno!Bayern@heart je napisao/la:
Od sutra iza 23:00 h

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Adin_BiH je napisao/la:Vidio si po onoj prijateljskoj na Koševu izmedju nas i Grka da je sva svrha njihove igre napucavati loptu na onog Cupu Kalaca , pa ako prodje prosla je . Oni takvu igru gaje vec dugo vremena , i samo se glumci mijenjaju a rezija ostaje ista.pa šta ako je EP ? kad je mogla Grčka 2004. uzeti može i BIH do 3. mjesta 2012. mi imamo Džeku, a oni nisu imali nikoga!
Prije 2004 Grci su samo jednom bili na EP i SP i onda odjednom osvoje? Zar to nije malo iznenada? Zasto onda BIH ne bi mogla do Bronce u Ukrajini?
Poslije tog EP Grci su nastavili biti niko i nista u fudbalu..dakle sve je moguce...pa i da BIH bude prvak EP. Ako je mogla Grcka onda moze bilo koja repka koja ode na EP jer oni stvarno tada nisu imali igraca prvotimca u nekom timu koji bi igrao LP... zamisli to!?
sa druge strane 92' godine je Danska, koja se nije ni plasirala, osvojila EURO wtf?! ali su otisli naknadno nakon diskvalifikacije Jugoslavije...dakle bukvalo sve je moguce na EURU a kamoli sutra u jednoj utakmici!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
ma znao sam bgm. vec se masta o osvajanju EP

Baš kako reče @Goldy -nije nerealno i mislim da se ne treba bojati tih snova. Pored Danaca i Grka tu je još i iznenadjenja na SP -Hrvatska, ne zaboravimo, bar meni i Urugvaj "lani"(onda Turci,J.Korejci). 
Unaprijed se otpisuju samo luzeri. Idemo na EP i idemo pokušati osvojiti -to je cilj. Nerealan je, al' je ipak cilj.
Mi nikad i nismo pobjedili baš jer se otpisujemo non-stop. Vjera, samouvjerenost i drskost je nešto što krasi pobjednike.

Unaprijed se otpisuju samo luzeri. Idemo na EP i idemo pokušati osvojiti -to je cilj. Nerealan je, al' je ipak cilj.

Mi nikad i nismo pobjedili baš jer se otpisujemo non-stop. Vjera, samouvjerenost i drskost je nešto što krasi pobjednike.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Haj da se prvo plasiramo na EP, pa onda da razmisljamo o osvajanju jedne od medalja. Mislim da nam je to pametnije ..
-
- Kontakt:
Mi ko mi 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Velika vecina forumasha bi sutra mogla zapjevati
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nema potpisa
Ma bolje im pase ona od LET 3''Hasimom u celo''Admir_Sa je napisao/la:Velika vecina forumasha bi sutra mogla zapjevati
[youtube][/youtube]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma rano je za uzimanje EP=a, ali zato uzimamo SP u Brazilujasmin10 je napisao/la:ma znao sam bgm. vec se masta o osvajanju EP![]()

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Jao parmaka majko moj draga. O kakvim vi medaljama pricate, kujete teorije zavjere ?!?! Ljudi mi smo tek u barazu, kakvo crno EP. Ne kazem da ne treba biti optimistican, ali biti realan i normalan prije svega.
Sutra, poslije eventualnog neuspjeha ( ne daj Boze ), opet ce biti Dzeko ti samo mozes u Wolfsburgu igrati, nemas pojma, vidi te kakav si .. Misimovicu ti si debeo, ja te ne bih u grah stavio ... Pjanicu bolje da si izabrao Luxemburg ... i mnogo stvari, da ne govorim poredjenje reprezentacije sa Luxemburgom, Maltom i ostalim "vrhunskim" ekipama. Spustite se malo na zemlju, popijte koje pivce, pogledajte kucni uradak Lise Ann, naspavajte se, ne bi vam ni skodilo malo pravopisa i gramatike u ruke, ali to je vec na dugom stapu.
Sve sto su dosad ucinili, ucinili su da budemo ponosni, osigurali su baraz kolo prije kraja, mozemo direktno u slucaju trijumfa sutra, budite zadovoljni onim sto imate u suprotnom bit' ce je.banje majki igracima i Papetu.
Sretno sutra nasima i nadam se da cemo poslati France u baraz.
Sutra, poslije eventualnog neuspjeha ( ne daj Boze ), opet ce biti Dzeko ti samo mozes u Wolfsburgu igrati, nemas pojma, vidi te kakav si .. Misimovicu ti si debeo, ja te ne bih u grah stavio ... Pjanicu bolje da si izabrao Luxemburg ... i mnogo stvari, da ne govorim poredjenje reprezentacije sa Luxemburgom, Maltom i ostalim "vrhunskim" ekipama. Spustite se malo na zemlju, popijte koje pivce, pogledajte kucni uradak Lise Ann, naspavajte se, ne bi vam ni skodilo malo pravopisa i gramatike u ruke, ali to je vec na dugom stapu.
Sve sto su dosad ucinili, ucinili su da budemo ponosni, osigurali su baraz kolo prije kraja, mozemo direktno u slucaju trijumfa sutra, budite zadovoljni onim sto imate u suprotnom bit' ce je.banje majki igracima i Papetu.
Sretno sutra nasima i nadam se da cemo poslati France u baraz.
Nama je Željo svetinja jedina.
Sta te sve to cudi kad je prosjek godina na ovom forumu garant negdje oko 16-17 godina...pred nama je jedna od najtezih i najvaznijih utakmica u istoriji reprezentacije a ovdje se vec prica o EP, dokle cemo dogurati, koga izvuci itd...citajuci sve ovo covjek bi pomislio da sutra igramo sa Farskim Otocima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.